2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De.Barcaman1993 írta:Te edző lennél és a kapusod középre menő szabadrúgást bevédi, akkor Te nem hibáztatnád?
Te edző lennél és a kapusod középre menő szabadrúgást bevédi, akkor Te nem hibáztatnád?18Barca99 írta:
másik oldalon is mondhatnák hogy nem igaz, hogy kapusok nem tudják hogy a sarokba fog gurítani Messi, vagy amikor átemel.. Egyszerűen jól csinálja ne kössünk már bele az ellenfél góljaiba is..
Abban viszont egyet értek hogy nem kellett volna ennyi gólt kapni
másik oldalon is mondhatnák hogy nem igaz, hogy kapusok nem tudják hogy a sarokba fog gurítani Messi, vagy amikor átemel.. Egyszerűen jól csinálja ne kössünk már bele az ellenfél góljaiba is..Barcaman1993 írta:Visszajöttem. Nevetséges, hogy egy csapat egész meccsen emberelőnyben van és 3 gólt kap (az első mellé)... Ronaldo szabadrúgásai meg már a nevetséges kategória, de a kapusok produkciói még inkább. Erőt ad bele ennyi. Mert amikor szélre megy és gól, OK. De amikor a kapusok a középre menő lövéseket bevédik, és már hányadszor...
Az a csapat,ha fele ilyen erős lett volna mentálisan mint a mostani,akkor minden megnyert volna abban az évben.recrea írta: Nem.
Nem.
De láttam már ennél nagyobb csodát. 2007-ben is biztos voltam a bajnoki címben, aztán olyan kabarét csináltunk, h nem tudtam sírjak vagy nevessek.
Nem.Mezner2 írta:Látsz reális esélyt arra,hogy ez a Barca,16pontot ajándékozzon el fél szezon alatt???recrea írta:Akkor 7-kor kupaátadás....Mezner2 írta:
-16-nál??? odaindulnak ahová akarnak,6meccset kéne 0ponttal zárni,miközben ők egyet sem veszítenek....ez már eldőlt
Látsz reális esélyt arra,hogy ez a Madrid 18 meccset nyerjen meg zsinórban???
Megvolt a piros!Barcaman1993 írta:Felőlem kiállíthat egy embert onnan hátulról, de az legyen a 93. percben (legalább) 1 gólos Sociedad vezetésnél. Durva ez a meccs. Na elmegyek tanulni.
Látsz reális esélyt arra,hogy ez a Barca,16pontot ajándékozzon el fél szezon alatt???recrea írta:Akkor 7-kor kupaátadás....Mezner2 írta:-16-nál??? odaindulnak ahová akarnak,6meccset kéne 0ponttal zárni,miközben ők egyet sem veszítenek....ez már eldőltsalas9 írta:Az a gond, hogy ez a győzelem majd -szerintem- feldobja a madridot, és lehet beindulnak tőle...
Bocsánat, nem akartam tiszteletlen lenni, természetesen úgy van ahogy mondod.daffy írta:a realról volt szó
Akkor 7-kor kupaátadás....Mezner2 írta:-16-nál??? odaindulnak ahová akarnak,6meccset kéne 0ponttal zárni,miközben ők egyet sem veszítenek....ez már eldőltsalas9 írta:Az a gond, hogy ez a győzelem majd -szerintem- feldobja a madridot, és lehet beindulnak tőle...
a realról volt szólui1698 írta: Úgy görcsöl itt a nép, mintha lenne a két csapat közt 1-2 pont, miközben a Madridnak jelenleg a 2. hely megtartása a cél.
-16-nál??? odaindulnak ahová akarnak,6meccset kéne 0ponttal zárni,miközben ők egyet sem veszítenek....ez már eldőltsalas9 írta:Az a gond, hogy ez a győzelem majd -szerintem- feldobja a madridot, és lehet beindulnak tőle...
Ez az egyik, másik meg, hogy azért nekünk is igencsak jól jött a szerencsefaktor idén.socio66 írta:azért ki ne hozzuk, hogy a madrid szerencsés, idén pont hogy nem az ilyen meccsek a tipikusak, szerencsére.
Mert?salas9 írta:Az a gond, hogy ez a győzelem majd -szerintem- feldobja a madridot, és lehet beindulnak tőle...