Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én is bőven túlzásnak tartom. Azért Bale nem tucatember, viszont már így is 25-30 gólos szezont várnak el tőle. A spanyol szurkolóknak pedig tudjuk, hogy még nagyobbak az elvárásaik, szóval, ha nem robbant azonnal menni fog a fütty. Ez pedig pláne nehéz lesz, ha az átigazolási szezon utolsó napjára beesik.jenooo írta:Ezt azért én erős túlzásnak tartom.Rivaldo11 írta:Ekkora ökröt még nem csinált magából perez-eddig. Eyszezonos tucatembert vesz meg rekordöszegért...hát ez csodálatosIsco annyival másabb Özilnél, hogy valamilyen szinten hátrébb játszik és a védekezésben is bőven kiveszi a részét. Nem nagyon nézek meccs utáni statisztikákat, de szinte biztos, hogy ő ott van a legtöbbet futott 3 ember között. Legalábbis az előszezon és a bajnoki alapján. Ez Özilre viszont soha nem volt jellemző.Jött Isco, aki tényleg nagyon penge, de azon a poszton szerintem! Özil sem kutyaütő.
hova?Csak én érzem, hogy CR lépni fog jövőre?
Ezt azért én erős túlzásnak tartom.Rivaldo11 írta:Ekkora ökröt még nem csinált magából perez-eddig. Eyszezonos tucatembert vesz meg rekordöszegért...hát ez csodálatos
Isco annyival másabb Özilnél, hogy valamilyen szinten hátrébb játszik és a védekezésben is bőven kiveszi a részét. Nem nagyon nézek meccs utáni statisztikákat, de szinte biztos, hogy ő ott van a legtöbbet futott 3 ember között. Legalábbis az előszezon és a bajnoki alapján. Ez Özilre viszont soha nem volt jellemző.Jött Isco, aki tényleg nagyon penge, de azon a poszton szerintem! Özil sem kutyaütő.
Lehet, hogy nem létezik, de te is tudod, hogy amíg nem dekázik a Bernabeúban, vagy amíg nem jelenti be egyik oldal se, addig nem a Real a játékosa. Lehet itt fűszerezni a dolgot, de még nem a Real a játékosa.ferninho írta: 1. Bale a Madridba akar jönni, ezt sztem kijelenthetjük.
2. Spursben nem tudom mikor játszott utoljára, állítólag sérülés miatt, jah...
3. Hipphopp lekerült a Spurs Twitter oldaláról, egy másik olyan társával egyetemben, aki eligazolt.
4. Perez egész nyáron Balet akarta és ismerjük Perezt...
5. Spurs már félig leigazolta Lamelát és még Willianhez is közel vannak, de ott bekavar most a Chelsea.
6. Valahogy tegnap este a hivatalos Real online shopban lehetett rendelni Bale 11es mezt, de aztán le is került onnan.
7. Ma a Bernabeuban elkezdtek építeni egy pódiumot.
8. Szinte már az össze lap tényként kezeli.
ennyi véletlen sztem nem létezik...
A Spurs megvenné a helyére Williant és még vagy 60-70 millájuk maradna.Rivaldo11 írta:Ekkora ökröt még nem csinált magából perez-eddig. Eyszezonos tucatembert vesz meg rekordöszegért...hát ez csodálatos Laughing
Ettől függetlenül igaza van Barcaman kollégának.ferninho írta:1. Bale a Madridba akar jönni, ezt sztem kijelenthetjük.Barcaman1993 írta:Bale mióta a madridé?
Azt írod, hogy sikerült sztárt venniük. Egyrészt még nem vették meg.
3. Hipphopp lekerült a Spurs Twitter oldaláról, egy másik olyan társával egyetemben, aki eligazolt.
5. Spurs már félig leigazolta Lamelát és még Willianhez is közel vannak, de ott bekavar most a Chelsea.
6. Valahogy tegnap este a hivatalos Real online shopban lehetett rendelni Bale 11es mezt, de aztán le is került onnan.
Bale már rég nem balszélső. AVB-nél szabad kezet kapva főleg a csatár mögött tűnt fel, a Madridban pedig minden bizonnyal a jobb szél lesz az övé.szarvasember írta:De CR is bal szélső és Bale is. CR a Betis ellen láttuk milyen teljesítményt nyújtott közpen( nagy semmit) és Bale hát nemhiszem hogy középcsatár posztra termett vna... na meg akkor padoztatni fogják Özilt vagy Di Mariat??
De CR is bal szélső és Bale is. CR a Betis ellen láttuk milyen teljesítményt nyújtott közpen( nagy semmit) és Bale hát nemhiszem hogy középcsatár posztra termett vna... na meg akkor padoztatni fogják Özilt vagy Di Mariat??ferninho írta:1. Bale a Madridba akar jönni, ezt sztem kijelenthetjük.Barcaman1993 írta:Bale mióta a madridé?
1. Bale a Madridba akar jönni, ezt sztem kijelenthetjük.Barcaman1993 írta:Bale mióta a madridé?
Ezen jót mosolyogtam.csababarca írta:Grat a realnak Balehez,már ha igazak a hírek. Valahogy így kell kineznie egy átigazolási időszaknak, ahogy náluk történt,irigylem őket érte.
Látták,hogy a kp-t kell megerősíteni,megtették,plusz sikerült egy sztárt is hozni, pluszként! A felesleget meg normális áron értékesítették, ahogy kell, nem aprópenzért. Lehetne tanulni is néha tőlük,mert mi ehhez képest hoztunk egy Neymart,akit behazudhatunk létszükségnek,de nem hoztunk se védőt,se kapust,plusz kp-n is gyengültünk...
Most olyan keret plusz edző van madridban,hogy ha idén sem sikerül a 10. akkor soha. Mindenesetre,ha hazaertem Magyarországra,komolyabb összeget feldobok a triplázásukra.
csababarca írta:Grat a realnak Balehez,már ha igazak a hírek. Valahogy így kell kineznie egy átigazolási időszaknak, ahogy náluk történt,irigylem őket érte.
Látták,hogy a kp-t kell megerősíteni,megtették,plusz sikerült egy sztárt is hozni, pluszként! A felesleget meg normális áron értékesítették, ahogy kell, nem aprópenzért. Lehetne tanulni is néha tőlük,mert mi ehhez képest hoztunk egy Neymart,akit behazudhatunk létszükségnek,de nem hoztunk se védőt,se kapust,plusz kp-n is gyengültünk...
Most olyan keret plusz edző van madridban,hogy ha idén sem sikerül a 10. akkor soha. Mindenesetre,ha hazaertem Magyarországra,komolyabb összeget feldobok a triplázásukra.
miihii írta:Igazából az egyik legnagyobb probléma azzal van sztem, h sokan hajlamosak a másik fórumon kiszúrni egy idiótább, szélsőségesebb post-ot és azzal általánosítani egy komplett közvéleményt. Vagy szimplán utánajárás nélkül véleményt írni. Tegnap pl beírták fácsén, h érdemes beleolvasni az ottani trécsbe, amit (sajnos) meg is tettem. Pont belefutottam egy ilyenbe, h egyik kollegánk mondta, h mennyire ki vannak bukva sokan itt Alba színművészetére, amire jött is a válasz, amiben kvázi kiröhögte a blankó kollega, h hát peeersze... Pedig elég sok nyoma van a játékos topicjában ennek, de ugye ez nem számít.
Itt is-ott is megvannak a vérmesebb megnyilvánulások, amikkel adott esetben akár a saját szurkolótársai sem értenek egyet, de mégis ez alapján van minősítve az egész slepp. Más tészta, amikor egy ilyen gondolatmenetet meglovagolva jönnek a további gyatrábbnál gyatrább továbbpörgések, amik azért már jelzésértékűek és ha nem vetnek véget neki, hanem egyre jobban belemennek, akkor arra már majdhogynem ráhúzható az általánosítás, mivel nincs ellenvélemény. Na, ilyenkor azért már lehet falat kaparni, amit gondolom itt is, ott is megtesznek.
Mondjuk eleve az ember túl sok szimpatikus véleményt ne várjon el a másik oldalon, mivel totál ellenkezőleg fogják megítélni ugyanazokat a szitukat javarészt, mintha másik meccset néznének. Tehát ezzel számolnia kell mindenkinek, aki áttéved az ellenoldalra.
Másrészt a moderátori téma.
Ennek egyik része az, h a modi, admin is egy fórumozó, aki ugyanúgy leírhatja a véleményét, mint bárki más. Ez még azzal együtt is igaz, h nekünk azért illene egyfajta példát mutatni, nemhogy uszítani a népet meg lekezelően beszélni a másikkal. Aztán h ez melyik oldalon milyen számban és formában jellemzőbb, megvan a véleményem, de ahogy mondtam, igyekszem példát mutatni, így ebbe nem mennék bele![]()
Mint ahogy különösebben talán nem kéne rugózni sokat tovább ezen a madridom vs EB dolgon, maradjunk a futball részénél a két csapat dolgaiban
Tényleg szánalmas, viszont ennél a résznél visítottam...ferninho írta:egy cikk az NSO-n Bale-ről....
gusztustalan, szánalmas, vérlázító, hogy egy ilyen cikket publikáltak...
tessék csak elolvasni.....![]()
had ne ismételjem megint a médiás szöveget, amit nem is olyan rég írtam...
nem is tudom, hogy gondolták ezt...
Hát ez nem semmi. Nem szokott fórumokon zavarni a helyesírás, de azért annál, aki ezzel keresi a kenyerét, annál baromira fel tud idegesíteni. ("el kell fogadunk" WTF). Poénnak akarta szánni az NSO az tuti, lesz rajta aki nevet majd, de lehet nézőcsalogató, a realosok tuti írnak majd, meg a a Real utálók is. Szánalmas :/ferninho írta:egy cikk az NSO-n Bale-ről....
gusztustalan, szánalmas, vérlázító, hogy egy ilyen cikket publikáltak...
tessék csak elolvasni.....![]()
had ne ismételjem megint a médiás szöveget, amit nem is olyan rég írtam...
nem is tudom, hogy gondolták ezt...