2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
alonso,khedira,granero,lass a 4 kp-s a 4-2-3-1 kettes részlegében. modric nem fog kilógni negatívan a sorbólRivaldo11 írta:Ez a Modric mitől akkora zsugás, hogy megváltóként várják odaát? Egy képzett, jó futballista, de ennyi. Nem fogja megváltoztatni a madrid kp-ás játékát, vagy a játékuk stílusát... Egy jól játszó Özilnél semmiképp nem jobb, más kérdés, hogy jól játszó Özilt régen lehetett látni.
Nekem semelyik nem üti meg a Real szintjét,lehet Én vagyok válogatós..de na. Khedira aki a német válogatott egyik motorja,nálunk nem azt hozza,amit elvárnak tőle..vagy csak Mou kéri tőle azt amit játszik.Castiel írta: nem tudom, de simán többet értek vele mint a Khedirával... nem hasonlítom őket, Lass a játék minden elemében jobb...de talán mégis... sami talán jobb fejjátékban...
nem tudom, de simán többet értek vele mint a Khedirával... nem hasonlítom őket, Lass a játék minden elemében jobb...de talán mégis... sami talán jobb fejjátékban...ZotyaFace írta:...Lassana nem tudom mit keresett ma a pályán...
És valóban...első fordulóban kikaptunk, másodikban meg X...egy mítosz dőlt meg bennemrecrea írta:Én úgy emlékszem, h pontosan ennyi pontunk volt. Egy iksz, egy vereség. 1-1, 0-1Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...
Többit adom.
Igazából,nem szoktam neveket bedobni,én sem tudom,ki illene ebbe a szedett vedett,taktika nélküli Madridba.Nekem nem csak kimondottan a csatárposzttal van bajom,a középpálya,a védelem..minden hova elférne az erősítés. Arbeloa nálam nem kezdő..Lassana nem tudom mit keresett ma a pályán,Albiol is kérdés,már a múltkor is Varane-t követeltem a kezdőbe.. mivel Pepét mindenki ismeri,és nekem sem a szívem csücske. Magyarul,van baj!salas9 írta:Azért ez túlzás, hogy ki vannak offolva. De ha itt tartunk, kit tudnál elképzelni csatár igazolásba?ZotyaFace írta:A Szuperkupába is látszott,hogy semmit nem tudnak hozzátenni a játékhoz..nagy csapatok ellen rendre kivannak offolva.
Azért azt is tegyük hozzá, hogy Pep akkor új volt, Mou meg azért nem az.Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...
Örüljünk, hogy most ez a helyzet, de én személy szerint óva intenék mindenkit arról, hogy felüljön a magas lóra, mert onnan lehet jó nagyot esni.
Egyetértek.Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...
Örüljünk, hogy most ez a helyzet, de én személy szerint óva intenék mindenkit arról, hogy felüljön a magas lóra, mert onnan lehet jó nagyot esni.
Én úgy emlékszem, h pontosan ennyi pontunk volt. Egy iksz, egy vereség. 1-1, 0-1Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...
Azért ez túlzás, hogy ki vannak offolva. De ha itt tartunk, kit tudnál elképzelni csatár igazolásba?ZotyaFace írta:A Szuperkupába is látszott,hogy semmit nem tudnak hozzátenni a játékhoz..nagy csapatok ellen rendre kivannak offolva.
A Szuperkupába is látszott,hogy semmit nem tudnak hozzátenni a játékhoz..nagy csapatok ellen rendre kivannak offolva.salas9 írta:Csatár? Higuain és Benzema kész életveszély (ma mondjuk annyira nem), és ott van még Hiszti is. Szerintem felesleges. Pengés középpályást nem fogok hozni az "egyetlennek" Özil az egyetlen.ZotyaFace írta:Kell egy robbanékony csatár,és egy pengés középpályás.. mert ez a csapat semmit sem csiszolódott azóta. El vagyunk szállva,de nagyon..