Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ebből a Chelseaből egész jó csapat lesz Costa , Fábregas , Hazard, Curtois (?) , oscar és ott van természetesen a Special five isvisca el barca írta:filipe luiscselzi
Lazar Marković - ezt itthon úgy írjuk helyesen tudtommal, hogy Lazar Markovics, ahogy az orosz neveknél is hasonlóan van, de Isten ments, hogy még egyszer így írjam, Markovic, oszt kész.Dr.Dre írta:OFF: Egyébként remélem tudjátok,hogy a balkáni játékosok nevei általában nem CS-re végződnek, hanem TY-rehank1ee írta:Lazar MarkovicsA Magyarországiak mindig CS-betűvel mondják, pedig:
VidiTY,IvanoviTY,MarkoviTY, ModriTY, RakitiTY stb stb...![]()
OFFból ki.
OFF: Egyébként remélem tudjátok,hogy a balkáni játékosok nevei általában nem CS-re végződnek, hanem TY-rehank1ee írta:Lazar Markovics
ugyanolyan töltelék mint lambert vagy emre can. 4. helyre mákkal jók lesznek.hank1ee írta:Lazar Markovics 25 millió euróért Liverpoolba került. K. nagy tehetség ez a 20 éves játékos, nagyon durva, ahogy képes cikázni a pályán. Ez egy zsák krumpli volt érte, elég jól járt a Pool.
palesz77 írta:Nagyon úgy tűnik, hogy Mandzukic fogja pótolni Diego Costát az Atleticonál.
Állítólag ingyen váltott, terhes volt már az RTL-nek!LG írta:A magyar média Luis Figoja.zola8787 írta:Ördög Nóra
Rtl -> Tv2
Nem semmi, hogy átigazolt a rivális csapathoz. Átigazolási díjról nem írnak.
http://www.borsonline.hu/20140708_friss ... oz_igazolt
A magyar média Luis Figoja.zola8787 írta:Ördög Nóra
Rtl -> Tv2
Nem semmi, hogy átigazolt a rivális csapathoz. Átigazolási díjról nem írnak.
http://www.borsonline.hu/20140708_friss ... oz_igazolt
épp most olvastam, hát érdekes ez az eset is... lehet ott is versenyt akarnak, mert hartot nem érzik elég jónak/motiváltnak.ab1daL írta:Willy Caballero
MalagaManchester City
Salih Ucan is a Farkasoké a Fener nagy tehetsége..Kíváncsi vagyok rá mit fog mutatni, közben Benatia mehet a City hez kp-ért illetve Nastasicért, hát remélem marad...Nem arról volt szó, hogy eladják a meghatározó játékosokat hanem, hogy megtartják és még hoznak hozzájuk...Cole, hát nem tudom, nem fiatal már végül is az olasz fociba ingyen...lehet nem lesz rossz.Ja és állítólag tárgyalnak Eto'o val is...ab1daL írta:Ashley Cole
Chelsea FCAS Roma (ingyen)