Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Castiel
Capitá del Barça

2013.02.02. 15:10:16

Stalkyard írta:Közben beleolvastam a kommentekbe a túloldalon, és kiderült számomra, hogy mi patkánykodunk a sajtóban! Meg provokáljuk őket! Miket nem tud meg az ember... :lol:
Nem csak ott, (bár ott nem voltam) az összes site-on ez megy: "Messi egy kis Kö...g görény, egy kis álszent gnóm, ezt most is bizonyította!"
úgyhogy lassan a világsajtó minden oldalán van valami olyan cikk ami ehhez az esethez köthető, s az aktuális országok, Madrid-Barca szinpatizánsai egymásnak feszülnek! Micsoda kéj lehet ez a sajtónak :D
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.02. 15:05:17

Közben beleolvastam a kommentekbe a túloldalon, és kiderült számomra, hogy mi patkánykodunk a sajtóban! Meg provokáljuk őket! Miket nem tud meg az ember... :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.02.02. 15:00:26

visca el barca írta:
connor írta:Addig biztosan nem lesz a két klub között újra jó viszony, ameddig a portugál ül a madridi kispadon.
sztem meg majd akkor lesz jó viszony, ha nekik is lesz egy olyan csapatuk, akik tartósan sikeresek lesznek. néha leesik egy-két kupa, de a jelenlegi kerettel edzővel, nem hinném h sorra fognak halmozni bármit is. addig amíg ilyen frusztráltak ez lesz... 27-én kiejtjük őket a kupából megy tovább majd a mocskolódás, majd meg lesz magyarázva h azért estek ki, mert xavinak nem szőrös a lába.

Szerintem a békesség érdekében induljanak az EL-ben, és akkor talán nyerhetnek kupát minden évben.
recrea
Llegenda del Barça

2013.02.02. 14:53:53

REMY írta:
recrea írta: Fura ám, ha 50 évig mindenki neked nyal, aztán ez megváltozik. Meg az is, h a 21. század legjobb csapata a 22. században a kanyarban sincs, ráadásul a lenézett Barca a legjobb 6 éve.
azért ennyire ne haladjunk előre :D jó az 20. századnak és a jelenlegi 21.-nek :D
A lényegen nem változtat.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.02. 14:53:49

REMY írta:
khm.. és ha ti estek ki?? :wink:
Szerinted az UEFA, az UNICEF és a NASA engedni fogja? :mrgreen:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MatyiG
Adminisztrátor

2013.02.02. 14:32:17

Annyira szánalmas...
Az egész madridi sajtó a Barca bemocskolásán erőlködik...
Kielemzik a köpést, stb... Nevetséges.
Ahelyett, hogy inkább a saját háza táján söprögetnének, van elég mocsok ott is.
REMY
Madridista

2013.02.02. 14:30:55

recrea írta: Fura ám, ha 50 évig mindenki neked nyal, aztán ez megváltozik. Meg az is, h a 21. század legjobb csapata a 22. században a kanyarban sincs, ráadásul a lenézett Barca a legjobb 6 éve.
azért ennyire ne haladjunk előre :D jó az 20. századnak és a jelenlegi 21.-nek :D
recrea
Llegenda del Barça

2013.02.02. 14:27:42

visca el barca írta:
connor írta:Addig biztosan nem lesz a két klub között újra jó viszony, ameddig a portugál ül a madridi kispadon.
sztem meg majd akkor lesz jó viszony, ha nekik is lesz egy olyan csapatuk, akik tartósan sikeresek lesznek. néha leesik egy-két kupa, de a jelenlegi kerettel edzővel, nem hinném h sorra fognak halmozni bármit is. addig amíg ilyen frusztráltak ez lesz... 27-én kiejtjük őket a kupából megy tovább majd a mocskolódás, majd meg lesz magyarázva h azért estek ki, mert xavinak nem szőrös a lába.
Fura ám, ha 50 évig mindenki neked nyal, aztán ez megváltozik. Meg az is, h a 21. század legjobb csapata a 22. században a kanyarban sincs, ráadásul a lenézett Barca a legjobb 6 éve.
Engem meg az idegesít, h egye inkább úgy tűnik számomra, h egymás ellen már nem ők, hanem mi vagyunk betojva. Ugyanis a meccs képe alapján nem úgy látszott, h szétfocizzuk őket, pedig az utóbbi évek leggyengébb Realjával játszottunk.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.02. 14:24:15

én már észre sem veszem a durva belépőket, egyszerűen megszokta a szemem a clasicókon. úgy, ahogy azt is, hogy az évi 5-6 clasicón annyit színészkedünk, mint a többi 50 egyéb meccsünkön összesen.
nyilván van ok-okozat, csak mindenki másképp látja.

ami biztos, hogy még a másik gépemen néztem egy hosszú videót, ahol az utóbbi évek clasicóiból össze voltak vágva a hentelések...anyámék hárman vittek le a lépcsőn ebédelni utána. :D
khm.. és ha ti estek ki??
akkor kell pár győzelem bebiztosítani a bajnoki címet, és rá lehet feküdni a bl-re.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.02. 14:12:39

REMY írta:
visca el barca írta:27-én kiejtjük őket a kupából megy tovább majd a mocskolódás, majd meg lesz magyarázva h azért estek ki, mert xavinak nem szőrös a lába.
olyan nincs. a bíró nem fogja engedni :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2013.02.02. 14:05:13

REMY írta:
visca el barca írta:27-én kiejtjük őket a kupából megy tovább majd a mocskolódás, majd meg lesz magyarázva h azért estek ki, mert xavinak nem szőrös a lába.
Ez is benne van a pakliban. :)
Mindenesetre a játékvezetőkre nem kis figyelem, s nyomás fog irányulni/nehezedni :)
Kép
REMY
Madridista

2013.02.02. 13:58:22

visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.02. 13:57:08

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
connor
Jugador d'estrella

2013.02.02. 13:43:39

Én meg sem lepődöm azon, hogy a Madrid durván, sportszerűtlenül durván játszik. Abszolút fizikai fölényben vannak, nem csak velünk, de kb. az összes La liga csapattal szemben. Ha csak a szerdai kezdőjüket nézzük: Khedira, Özil - Bundesliga, Ronaldo, Essien, Carvalho, Xabi Alonso, Arbeloa - Premier League. A 10 mezőnyjátékosból 7 érkezett olyan bajnokságból, ahol a testi erő sokat nyom a latba. Plusz azért Benzema és Varane sem tartoznak a gyenge fizikumú játékosok közé. A két csere közül pedig Modric is Premier League-ből érkezett. Nálunk Piqué és Cesc akik hasonló múlttal rendelkeznek és pályán is voltak. A többiek mind Spanyol honban játszottak karrierjük eddigi részén és alapvetően nem tartoznak az erős fizikumú játékosok közé - Puyol biztosan, de talán Alves még kivétel.
A fizikai fölényhez pedig adott Mourinho személye, aki előszeretettel helyezi erre a hangsúlyt és aki az első évében kisírta a bírók "szeretetét". Pontosabban fogalmazva: minden olyan meccsen, ahol pirosat kaptak sírt a szája erősen a játékvezető miatt. Ezek után nem csodálom, hogy tartanak tőle. :roll:

Azon sem csodálkozom, hogy a nálunk már kezd betelni a pohár a madridi hozzáállással.
Addig biztosan nem lesz a két klub között újra jó viszony, ameddig a portugál ül a madridi kispadon.
Mikaos
Director del Fútbol

2013.02.02. 12:59:01

Varane az utóbbi évek legnagyobb védő-tehetsége. Itt nem arról van szó, hogy egy meccsen jól játszott - ha láttatok több Madrid meccset ez évben, akkor azt is láthattátok, hogy ez a srác a fiatal kora ellenére tanári munkát végez egy olyan pozícióban, ahol 26-28 éves korukra érnek be a játékosok.

Más:
Dani Alves gondolatait teljes mértékben adom annak kapcsán, hogy a jelenlegi "Madrid csak akkor nyugodt, ha nyernek". Nem is feltétlenül a nyugodt kifejezést használnám csak, hanem ezeket a szavakat: tisztességes, sportszerű, emberi.
Xabi Alonso és a többiek vérben forgó szemű állatokká válnak a Barca meccseken, és óriásit hibáznak a bírók, amikor hagyják, hogy ezek minden alkalommal befejezhessék a meccset 11 emberrel.
És hadd tegyem hozzá, hogy annak ellenére mondom ezt, hogy nekünk szinte alig előny (vagy tán még hátrány is), ha az ellenfél 10 emberrel játszik. De a sport szelleme megkövetelné, hogy alattomos gazemberek ne foglalják el a pályán egy sportoló helyét.
Drigo
Eurobarca Staff

2013.02.02. 12:43:30

Mejia, emlékszem Ő volt az új Sanchíz. Vagy ott volt a Ruben gyerek is, ő sírta el magát a kispadon, miután lecserélték, mert összehozott egy öngólt, meg valami rekord mennyiségű bénázást rekord időt alatt?

Azért ennyi tehetség után, már csak összejön nekik egy normális gyerek, szerintem Casillas óta nem került ki onnan épkézláb játékos.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.02.02. 11:53:05

Portillo, Gago, Canales, Opare, Diarra, és még tököm tudja ki kapta meg a csodagyerek jelzőt madridban-most épp Varane. Jól játszott, és aa képességei is megvannak, de nem ő az egyetlen, aki ennyi idősen tanári meccset hoz le a Barca ellen. Előfordul. A visszavágón lehet bizonyítani ismét.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Castiel
Capitá del Barça

2013.02.02. 11:35:36

Folytassák csak a Leo elleni kampányukat! ezzel gyakorlatilag azt ismerik el, hogy pályán, játékerőben előrébb vagyunk! Hiszen ha nem így lenne, akkor erre a Messi ellenes lejáratásra nem lenne szükségük!
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.02.02. 08:28:43

gergo9 írta:Egyetértek borzasztóan játszottunk. Semmi okunk nem lenne a görcsösségre a kapkodásra erre ugyanazok a primitív hibák mint az utóbbi klasszikusokon.
Madrid támadójátéka egy faék összetettségét karcolja alulról mégis képtelenek vagyunk szervezetten/szervezettebben védekezni.
Az hogy mennyi tiszta ziccert hagytunk ki elől azt most hagyjuk.

Mésik oldalról ez a pitiánerizmus ( :mrgreen: ) abszolút jellemzője lett manapság az egész madridi/moudridi sleppnek ami átragadt sajna pár primitívebb szurkolóra is.
egyetértek, borzasztóan játszottunk...de: a Madrid támadójátéka a világon az egyik leg hatékonyabb... másrészt a védelmünk volt a jobb csapatrészünk ezuttal. harmadrészt a ziccerekből a Madridnak is volt néhány... csak a tárgyilagosság kedvéért.
gergo9
Director del Fútbol

2013.02.02. 01:29:51

Egyetértek borzasztóan játszottunk. Semmi okunk nem lenne a görcsösségre a kapkodásra erre ugyanazok a primitív hibák mint az utóbbi klasszikusokon.
Madrid támadójátéka egy faék összetettségét karcolja alulról mégis képtelenek vagyunk szervezetten/szervezettebben védekezni.
Az hogy mennyi tiszta ziccert hagytunk ki elől azt most hagyjuk.

Mésik oldalról ez a pitiánerizmus ( :mrgreen: ) abszolút jellemzője lett manapság az egész madridi/moudridi sleppnek ami átragadt sajna pár primitívebb szurkolóra is.
Drigo
Eurobarca Staff

2013.02.02. 00:56:48

Azért szerintem lehetne ezt szerényebben is.

Egy olyan csapatnak, amelyet a világ legjobbjának tartanak, egy olyan csapatot, ahol a senior Essien és Carvalho játszik, vagy a mindent és mindenkit rugó Arbeloa, meg Khedira, ráadásul még egyszerre is, gólokkal kéne vernie. Az, hogy 1 rúgott góllal jöttünk haza Madridból, egy hatalmas szégyen. Egy olyan meccsen, amit agyon kellett volna nyerni, nekiállni bírózni, azért elég meredek dolog. Borzasztó volt nézni.

Aminél csak az volt borzasztóbb, amikor a hivatalos oldalon a "We deserved to win..." idézet fogadott másnap. Megérdemelték, sok mással együtt...

Még annyit hozzátennék, hogy ez a játék a football. Nem rugdosódásra megy, nem aljas dolgok elkövetésére, viszont nem is színészkedésre. Ezt a játékot gólokra játsszák. Aki valaha focizott, bármilyen szinten, az tudja, hogy milyen érzés az, amikor meccs közben csak annyit kell mondanod, a fogalmatlan ellenfélnek, hogy "na, és mennyi az állás?". Vagy meccs végén milyen arcot vág a végig ágaskodó királyfiú, amikor megkérdezed, hogy, "Te, akkor ki is nyert most?". Persze, mindez fordított helyzetben több, mint kellemetlen, de ez erről szól. Semmi sem okoz akkora elégtételt, mint a pályán győzni. Egyszerűen nem tudok elképzelni nagyobb örömöt annál, mint amikor látod a sok fogalmatlan fejét a meccs végén. Ehelyett azt kell olvasni, hogy "Raphael Varane egyedül ikszelt a Barcelonával". Szégyen, erre nincs se más, se jobb szó.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ab1daL
Director del Fútbol

2013.02.02. 00:13:50

S.Agüero írta:csak, hogy a vakok is lássák, nincs uefalona meg stb...
Már pedig van, most ez egy kivételes meccs volt, ahol a mi kárunkra tévedtek súlyosakat, de annyit kaptunk, hogy ezt el kell viselnünk...................
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MatyiG
Adminisztrátor

2013.02.02. 00:07:12

Sőt, még a Real gólja előtti szöglet sincs benne, ami ugye kirúgás kellett volna, hogy legyen. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a bírón ment el, csak, hogy a vakok is lássák, nincs uefalona meg stb...
Mihu
Director del Fútbol

2013.02.01. 23:34:48

Aki meg van róla győződve, hogy szabálytalan volt, az gondoljon bele abba, hogy miért nem reklamált EGY Barca játékos sem? Csak nézze meg azt az esetet mindenki. Még csak a kezüket se teszik fel, vagy tárják szét...
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2013.02.01. 23:29:45

Stalkyard írta:Azért azt a labdaszerzést én akkor sem láttam annyira tisztának, emlékeim szerint kézzel jókorát taszított Messin, márpedig kézzel lökni szabálytalan, és nem épp test-test elleni harc. Szvsz.
Szerintem szabályos volt. Ugyan ez volt a mérkőzés elején, mikor Jordi Alba ugyanígy vállal eltette láb alól Özilt. Test a test ellen.
Kép
Válasz küldése