Varatrix írta:kurdt írta: a kiégett Torresről nem is beszélve...
Erre az egyre reagálnék csak mert az alap felvetés amiről folyik a diskurzus eléggé abszurd.
Szóval az a felvetés szerintem jó hogy Torresnek vissza kéne szambáznia Sapanyol honba. Nyílván nem a Realba, mert Madridban tapast csinálnának belőle az Atletico szurkolók. Szerintem ha hazatérne a Calderónba még bőven lenne benne pár jó év. Nem tekinteném kiégett játékosnak, nem öreg. Nem fekszik neki a cselzifoci. Nem érzi otthon magát. Szerintem pszichológiai okai is lehetnek. Már a pótapának számító Benitez is jó hatással volt rá. Mit hozna ki belőle ha a La ligában focizhatnak. Húsz gólos szezonokat simán lehozna.
A kiégés nem attól függ, hogy valaki hány éves. Ronaldinho kb. 27 évesen égett ki (ennek persze pályán kívüli okai is vannak).
Robben és Sneijder: 2012-re szerintem mindketten kiégtek, holott mindketten 28-28 évesek, akárcsak Torres.
Viszont szerintem Torres kiégése (emellett kitartok) csak kis részben köszönhető a Chelsea-be igazolásának.
A Chelsea-ben Drogba mellett lehetetlen érvényesülni: Kežman, Crespo, Shevchenko, és talán Sturridge is ide vehető. Egyik sem húzta túl sokáig mellette.
Ellenben Torres Drogba távozása után sem volt képes komolyabb feltámadásra. És ráadásul nem is Londonban kezdődött a dolog, emlékezz csak a 2010-es VB-re, ahova még Liverpool-játékosként ment...