2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ez mondjuk igaz,de csak ha torres spanyol szereplését nézzükMezner2 írta: Torres egyéni képességek
ha jól tudom 30-40között már ajánlottak érte,de a real nem engedte elChelsea egy csatárral szokott játszani amennyire én tudom,nem fognak 3.at venni,40milláért meg pláne nem
falcao 60.PSG-vel pedig Cavanit hozták összefüggésbe,ők sem fognak perkálni Higuért,40 millába Falcao kerül kb.,szerinted van olyan épeszű ember,aki Higut választaná Radamel helyett???
párizsban? igen. 30ért eladná a real,ha jön falcaoés szted vesznek 40 millióért a padra egy játékost?
PSG? ManCity? Simán.visca el barca írta:és szted vesznek 40 millióért a padra egy játékost?daffy írta:a psg-nek is van 2 csatára. ezek nem érvek
Torres egyéni képességeket figyelembe véve jobb játékos mint Higu,SZERINTEM!!daffy írta: torres?![]()
balotelli meg távozik. aguero inkább szélső már. a chelsea-nek 1(+torres),a citynek 1,maximum 2 középcsatára van.
a psg-nek is van 2 csatára. ezek nem érvek
és szted vesznek 40 millióért a padra egy játékost?daffy írta:a psg-nek is van 2 csatára. ezek nem érvek
torres?Mezner2 írta: Semelyik arab klubba nem férne be,és semelyiknek sincsen égető szüksége rá.
PSG-Lavezzi,és Ibra klasszisokkal jobb játékosok!
City- Agüero,Tevez,talán még Balo is jobb játékos mint ő,Dzekonál,talán jobb.
Chelsea: Ba,Torres,mind2 jobb csatár mint ő
Így nem tartom valószínűnek,hogy bárki is kifizetne érte,nemhogy 40-et,szerintem még 25-t sem.
Semelyik arab klubba nem férne be,és semelyiknek sincsen égető szüksége rá.daffy írta:25-30ért szerintem elmegy. pénzes csapatnak 40ért is akár. 30 alatt én nem engedném el,akkor maradjon,ahol vanrecrea írta:Szerintetek mennyiért tudná a Real ma eladni Higuain-t? Csak mert szurkolói körökben röpködnek a 30-35-40 milliók, de véleményem szerint ezek irreális összegek. (Nem a piaci értéke érdekel, vagyis de, de az csak az eladásnál derül ki.)
Én kedvelem őt és jó játékosnak tartom, ellenben kizárt dolognak, h ennyiért jelenleg(!) őt, egy Real el tudjon adni.
25-30ért szerintem elmegy. pénzes csapatnak 40ért is akár. 30 alatt én nem engedném el,akkor maradjon,ahol vanrecrea írta:Szerintetek mennyiért tudná a Real ma eladni Higuain-t? Csak mert szurkolói körökben röpködnek a 30-35-40 milliók, de véleményem szerint ezek irreális összegek. (Nem a piaci értéke érdekel, vagyis de, de az csak az eladásnál derül ki.)
Én kedvelem őt és jó játékosnak tartom, ellenben kizárt dolognak, h ennyiért jelenleg(!) őt, egy Real el tudjon adni.
Reálisan szerintem 15 milliót ér,mivel komoly csapat ellen,pályafutása kezdete óta nem tudott bizonyítani,és ezt halál komolyan mondom,a fontos szitukban rendre leblokkol,a játékban pedig inkább hátráltató tényező,egy kényszerítő,egy háromszögelés,nem nagy dolgok,de olyan ritkák tőle mint a fehér holló.recrea írta:Szerintetek mennyiért tudná a Real ma eladni Higuain-t? Csak mert szurkolói körökben röpködnek a 30-35-40 milliók, de véleményem szerint ezek irreális összegek. (Nem a piaci értéke érdekel, vagyis de, de az csak az eladásnál derül ki.)
Azért az mázli, hogy Tito szemét nem tudtadaffy írta:szerintem mourinho tavaly kinyomta azt a csapatból,amit ő tudott.
Szerintem ez már elég meredek lenne... Tuti, hogy most Casillas fog védeni.Piquenbauer írta:Vajon mekkora esély van arra, hogy a bajnokságban nem Casillast, hanem inkább egy Castilla kapust fog védetni a következő fordulóban Adán eltiltása miatt? Mert én még ezt is kinézném Mouból...
Mouval kapcsolatban:miihii írta:daffy írta:szerintem mourinho tavaly kinyomta azt a csapatból,amit ő tudott. remélem tévedtem.MessiFan írta: Daffy nem tudom te hogy vagy vele, meg úgy mindenki más, de szerintem amíg Mourinho ül a kispadon, addig a Realnál nem lesznek se eredmények, se béke, se semmi. Kiváló szakember, de ennyi.
Az utóbbi években az ellenkezője szokott lenni, szóval amit az élet elvesz, azt vissza is adja.zalazs88 írta:Én konkrétan a barca esbanyol meccsre gondoltam, hogy a real ellen hajtottak mint az állat ellenünk meg nem tesznek semmit.
Eléggé sanszos, h tényleg ennyit tudott kiszedni velük a cilinderből. Legalábbis bízom benne. Mint ahogy abban is, h gyorsan lelép. Mindkét félnek jobb lesz... (mármint nekünk is és nektek isdaffy írta:szerintem mourinho tavaly kinyomta azt a csapatból,amit ő tudott. remélem tévedtem.MessiFan írta: Daffy nem tudom te hogy vagy vele, meg úgy mindenki más, de szerintem amíg Mourinho ül a kispadon, addig a Realnál nem lesznek se eredmények, se béke, se semmi. Kiváló szakember, de ennyi.
miihii! igazán különösen nagyon nagyon vicces vagy ma! vagy vicceltem?
szerintem mourinho tavaly kinyomta azt a csapatból,amit ő tudott. remélem tévedtem.MessiFan írta: Daffy nem tudom te hogy vagy vele, meg úgy mindenki más, de szerintem amíg Mourinho ül a kispadon, addig a Realnál nem lesznek se eredmények, se béke, se semmi. Kiváló szakember, de ennyi.
Nem hiszem,hogy egy 4-3ra egész meccset emberhátrányban lejátszott és megnyert meccsről bármit is kéne mondaniuk.zalazs88 írta:Mar varom mit fognak mondani a realosok errol a meccsrol.
Így van. Nem volt joga több gólt lőni, szemtelen bandadaffy írta:a real gyengén játszott,mint idén általában,de kétszer annyit lőtt és találta el a kaput,mint ellenfele,mindezt emberhátrányban. nem volt joga
Inkább arra mit fog mondani Murinho az Adánnal történtekről. Meg hogyan tovább? Értelemszerűen Casillas játszik a következő fordulóba, aztán. Murinhonak az egója simán ráviheti arra hogy megin padra ülteti.zalazs88 írta:Mar varom mit fognak mondani a realosok errol a meccsrol.
miért? nem volt semmi vitatható. a real gyengén játszott,mint idén általában,de kétszer annyit lőtt és találta el a kaput,mint ellenfele,mindezt emberhátrányban. nem volt joga,de nem gondolom,hogy bármin is vitázni lehetne,tiszta,korrekt meccs voltzalazs88 írta:Mar varom mit fognak mondani a realosok errol a meccsrol.
Most néztem,ahogy Ronaldo oda akarta adni Ikernek a karszalagot,az meg mutatta,mondta,hogy nem-nem,az a tied ma este.