2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ebből egyedül Hart az angol...ab1daL írta:Sajtóértesülések szerint Jesús Navas után-ami még szintén nem hivatalos- megegyeztek a Shakhtarral Fernandinho leigazolásáról is. A brazilt lefotózták, ahogy elhagy egy manchesteri kórházt.. Pellegrininek azért jó csapatot összeraknak jövőre. Képben van még Pepe megvétele, előre pedig Isco-t szeretnék. Hart-Zabaleta, Kompany, Pepe, Clichy-Fernandinho, Yaya Touré, Silva-Jesús Navas, Agüero, Isco...
Tino Costa
Valencia CFSzpartak Moszkva
Hát nekem nem jó, gyors odáig oké, de mást nem igen tud. Az tény, hogy mostanában nem láttam játszani (nem is érdekel), de amikor régen láttam játszani sose csinált semmi értékelhetőt. Plusz amit írtak felettem is...Dr.Dre írta:Nem értem mi a bajod Navassal. Miért balek? Egész jó kis játékos, gyors,jól cselez. Meg az ára is reális szerintem.
Talán nem kéne olyan játékosról rosszakat mondani,akit nem is láttál játszani... Gyerekes vagy.
Kit érdekel, hogy spanyol válogatott? Torghelle is meddig magyar válogatott volt, mégse ért sose 1Ft-ot se!tatesz1990 írta:Hogy tudtok ilyen egyszerűen "lebalekozni" egy spanyol válogatott játékost!?!? Ja meg van! Rajtatok kívül senki nem ért a focihoz. De akkor miért nem ti vagytok ott és annyi pénzért!?!?!?!?
Képességei jók a srácnak, talán még az angol vonalszélső stílusba is belefér. A kollega valószínűleg arra gondolt, hogy a Sevilla-Valencia meccsen a kommentátor azt mondja, hogy Jesus Navas még nem lőtt gólt ebben a szezonbanDr.Dre írta:
Nem értem mi a bajod Navassal. Miért balek? Egész jó kis játékos, gyors,jól cselez. Meg az ára is reális szerintem.
Talán nem kéne olyan játékosról rosszakat mondani,akit nem is láttál játszani... Gyerekes vagy.
Nem értem mi a bajod Navassal. Miért balek? Egész jó kis játékos, gyors,jól cselez. Meg az ára is reális szerintem.Alexis9Sánchez írta:
Hát jót nevettem amikor megláttam, hogy odaigazolCity-nél agyilag tényleg nincsenek rendben.... Pont őt megvenni? Ráadásul annyi pénzért.....
Nevetséges. Nálla keresve se találhattak volna nagyobb balekot
Amikor szó volt róla, hogy lehet megveszi a Real, örültem is neki
De így, hogy nem oda ment egy picit szomorú vagyok.
![]()
Hát jót nevettem amikor megláttam, hogy odaigazolab1daL írta: Sky Sports News @SkySportsNews 11m
Sevilla say Manchester City have agreed fee to sign winger Jesus Navas subject to a medical. #SSN
Már csak Dombi Tibi hiányzik onnan!Piqué írta: Lesz még egy Walcott típusú játékos Angliában,szerintem nemrossz igazolás. Surprised
Lesz még egy Walcott típusú játékos Angliában,szerintem nemrossz igazolás.ab1daL írta:Sky Sports News @SkySportsNews 11m
Sevilla say Manchester City have agreed fee to sign winger Jesus Navas subject to a medical. #SSN
Én azt olvastam, hogy a Monaco (ők kit nem?) szeretné vinni, de ez Falcao leigazolásával szerintem értelmetlenné vált.palesz77 írta:A tegnapi Brazil meccs után merült fel bennem a kérdés, hogy most Hulkkal mi van? A kommentátor olyanokat mondott, hogy a Zenit drukkerek rasszista beszólásokkal illették, összeveszett az edzővel meg ilyesmik, ebből az jött le nekem, hogy nem épp rózsás a szitu.. Eligazol, vagy mi van vele? Ha igen akkor van valami konkrét hogy hova? Én örülnék ha visszatérne az európai krémbe és nem a kies orosz sztyeppéken tolná, szeretem nézni a játékát - tegnapi rabonája is pl, meg amikor sarokkal kötényt adott Walcottnak. Köszi előre is annak aki tudja..
Összesen: 66,3 millió euró -> 473 millió euró...kanty írta:A Portónál azért tudnak valamit:
Gondolom az is lehetett a háttérben, hogy egyik riválist sem akarták erősíteni. Végülis a pénzt megkapták, jó üzletet kötöttek. Igazoljanak helyette 2-3 normális játékost (Diego, Jackson Martinez, Iago Aspas), és továbbra is nagyon komoly csapatuk lesz.Capon írta:Na most olvasom, hogy Falcao hivatalosan is a Monaco játékosa (NSO, hatharom).
Eléggé meglepő volt már akkor is mikor még csak pletyka szinten ment a találgatás.
Kicsit sajnálom, hogy elment Madridból, azt is sajnálom, hogy egy nem tradicionális nagy csapatba igazolt. De az sem baj ha a világ legjobb játékosai nem 4-5 klubban csoportosulnak. Kíváncsi leszek a Monaco mire lesz képes az első évében.
Hagyj engem ilyen prsókkal, amikor Coulibaly 2006ban még vígan targoncázott, most meg úgy néz ki 2x MB1-es gólkirály lesz.visca el barca írta:ha monaco, akkor prso![]()
22 évesen egy autoszerelo muhelyből igazolták le, aztán a 2004-es bl döntőn, ahol 8-3 lett a bugi a depor ellen 4-et vert
Gondolom a Monaconak pont ilyen klasszisokra van szüksége.A minap eljátszottam azzal a gondolattal, h mi van ha a Monaco esetleg kinézte Dzsudzsit is magának? Sem a Dinamo, sem a Monaco nem indulhat európai kupában, és ha megakarnák venni lazán kifizetnék az árát.
És mint tudjuk a mi Balázsunk szakmai okok és a fejlődés miatt igazolt 2 éve az Anzsiba, nem pedig a pénz miatt..Smile Szóval ha így alakulna szerintem lenne rá esély
AZért na... értem, h nem szereted Mourinhot, de a 2004-es bl döntőt még mindig ő nyerte a Portovalvisca el barca írta:ha monaco, akkor prso![]()
22 évesen egy autoszerelo muhelyből igazolták le, aztán a 2004-es bl döntőn, ahol 8-3 lett a bugi a depor ellen 4-et vert