az ilyeneket minek egyáltalán belinkelni?Castiel írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/26 ... ore4680352
erről mit gondoltok?Mert szerintem csak kreálmány...

az ilyeneket minek egyáltalán belinkelni?Castiel írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/26 ... ore4680352
erről mit gondoltok?Mert szerintem csak kreálmány...
mert nem a Barca hasán fityeg ott vmi Kataros szöveg. ugye. mekkora különbség, valóban. pénz az pénz és kész. okádjátok egy pletykáért a madridotitt amugy konkrétan nem a csapatneves mizériáról írok hanem ugy zusammen a két klub közötti különbségről gondolkodás módban.
az idézet csak azért volt mert leginkább neked akartam írni, és hogy válaszolj rá a véleményeddel. egyébként a címer nem ettől lett piszkos, már réges rég az, többek között amiket az előttem leírtak(igazolások)mások szabályok semmibevétele, többek között mou munkássága, mind a bl-ben mind azon kívül. és most kérlek ne gyere azzal hogy ő így dolgozik. itt amugy konkrétan nem a csapatneves mizériáról írok hanem ugy zusammen a két klub közötti különbségről gondolkodás módban. A Barca is pénzből él de egy pletyka nem volt még hogy eladnák valamiért a nevüket. A realnál meg már csak felmerül is rossz. és nem én voltam az első aki elhordta mindenféle szarházi csapatnak a mostani madridot. hangsúlyozom a mostanit, mert én a régit(zidane,beckham,raul,guti) tiszteltem, és megnéztem a játékukat meccsről meccsre. és ha már nem én voltam az első akkor lehet valami igazságtartalma vandaffy írta:végül nem nagyon sikerült hozzászólni az idézett részhez. a barca is szakított a hagyománnyal,ettől piszkos lett a címer? nem. még csak pletyka szintem merült fel valami,amihez hasonlótól a barca sincs olyan távol és a real egyből egy utolsó sz-házi csapat,holott szó sincs semmi megegyezésről
végül nem nagyon sikerült hozzászólni az idézett részhez. a barca is szakított a hagyománnyal,ettől piszkos lett a címer? nem. még csak pletyka szintem merült fel valami,amihez hasonlótól a barca sincs olyan távol és a real egyből egy utolsó sz-házi csapat,holott szó sincs semmi megegyezésről18Barca99 írta:és te tudnál így szurkolni a klubodnak hogy nem csak a hagyományokkal szakítanak hanem mindent a szó szoros értelmében bevetnek az ellenféllel szemben aki próbál a jelenkorban minél gerincesebb, bár hozzáteszem a Barca sem szent (sőt.) DE! megmarad emberi szinten. De az egész ott kezdődik hogy hogy lehet egy Pepe még mindig a pályán, ha nem tiltották el akkor meg az edző hogy teheti be, és mészárolhat még mindig (saját embereket is). Az hogy belenyúlunk a másik szemébe körülbelül óvodás szint, és ez az ember az a hűdenagy megváltó? nem. ez egy gerinctelen féreg, aki most mindent megkapott a klubnál mert már tanácstalanok és nem tudják megvenni pénzzel a bajnoki címet, de talán most tavaly sikerült valahogy.(igen ez így túlzás) És már nem azért de ez a klub így ahogy most halad sosem lesz igazi győztes, vagy ahogy te fogalmaztál bajnok.daffy írta: hibás,a sport is pénzre épül. a verseny csak a felszín.
a realt kár összehasonlítani más csapattal. a legnagyobb,legtöbb pénzből gazdálkodó kluboknak nagyobb bevételre is van szükségül. a videotonnak elég 1millió euró,a boltonnak 10 millió,a realnak ez kevés,mert a kiadás is hatalmas,hogy megmaradjanak a legjobbnak.
vannak szent dolgok,de ahogy mindent,ezt is a pénz mozgatja. a kluboknak van választásuk vagy megmaradnak a hagyományoknál és lesznek bilbao vagy szakítanak velük és lehetnek a legjobbak
és te tudnál így szurkolni a klubodnak hogy nem csak a hagyományokkal szakítanak hanem mindent a szó szoros értelmében bevetnek az ellenféllel szemben aki próbál a jelenkorban minél gerincesebb, bár hozzáteszem a Barca sem szent (sőt.) DE! megmarad emberi szinten. De az egész ott kezdődik hogy hogy lehet egy Pepe még mindig a pályán, ha nem tiltották el akkor meg az edző hogy teheti be, és mészárolhat még mindig (saját embereket is). Az hogy belenyúlunk a másik szemébe körülbelül óvodás szint, és ez az ember az a hűdenagy megváltó? nem. ez egy gerinctelen féreg, aki most mindent megkapott a klubnál mert már tanácstalanok és nem tudják megvenni pénzzel a bajnoki címet, de talán most tavaly sikerült valahogy.(igen ez így túlzás) És már nem azért de ez a klub így ahogy most halad sosem lesz igazi győztes, vagy ahogy te fogalmaztál bajnok.daffy írta: hibás,a sport is pénzre épül. a verseny csak a felszín.
a realt kár összehasonlítani más csapattal. a legnagyobb,legtöbb pénzből gazdálkodó kluboknak nagyobb bevételre is van szükségül. a videotonnak elég 1millió euró,a boltonnak 10 millió,a realnak ez kevés,mert a kiadás is hatalmas,hogy megmaradjanak a legjobbnak.
vannak szent dolgok,de ahogy mindent,ezt is a pénz mozgatja. a kluboknak van választásuk vagy megmaradnak a hagyományoknál és lesznek bilbao vagy szakítanak velük és lehetnek a legjobbak
Tudom hogy nem a mi futbal filozófiánk,úgy érteve saját,hogy válaszottunk egy stílust,egy filozófiát,és hosszú ideje ezt játszuk,így neveljük a fiatalokat,akikre építünk...Ésszerűen...Mezner2 írta:Igazából túlpörögtük (én is ezt a témát) lesz*rom,hogy mit csinál a Madrid,csak előzzük meg őket,minket nem ment fel,ha kikapunk és azt mondjuk,hogy na de ők több pénzből gazdálkodtak és hasonló dolgok...
Fogjuk be a szánkat dolgozzunk,Tito építsen csapatot,és kész.
Vissza KELL kerülnünk a minket megillető helyre.
Bestbarca gondolom te egy fiatalabb futballszurkoló vagy ezért nem tudod,de ez nem kifejezetten a mi futballfilozófiánk (ezt emelem ki a mondandódból mert ebből a szempontból sokan élnek tévhitben) ezt játszották már Puskásék is(Aranycsapat) és a 74es holland válogatott is,utána honosította meg ezt nálunk Cruyff.
Nincs igazam? Csak egy kicsit más szempontból nézem a dolgot. De lehet, hogy az előző hszemet még nem olvastad el, előbb tedd meg azt, hogy előbb azt olvasod el, majd ezt.Mezner2 írta:
Annyi változna mint írtam,hogy ők 5éven keresztül megspórolnák a teljes kezdőjük fizetésétNagyon vicces,hogy mint Barca szurkoló neked kell elmagyarázni mit jelent,hogy évi 50millió,mikor kijött hírnek,hogy mi évi 100 000 eurót spórolunk tintapatronokon
akkor mindenki majd elcsöppent,hogy nahát, akkor 50 millával mi lett volna.
Szerintem is zárd le mert ebben most nincs igazad.
azzal az 50 millával a tiszta bevétel eléggé nőne,a pénz majdnem minden,ezzel azt hiszem én is lezárom a témátBarcaman1993 írta: Félreértetted, mert nem erre gondoltam. Természetesen pénz kell a focihoz, de inkább átfogalmazom. A sport lényege a verseny. Talán így érthetőbb. Értem itt az érveiteket, de úgy mondjátok, mintha nem mi tudom lenne a Reallal, ha esetleg nem jutnának hozzá ahhoz a plusz pénzhez. Most nem azért, de mi változna? Most is azt vesznek meg akit akarnak, később is ez lesz. Most, ha jönne az a + pénz, akkor annyi változna, hogy a bevétel nőne azzal az 50 millióval a szezon végi gazdasági értékelésnél és ennyi. És ezzel a vitát le is zártam.
Annyi változna mint írtam,hogy ők 5éven keresztül megspórolnák a teljes kezdőjük fizetésétBarcaman1993 írta:Félreértetted, mert nem erre gondoltam. Természetesen pénz kell a focihoz, de inkább átfogalmazom. A sport lényege a verseny. Talán így érthetőbb. Értem itt az érveiteket, de úgy mondjátok, mintha nem tudom lenne a Reallal, ha esetleg nem jutnának hozzá ahhoz a plusz pénzhez. Most nem azért, de mi változna? Most is azt vesznek meg akit akarnak, később is ez lesz. Most, ha jönne az a + pénz, akkor annyi változna, hogy a bevétel nőne azzal az 50 millióval a szezon végi gazdasági értékelésnél és ennyi. És ezzel a vitát le is zártam.daffy írta: hibás,a sport is pénzre épül. a verseny csak a felszín.
Félreértetted, mert nem erre gondoltam. Természetesen pénz kell a focihoz, de inkább átfogalmazom. A sport lényege a verseny. Talán így érthetőbb. Értem itt az érveiteket, de úgy mondjátok, mintha nem mi tudom lenne a Reallal, ha esetleg nem jutnának hozzá ahhoz a plusz pénzhez. Most nem azért, de mi változna? Most is azt vesznek meg akit akarnak, később is ez lesz. Most, ha jönne az a + pénz, akkor annyi változna, hogy a bevétel nőne azzal az 50 millióval a szezon végi gazdasági értékelésnél és ennyi. És ezzel a vitát le is zártam.daffy írta: hibás,a sport is pénzre épül. a verseny csak a felszín.
hát igen... itt lépnek a képbe az Arab olajsejkek, akik milliárd eurókat tudnak pumpálni akármelyik klubba... úgy játszanak a valós sportéletben, mint mi a fm-el.. kiválasztanak egy csapatot egyéni szempontjaik alapján, s belepumpálják a pénzt... Pl: hol lenne a Chelsea most Abramovic nélkül? mi van ha a leeds Unitedet választja? most nekik lenne ekkora szurkoló tábora!? vagy a Psg, vagy a City? vagy a Malága? ezek a klubok sehol nem tartanának önerőből... mi van ha jön egy Arab tőke a Bilbaohoz? a focihoz értenek ott is, nem kicsit, pénz híján viszont "középcsapat". elég off lette, de remélem a lényegét sikerült kifejtenem neked...daffy írta:...a kluboknak van választásuk vagy megmaradnak a hagyományoknál és lesznek bilbao vagy szakítanak velük és lehetnek a legjobbak
hibás,a sport is pénzre épül. a verseny csak a felszín.Barcaman1993 írta: Te itt összekevered a dolgokat. A való életet ne keverd össze a sporttal. Ha te 2x annyi fizetést kapsz, akkor örülsz, mint majom a farkának és ezzel sem gond, OK. De a sport a versenyre épül és tegyük fel, hogy egy nagyjából 250-300 millió euróból gazdálkodó Milannak el kell adnia a 2 legjobb játékosát, hogy legyen pénze, akkor egy kicsit pofátlannak (sőt sportszerűtlennek) érzem, hogy egy 500 milliós csapatnak további 50 millióra van szüksége. És ez nem fair más csapatokkal szemben, de ennél is sokkal fontosabb: a hagyományok. Lehet, hogy Te tudod, hogy pl Santiago Bernabeunak hívták (egyszer), de a fiadnak, lányodnak 10-20 év múlva lövése sem lesz róla. Sztem neked is fontos lenne (legalábbis nekem igen), ha majd lesz egy fiam, lányom és a Barcelona fog menni a TV-ben, akkor ha kimonfják a stadion nevét, akkor azt halljam, hogy Camp Nou és nem azt, hogy Al Bazzsad és társai. Nekem ez fontos. És akik ott kint élnek azoknak még fontosabb. Van olyan dolog ami szent és sérthetetlen. Legalábbis számomra. De sztem ebben a témában nem nekünk kéne vitatkozni, hanem akiket esetleg érinthet. Én elmondta a véleményemet, te itt a kapitalista pénzirányította folyamatot próbálod nekem beadni (amibe igazad van), de ettől még ez messze nem minden.
Kezdjük ott a storyt, ahogy ez a téma felvetődött. Az Emirates tett egy ajánlatot. Sluszpassz ennyi. Ezen kezdtük el vitatkozni. Ergo ebből semmi nem hivatalos.Mezner2 írta:
Ez meg talán még nagyobb hülyeség mint amit elsőre írtál![]()
Van egy ember meg tud élni havi 250.000ből akkor micsoda pofátlanság,hogy arra törekszik,hogy még többet keressen és esetleg 500.000ből kelljen megélnie,ne folytasd ezt a vitát mert nincs igazad benne.
Persze én se vagyok hülye, csak lejjebb amit írtam. Más (TOP)csapatok 200-300 milliókból fenn tudják tartani magukat. Na ehhez képest egy 500 milliós bevétellel rendelkező csapatnak szüksége van +50 millióra, kicsit pofátlannak érzem.daffy írta:az ok egyszerű,válság van és rohadt sok pénzről beszélünk,de remélem egy barcásnak ezt nem kell megmagyarázni. nem lehet két kézzel szórni a pénzt,a real is alkudozik évek óta,mert nem feneketlen a kassza. érthető,hogy hova kell 50 millió,abból egy klasszis simán kijön egy kiegészítő emberrel. évente!Barcaman1993 írta:...
pérez kapcsán mindenre gondolt szerintem... az hogy a Madridot rendebe akarja tenni ok... de (a szokásos dilemma) megéri ezt így csinálni? Régen már ilyen infonak sem szabadott megjelennie... főleg nem ekkora teamnél... és jön a kérdés lehet máshogyan? talán... de az hogy ilyen dolgokat bele lehet sűríteni? Pl a Portugál megtorlatlan, viselkedése, amely néhol a klub megítélését negatívizálja... vagy most ez, (ami ha nem is igaz)ferninho írta:nah mert mit csinált az utóbbi években?Barcaman1993 írta:de én Pérezből az utóbbi évek után ezt is simán kinézem.
amikor újra megválasztották na akkor igazolt is nem is keveset, de bárki bármit mond kellett az nagyon (ugye CR leigazolását még Calderón intézte el).
de azóta egyáltalán nem viszi túlzásba, szerintem egész jól igazolunk.
évente van egy-egy nagyobbacska transfer (Di Maria, Coentrao) és ennyi.
és most is talán Modric lesz egyedül drágább már ha sikerül leigazolni.
és ha már itt járunk, nektek mi a véleményetek Modricról? jól járna vele a Real ? (nem pénzügyileg)
idén 40 millábóül kell gazdálkodni igen... de nem azért mert ténylegesen ennyit tudna költeni a klub, hanem mert a jövő évre betervezett keretfejlesztés jóval több pénzbe fog kerülni, mint az elmúlt években... vagyis egy nagyon nagy összeg elköltése várható. (Hiába Rosell szerelmes Neymarba) na ezért idén spórolnak... s ezért a "csak" 40 millió összesen. azért azt el kell ismerni, hogy ezzel együtt sem vagyunk eleresztve...Mezner2 írta:...50 milla meg kumma sok pénz,nekünk idén 40millából kell gazdálkodni,képzeld el milyen jó lenne,ez a cirka +50 milla mondjuk erre a célra.
El vagy tévedve ember
az ok egyszerű,válság van és rohadt sok pénzről beszélünk,de remélem egy barcásnak ezt nem kell megmagyarázni. nem lehet két kézzel szórni a pénzt,a real is alkudozik évek óta,mert nem feneketlen a kassza. érthető,hogy hova kell 50 millió,abból egy klasszis simán kijön egy kiegészítő emberrel. évente!Barcaman1993 írta:...
ebből egyikre sem lesz szüksége. játszhat 4-3-3ban középen(hiányposzt),játszhat özil vagy khedira helyén helyzettől függően. alacsony,lent van a súlypontja(nem úgy mint khedirának). 4-3-3 esetén van aki robotol mellette. nem logikátlan igazolás,de én sem adnék érte 30nál többetegy Tottenhamben sem tudott egyértelműen elsőszámú emberré válni,egy Realban ez hatványozottan nehéz lesz,pedig az irányító pont az a poszt ahová szerintem egy vezéregyéniség kell,arról nem is beszélve,hogy egy kezem elég ahhoz,hogy megszámoljam hány játékos vállt be a PL-ből érkezve,aki ott extratechnikásnak számít
Pengés játékos,nem ügyetlen,de a helyén kéne kezelni,eddig egy Tottenhamben sem tudott egyértelműen elsőszámú emberré válni,egy Realban ez hatványozottan nehéz lesz,pedig az irányító pont az a poszt ahová szerintem egy vezéregyéniség kell,arról nem is beszélve,hogy egy kezem elég ahhoz,hogy megszámoljam hány játékos vállt be a PL-ből érkezve,aki ott extratechnikásnak számít arról gyakran kiderül amikor idekerül,hogy igazából mégsem annyira nagy szám. Teljesen más képességeket követel meg a Spanyol Liga mint a PL,úgyhogy majd kiderülferninho írta:
és ha már itt járunk, nektek mi a véleményetek Modricról? jól járna vele a Real ? (nem pénzügyileg)