2024.02.22. 08:40:52
LG írta: ↑2024.02.22. 06:24:03
Az Arsenal meccsét nem néztek, de látom, hogy kikaptak, ráadásul nekik is sikerült kaput eltaláló lövés nélkül lehozni a meccset. Nekem főleg az az utóbbi hatalmas meglepetés.
Nekem nem, az x-ben biztos voltam, de sejtettem, hogy ki is kapnak. A Portonak sokkal nagyobb a rutinja, az Arsenal képtelen nyomást kezelni, ez tavaly is ki jött, és idén is ki fog nagyon hamarosan jönni rajtuk. Kettős terhelést nem bírnak el, max otthon egy FA kupát/Ligakupát. Ettől még szerintem továbbmennek a negyeddöntőbe, de kb. a leggyengébbek lesznek a PSV/Dortmund továbbjutó után. A PL-ben szurkolhat talán kicsit a Pool/City kettős, hogy tényleg még egy kört továbbmenjenek, mert akkor garantált, hogy kiírják magukat az idei bajnoki versenyfutásból is, bár szerintem így is erőnfelüli, hogy ott állnak, ahol.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha