Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddig öt gólnál és két gólpassznál jár, az azért elég szép.Sanama írta:Iscoval hatalmasat fogtak Madridék, jó igazolás volt nagyon. Kb. a második Real játékos, akinek azért valamilyen szinten még szurkolok is, Casillas mellett.
Ehhez hozzátenném még azt a gyönyörű Isco-megmozdulást, amit linkeltél a túloldalon:h3x0r írta:Hatha erdekel valakit:
Real Madrid - Getafe
Teljes meccs
Osszefoglalo, ami az osszes helyzetet tartalmazza (1. felido)
Osszefoglalo, ami az osszes helyzetet tartalmazza (2. felido)
Marceloval és Di Mariaval kiegészülve.sörvirsli írta:Igaz hogy a filmiparban nálunk is nagyot alakíthatott volna Albával és Alvessel de Ronaldóval így is kitűnő színész-hiszti párost fognak alkotni.
Csodálom, hogy nem sérült meg komolyabban!visca el barca írta:mekkora gifet találtammondom én h rossz csapatba igazolt
![]()
Nem lesz ütközés, mindegyik fogja magát a másik 1m es körzetében és feldobja magát.sjay írta: Mi lesz, ha ezek egyszer Busival ütköznek?
visca el barca írta:mekkora gifet találtammondom én h rossz csapatba igazolt
![]()
Mourinho elso meccseihez hasonlitsd a tegnapi jatekot es ne a mar kialakult rendszerehez. Ket honap alatt nem lehet csodat tenni.Barcaman14 írta:De csapatként még annyira sem funkcionál ez a Madrid mint a korábbi években. Legalábbis egyelőre nekem így tűnik. Nincs egy igazi fazonszabász, ebből kifolyólag akadozik a gépezet rendesen.
Jééézusom...sörvirsli írta:Amilyen nehéz csoportba került tavaly a real olyan könnyűbe idén. Vicc csoport.
Otthon rúgnak a törököknek egy 10 est ezek után,a Juve nem ellenfél ,bár azok legalább véigigbekkelik majd a 2 meccet, a dánok meg azzal járnának a legjobban ha ki sem állnának egyik meccsen sem mert úgy legalább megúsznák két 3-0val.
Nyilván nem kell mindent véresen komolyan menni.#David Villa# írta:Rúgott kettőt, de már megvan a gólkirály...
Nem tudom mi ez az ellenségeskedés. A a Real megerősítette a keretét,illetve igazolt egy focira koncentráló, és nem médiával harcoló edzőt. Miért ne mehetne nekik a játék?
És amikor a Barca szórta meg a Leverkusent?
És ebben az évben éppen ez a szép, hogy rengeteg csapat erősödött: Napoli, Juve, Milán, Psg, MU, City, Chelsea, Real, Barca, Bayern, Dortmund mind ott van az elitben.
Végre egy izgalmas BL szezon!