2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kíváncsiságból átnéztem a sötét oldalra de nem volt elérhető (lehet bánatukban harakirit követtek le a szerkesztőkBarcafanTomee írta:Nem is vártam mást, C Ronaldo azt, nyilatkozta, hogy a bíró volt a 12. emberünk.
Ez nekem is feltűnt, de nem csodálkozom rajta, amilyen a csapat mentalitása, olyan a közönségé is.Chino írta:Azt nem tudom hányan vettétek észre, de a madridi publikum jó nagy tahó volt, Neymart és Messit is dobálták nem egyszer.
Utólag nagyon könnyű okosnak lenni, kíváncsi lettem volna a 2-1-es eredménynél a mutatott játék mellett az arcodra. Kíváncsi lennék milyen indokok alapján jutottál erre a következtetésre, mert az valahogy hiányzik a hozzászólásodból. Tehát valószínűleg csak kötekedni akartál, ahelyett, hogy örülnél. Gratulálok az átlagos magyar viselkedésedhez.Alcantara írta: Ezeket a sorokat olvasva csak egy régi mondás jut az eszembe: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
Megdobálná takonnyal aztán átharapná a torkát!Pepére tenném fel minden vagyonomat!hank1ee írta:Egy Pepe-Mayweather párharcot megnéznék azért pár menet erejéig.
Hasonlóan látom. Évek óta ott vannak a tűz közelben, de a legjobbak ellen még mindig kevesek.A madrid? Jó csapat, csak nagyvaddal ne találkozzanak. Ott kevésnek tűnnek egyelőre.
+1Leon írta:Messi mesterhármas és oda vissza vertük őket a bajnokságban!!!Csak ennyit szeretnék a témához hozzászólni!
Ezeket a sorokat olvasva csak egy régi mondás jut az eszembe: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!crixus írta: Az, hogy neked milyen vélemény felel meg, az a kutyát sem érdekli(engem pedig pláne nem), ez a fórum nem a személyeskedésről kellene szóljon, remélem valaki írja ezeket az "építő jellegű" mondatokat tőled is, nem csak másoktól. Vitatni lehet bármilyen véleményt, arra való a fórum, minősíteni nem kellene.
Én nem érzem a csapatban azt az erőt, hogy ezt a meccset megnyerjék.
Már nem a Barcelona a világ legjobb csapata, már nem arról szól a történet, hogy bárkit meg tudunk verni, ha felpörgünk. Ezek az idők lejártak. Én onnan nézem a helyzetet, hogy adott egy olyan Real Madrid, amiben jelenleg a világ legjobb formában lévő játékosa (Ronaldo) játszik, más klasszisokkal körülvéve. Ők nem igazán nyertek az utóbbi években semmit, tavaly pedig abszolút lemaradtak mindenben. Tapasztalt, jó edzőjük van, aki tavaszra megtalálta az ideális 11-ét. A Bayern mögött talán most ők papíron a legerősebbek. Jelen pillanatban mind akaratban, mind formában jobbak nálunk, jobb edzővel és a hazai pálya előnyével. Amíg nem telik le a 90+ perc, addig bármi előfordulhat, de jelen pillanatban nem látom az esélyt arra, hogy győzzünk - több gólt rúgjunk, mint kapjunk.
Igazad van. Harmatgyenge volt, így összehozott egy pirosat meg egy kiállítást ami kulcsmomentum volt hogy megnyertük a meccset. De egyébként tényleg gyenge volt. Ilyen egy gyenge Neymar. Pedronak 30 perc alatt meg volt 8 jó visszapassza. Alexis 10 percéről nem beszélek, de azért egyet elalexisezett.Csbal írta:Legjobb kezdőnk?eimenis1212 írta:a legjobb kezdőnk. Good.
Szóval.. régebben (az elmúlt 1-2 év kivételével) úgy ültem neki a classicoknak, hogy valszeg nyerünk ( egy góllal vagy akár 3-4-5 góllal is), de mivel classico ezért háromesélyes azzal, hogy az iksz mellett benne lehet egy szűk (1, nagyonmax. 2 gólos) reál győzelem is. Szóval csak egyben voltam biztos a reál nem fog kitömni bennünket.
Aztán az elmúlt 1-2 évben változtak a dolgok.
És ma úgy űlök le, hogy fordított a helyzet. Az ellenfélnek áll a zászló, persze a meccs 3 esélyes, azzal viszont, hogy nagyarányú győzelem a javunkra nem lesz, viszont a reál kitömhet bennünket.![]()
Neymar harmat gyenge, nem is tudom minek kellett kezdetni... Nem ide való a teljesítménye. Alexis vagy Pedro kellett volna. Inkább Pedro, talán mert mozgékonyabb a chilei.
Így van! Mehet a gratula a bírónak hogy adott a Realnak egy kamu tizit, illetve hogy nem szórta ki Pepét.. A Barca mindkettő büntije az szabálytalanság volt, ezt kajak a vak is látta.Orange írta:Gratula a bírónak a barcának és Me$$inek a 11.es rúgásokhoz