Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csak ott, (bár ott nem voltam) az összes site-on ez megy: "Messi egy kis Kö...g görény, egy kis álszent gnóm, ezt most is bizonyította!"Stalkyard írta:Közben beleolvastam a kommentekbe a túloldalon, és kiderült számomra, hogy mi patkánykodunk a sajtóban! Meg provokáljuk őket! Miket nem tud meg az ember...
visca el barca írta:sztem meg majd akkor lesz jó viszony, ha nekik is lesz egy olyan csapatuk, akik tartósan sikeresek lesznek. néha leesik egy-két kupa, de a jelenlegi kerettel edzővel, nem hinném h sorra fognak halmozni bármit is. addig amíg ilyen frusztráltak ez lesz... 27-én kiejtjük őket a kupából megy tovább majd a mocskolódás, majd meg lesz magyarázva h azért estek ki, mert xavinak nem szőrös a lába.connor írta:Addig biztosan nem lesz a két klub között újra jó viszony, ameddig a portugál ül a madridi kispadon.
A lényegen nem változtat.REMY írta:azért ennyire ne haladjunk előrerecrea írta: Fura ám, ha 50 évig mindenki neked nyal, aztán ez megváltozik. Meg az is, h a 21. század legjobb csapata a 22. században a kanyarban sincs, ráadásul a lenézett Barca a legjobb 6 éve.jó az 20. századnak és a jelenlegi 21.-nek
Szerinted az UEFA, az UNICEF és a NASA engedni fogja?REMY írta:
khm.. és ha ti estek ki??
azért ennyire ne haladjunk előrerecrea írta: Fura ám, ha 50 évig mindenki neked nyal, aztán ez megváltozik. Meg az is, h a 21. század legjobb csapata a 22. században a kanyarban sincs, ráadásul a lenézett Barca a legjobb 6 éve.
Fura ám, ha 50 évig mindenki neked nyal, aztán ez megváltozik. Meg az is, h a 21. század legjobb csapata a 22. században a kanyarban sincs, ráadásul a lenézett Barca a legjobb 6 éve.visca el barca írta:sztem meg majd akkor lesz jó viszony, ha nekik is lesz egy olyan csapatuk, akik tartósan sikeresek lesznek. néha leesik egy-két kupa, de a jelenlegi kerettel edzővel, nem hinném h sorra fognak halmozni bármit is. addig amíg ilyen frusztráltak ez lesz... 27-én kiejtjük őket a kupából megy tovább majd a mocskolódás, majd meg lesz magyarázva h azért estek ki, mert xavinak nem szőrös a lába.connor írta:Addig biztosan nem lesz a két klub között újra jó viszony, ameddig a portugál ül a madridi kispadon.
akkor kell pár győzelem bebiztosítani a bajnoki címet, és rá lehet feküdni a bl-re.khm.. és ha ti estek ki??
olyan nincs. a bíró nem fogja engedniREMY írta:khm.. és ha ti estek ki??visca el barca írta:27-én kiejtjük őket a kupából megy tovább majd a mocskolódás, majd meg lesz magyarázva h azért estek ki, mert xavinak nem szőrös a lába.
Ez is benne van a pakliban.REMY írta:khm.. és ha ti estek ki??visca el barca írta:27-én kiejtjük őket a kupából megy tovább majd a mocskolódás, majd meg lesz magyarázva h azért estek ki, mert xavinak nem szőrös a lába.
khm.. és ha ti estek ki??visca el barca írta:27-én kiejtjük őket a kupából megy tovább majd a mocskolódás, majd meg lesz magyarázva h azért estek ki, mert xavinak nem szőrös a lába.
sztem meg majd akkor lesz jó viszony, ha nekik is lesz egy olyan csapatuk, akik tartósan sikeresek lesznek. néha leesik egy-két kupa, de a jelenlegi kerettel edzővel, nem hinném h sorra fognak halmozni bármit is. addig amíg ilyen frusztráltak ez lesz... 27-én kiejtjük őket a kupából megy tovább majd a mocskolódás, majd meg lesz magyarázva h azért estek ki, mert xavinak nem szőrös a lába.connor írta:Addig biztosan nem lesz a két klub között újra jó viszony, ameddig a portugál ül a madridi kispadon.
egyetértek, borzasztóan játszottunk...de: a Madrid támadójátéka a világon az egyik leg hatékonyabb... másrészt a védelmünk volt a jobb csapatrészünk ezuttal. harmadrészt a ziccerekből a Madridnak is volt néhány... csak a tárgyilagosság kedvéért.gergo9 írta:Egyetértek borzasztóan játszottunk. Semmi okunk nem lenne a görcsösségre a kapkodásra erre ugyanazok a primitív hibák mint az utóbbi klasszikusokon.
Madrid támadójátéka egy faék összetettségét karcolja alulról mégis képtelenek vagyunk szervezetten/szervezettebben védekezni.
Az hogy mennyi tiszta ziccert hagytunk ki elől azt most hagyjuk.
Mésik oldalról ez a pitiánerizmus () abszolút jellemzője lett manapság az egész madridi/moudridi sleppnek ami átragadt sajna pár primitívebb szurkolóra is.
Már pedig van, most ez egy kivételes meccs volt, ahol a mi kárunkra tévedtek súlyosakat, de annyit kaptunk, hogy ezt el kell viselnünk...................S.Agüero írta:csak, hogy a vakok is lássák, nincs uefalona meg stb...
Szerintem szabályos volt. Ugyan ez volt a mérkőzés elején, mikor Jordi Alba ugyanígy vállal eltette láb alól Özilt. Test a test ellen.Stalkyard írta:Azért azt a labdaszerzést én akkor sem láttam annyira tisztának, emlékeim szerint kézzel jókorát taszított Messin, márpedig kézzel lökni szabálytalan, és nem épp test-test elleni harc. Szvsz.