Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Feast4
Director del Fútbol

2024.10.11. 13:34:06

LG írta:
2024.10.10. 15:11:22
Idén eddig 2 Liverpool meccset láttam, szóval én nem tudom megerősíteni, sem megcáfolni az igazságtartalmát, de FB-n szembejött egy poszt, amely a szezon eddigi legnagyobb csalódásai közé teszi Szoboszlait. Tényleg ennyire gyenge lenne? Amikor én láttam, akkor pont, hogy jó volt: a Milan és MU ellen, de a statok alapján pont ez a két kiemelkedő meccse volt, a többi valóban elég karcsúnyak tűnik. :roll: Pedig idén elvileg neki kedvezőbb poszton játszik.
Én vagy 5-6 meccset láttam, nekem az a benyomásom, hogy full alibi futalista. Nem tudom mennyire emlékszel Arda Turan mit játszott nálunk. Úgy mozgott sokat, és úgy ért labdába, hogy valójában nem csinált semmit. Rengeteget mozog landa nélkül, de mindig takarásban van, sose lehet neki jó helyen adni a labdát, a kapu elé érkezéseikor félelmetes mit művel, közben pedig rövid oldalpassz, rövid oldalpassz, a hosszú indításai nem ülnek, ha viszi a labdát tuti belevezeti két emberbe. Szerintem a jelenlegi Pool kezdőjében messze ő a leggyengébb játékos. Ráadásul azt látom, hogy elhitte, hogy Ő Szoboszlai Dominik. Ha félretesszük a romantikus szeműveget sajna ez az igazság. A kinti sajtó is szindja mint a bokrot.

Szomorú mert nagyon szurkolok neki, de szerintem a szerebcséje annyi, hogy Slot is szerelmes bele.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.10. 15:11:22

Idén eddig 2 Liverpool meccset láttam, szóval én nem tudom megerősíteni, sem megcáfolni az igazságtartalmát, de FB-n szembejött egy poszt, amely a szezon eddigi legnagyobb csalódásai közé teszi Szoboszlait. Tényleg ennyire gyenge lenne? Amikor én láttam, akkor pont, hogy jó volt: a Milan és MU ellen, de a statok alapján pont ez a két kiemelkedő meccse volt, a többi valóban elég karcsúnyak tűnik. :roll: Pedig idén elvileg neki kedvezőbb poszton játszik.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.06. 22:33:52

bence0330 írta:
2024.10.06. 21:42:31
14. a United. Ha jól hallottam, ma döntenek az edzőkérdésről. Nyilván egy idegenbeli Porto-AV duó ellen normál esetben nem lenne tragédia a két pont, de hát kontextusban ez is nagyon rossz. És van két kezdőnyi magas szintű játékosuk.
Egyértelmű szerintem, hogy meg kell lépniük, ennél rosszabb már úgysem nagyon lehet, inkább felfelé vezethet út. Így is sokba kerülhet a gyenge kedzés, a top 3 már most nagyon messze, de a 4. hely is 6 pontra. Mondjuk a top 3 szerintem eleve nem volt nagyon reális, hiába a viszonylag erős keret, az a 3 rivális csapatként is összeérett már egy ideje. 4. helyért viszont nagy harc lehet idén is, egy új edzővel egy jó tavasszal talán nekik is lehet beleszólásuk.

A Brighton-Tottenham is jó meccs lehetett, 0-2-ről 3-2 a vége.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.10.06. 21:42:31

14. a United. Ha jól hallottam, ma döntenek az edzőkérdésről. Nyilván egy idegenbeli Porto-AV duó ellen normál esetben nem lenne tragédia a két pont, de hát kontextusban ez is nagyon rossz. És van két kezdőnyi magas szintű játékosuk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.29. 20:10:34

Nekik korán jött idén a tél, szeptember végére -8 van náluk, de még a gólarányukat nézve is -3. De maguknak köszönhetik, egyértelmű volt már tavaly is, hogy ten Hag lefőtt náluk. Okés, FA Kupát behúzták, de szerintem a riválisok kiegyeznek vele, hogy minden évben vigyék, a PL-ben meg ne legyenek tényezők. Így, ebben a formában középcsapat benyomását keltik, abból sem a tetejét, az Aston Villa, Newcastle, Tottenham mind komolyabb erő jelenleg, a top 3 meg szintekkel erősebb.
bence0330

2024.09.29. 18:48:33

Persze, KDB majdnem ugyanakkora érvágás - de szerintem csak majdnem. Most nézem, hogy alighanem kidőlt az egész szezonra. Hát...

Nunes szerintem mint 50 milliós játékos, meglepően kevés percet kapott, nem is tudom megítélni, mit tud, de szerintem kb még a drukkereknek sincs sok fogalmuk róla ennyi idő után sem. Most majd kiderül.

Nézem ezt a MU-t, meg az eredményeiket, és arra gondolok, hogy atyaég, ha Flicknek egy ilyen kerete lenne... de ha csak a középpálya ilyen lenne... Ugarte, Casemiro, két klasszis vkp-s... Eriksen, Fernandes, Mount, Mainoo... atyavilág, osztálykülönbség van, ha mellé tesszük a miénket. Bár most hirtelen nem sok csapatot tudnék mondani, akiknél erősebb ez a részleg, a miénknél meg alighanem van pár tíz.

Tényleg nem tudom, meddig húzzák ezt TH-al a padon. Oké, most piroslap, de már előtte vezetett a Tham, és a 42. percben kiállított játékos nem magyarázza meg a 3 kapurarúgást.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Sinya22
Director del Fútbol

2024.09.28. 18:26:03

Rodri pótlása mellett Pepnek KDB pótlásán is minden évben gondolkoznia kell, akármilyen jó a belga, nagyon sérülékeny, nála is ritka amikor nem dől ki hetekre/hónapokra.

Szerintem valamelyest át fog alakulni a csapat hosszútávon, Kovacic teljesen alkalmatlan arra, hogy majd lehozza Rodri szerepkörét. Lesz még ebből pontvesztés, azért hazai pályán elég sok csapat képes lehet hasonlóra mint a Newcastle
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.28. 17:10:19

bence0330 írta:
2024.09.28. 15:38:01
Újabb Rodri nélküli meccs, újabb pontvesztés. Pepnek ezzel mindenképp kezdenie kell valamit, kell egy B terv, hogy mi legyen ilyenkor. Nem csak a kicsit túl szabad kontrákban nyilvánul meg a jelenlétének hiánya, hanem szerintem elsősorban ahogy forgatja a támadásokat. Nyilván a Newcastle jó kis csapat, de ettől még újra és újra tendenciózusan ezt látni.
Rodri mellett azért KdB hiányát is megemlíteném. Ahogy az előző szezonban is nagyon kellett a visszatérése ahhoz, hogy megnyerjék a PL-t. Amúgy erős, masszív, de közel sem verhetetlen csapatnak tűnik a City, nagyjából, mint tavaly. Szerintem, ha nem lesz bírói hátszél, akkor idén már megcsípi őket az Arsenal, tavaly is kb. ezen múlott.

A Chelsea meg vásárolgat össze-vissza, de Palmer magasan a legnagyobb fogásuk és értékük az elmúlt évekből. Tavaly 33 gólpontig jutott 2616 perc alatt a PL-en, idén 5 és fél meccs alatt megvan a 10. :shock:
Deluigi
Entrenador del Barça

2024.09.28. 16:42:16

Közben Palmer vágott4 gólt pár perc alatt...
bence0330

2024.09.28. 15:38:01

Újabb Rodri nélküli meccs, újabb pontvesztés. Pepnek ezzel mindenképp kezdenie kell valamit, kell egy B terv, hogy mi legyen ilyenkor. Nem csak a kicsit túl szabad kontrákban nyilvánul meg a jelenlétének hiánya, hanem szerintem elsősorban ahogy forgatja a támadásokat. Nyilván a Newcastle jó kis csapat, de ettől még újra és újra tendenciózusan ezt látni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2024.09.23. 20:11:37

Rodri olyan mint Busquets volt nekünk fénykorában. Ahogy nézed olyan egyszerűnek tűnik minden,mert az emberünk nem hibázik szinte. Megszerzi,megtartja,passzol,lemozog, atforgatja. És igen az eredmények is mutatják milyen fontos ember.

Az meg hogy Pep milyen,haaat. Nem csak eredmények mutatják,játéka a csapatainak tökéletes. Kivereztetnek sok mindenkit és tanult dolgokkal, megmoccani nem tud som ellenfél,tegnap is,tudom kiállítás de valami egészen elképesztő fölényben voltak. Vagy tavaly RM ellen,ahol a spanyolok meg jól védekeztek és ezért volt egy nagyon magas színvonalú meccs. Pep tökéletesen rajzolja fel a csapatait és elég innovatív is. Tavaly vagy előtte a 3-2-3-2 taktika ami visszahozta pl a "liberot" a futballba egy Stones-szal. Amit Pep csinál az a nagybetűs futball,tökéletes csapatok.
Kép
Kép
Kép
Peter
Director del Fútbol

2024.09.23. 19:59:28

El Sie7e írta:
2024.09.23. 18:37:34
Rodri?
Kicsit vegyük ki a képletből azt, hogy mi a hype vagy nem hype, mert ez akkor is szubjektv, ha némiképp általánosítva van.

Altalánosítás? Sok Real szurkoló cserélt gatyát nem is olyan régen, amikor még fénykorában Casemiro ilyen olyan okból hiányzott abból az akkori Real álom középpályából.

Rodri nem hiányzott az EB döntő második félidejében? Nem úgy tünt.
CR nem hiányzott az EB döntőn 25 perc után, amikor még 0-0 volt? Nem úgy tűnt.

Itt most fent pikk pakk 3 különböző csapat kb azonos ok alapján került képbe. Mindhárom címet is nyert. Most jöhet az, hogy melyik és milyen gépezet? Persze ez is szubjektív.

Rodrival zárom és csak annyival, hogy Barca szurkolóként nagyon nem szeretném őt a Real soraiban látni még akkor sem, ha mondjuk 30.éve körül már túl lesz a pályája csúcsán.
Sinya22
Director del Fútbol

2024.09.23. 19:49:08

Az a 10 - 15 %-kal kevesebb pont elég lesz ahhoz, hogy elbukják a bajnokságot, mivel mindig szoros a végéig. Ehhez kellenek az üldözők is, de szerintem Rodri pont alul van értékelve, nem pedig túl. Majd az idő eldönti.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2024.09.23. 18:37:34

bence0330 írta:
2024.09.23. 18:30:16
El Sie7e írta:
2024.09.23. 18:27:09
Szerintem nagyon nagyon túl van misztifikálva Rodri. Simán megoldják nélküle is amíg nem Kovacic játszik. Ott van Gündogan bőven jó lesz, max januárban hoznak valakit. Az eb döntőn is kiesett és konkrétan meg se érezték. Unalmas ez a nagy Rodri hype. Egy jó vkp aki nem is vkp szépen teszi veszi pont a Pep és spanyol fociba illik. De ilyen túlkapások mint világ legjobb játékosa meg pl legjobb játékosa hagyjuk már. Érvágás nekik mert alapemberük, mellette ugyanúgy hengerelni fognak.
Tavaly pl. csak akkor kapott ki a City, amikor nem volt. Nem is tudom, mióta tart a City veretlenségi sorozata vele a kezdőben. És jellemzően pontvesztés volt egy vége. Pedig ott egy Nunes (Kovacic) volt mögötte, nem egy Casado. Szerintem a legnagyobb befolyással rendelkező, és legjobb focista 1-2 éve már. Nyilván egy támadóval nehéz összevetni, de én bármelyik elé tenném bármikor. De ha az összehasonlítás miatt ez nehézkes, akkor azt mondom, hogy támadóközéppályástól hátrafelé nincs nála jobb.
Kicsit átfogalmazon. Persze, hogy felsőpolcos. DE már olyan mítosz/kultusz van köré építve ami orbitális overhype. Vele nem kapnak ki, nélküle nincs játéka a Citynek, mindent ő csinál, ő az alfa és omega. Egy fontos láncszem a Pep gépezetben ami lássuk be a laboratóriumi gépekből összerakott csapat. Nagyon kevés egyéni gondolat van a játékukban ami előtérbe kerül amikor befuccsol az egyetlen dolog amit tudnak. Nyílván gyengébb minőségben de betesznek egy másik fogaskereket és pont ugyanazt fogják csinálni csak mondjuk 10-15%-al gyengébben azon a poszton amennyiben az nem Kovacic mert ő totál flop pedig mekkora karrier nézett ki neki de sose nőtte ki a hülyeségeit és sose érkezett meg a játékába a végtermék. De mondom ott van Gündogan aki lazán lehozza.
bence0330

2024.09.23. 18:30:16

El Sie7e írta:
Szerintem nagyon nagyon túl van misztifikálva Rodri. Simán megoldják nélküle is amíg nem Kovacic játszik. Ott van Gündogan bőven jó lesz, max januárban hoznak valakit. Az eb döntőn is kiesett és konkrétan meg se érezték. Unalmas ez a nagy Rodri hype. Egy jó vkp aki nem is vkp szépen teszi veszi pont a Pep és spanyol fociba illik. De ilyen túlkapások mint világ legjobb játékosa meg pl legjobb játékosa hagyjuk már. Érvágás nekik mert alapemberük, mellette ugyanúgy hengerelni fognak.
Tavaly pl. csak akkor kapott ki a City, amikor nem volt. Nem is tudom, mióta tart a City veretlenségi sorozata vele a kezdőben. És jellemzően pontvesztés volt egy vége. Pedig ott egy Nunes (Kovacic) volt mögötte, nem egy Casado. Szerintem a legnagyobb befolyással rendelkező, és legjobb focista 1-2 éve már. Nyilván egy támadóval nehéz összevetni, de én bármelyik elé tenném bármikor. De ha az összehasonlítás miatt ez nehézkes, akkor azt mondom, hogy támadóközéppályástól hátrafelé nincs nála jobb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.09.23. 18:37:51-kor.
El Sie7e
Jugador d'estrella

Sinya22
Director del Fútbol

2024.09.23. 18:18:37

Szerintem a fásultságban az is benne lehet, hogy tudod, hogy tiéd a legerősebb keret, bármilyen erős a bajnokság, van kb 2 csapat aki meg tud verni (de ők se mindig) a többieknek meg rugdossák 3-4-5 packban a gólokat. Lehet ez kihat a motivációra, akármilyen profi Pep, a játékosok, mostmár hülyére nyerték magukat a bajnokságban. Igen szoros bajnokságok voltak, nem csak a tavalyi, hanem azelőtt is, de a végén mindig ők örülnek, és az előző szezonban is pár fordulóval a vége előtt már a saját kezükben volt a bajnokság. Haaland is idén ilyen tempóval 35-40 körül fog végezni ami nem gyenge. A BL más tészta, mielőtt valaki idekeverné, tudom, hogy a City ott nem vitézkedik.

Rodri kiesése azért át fogja írni kicsit a szezont, így is erős a City, de őt nem fogják tudni pótolni, bárkit tudnának kb a csapatból, de őt nem. A City tavaly ősszel is bajban volt amikor KDB és Haaland hiányzott egy ideig, na ezt most többszörösen fogják megérezni.
bence0330

2024.09.23. 09:49:38

Cseri írta:
2024.09.23. 08:46:03
Természetesen ez is egy nézőpont és van is benne ráció. Amennyiben elfogadjuk, hogy a PL az egyik legerősebb bajnokság, és az elmúlt években gyakorlatilag leuralta a MC, tette ezt úgy, hogy a többi csapat is a világ pénzét szórta el erősítésekre. Ezekben az években volt duplázó, sőt triplázó szezon is. Nem volt olyan év, ahol minden versenysorozatot figyelembevéve kevesebb gólt rúgtak volna, mint 100. Azé' ez még nem tűnik kiégésnek, vagy szégyelni való eredménysornak(nem is írtad, hogy az lenne) :) Nem kötekedésből, tudsz olyan edzőt mondani akivel szemben Pepnek negatív a mérlege?Valószínűleg Ő is érzi, amit te megfogalmaztál, ha jól emlékszem nyilatkozta is, hogy kezd fáradni. Szerintem nem is fogja meghosszabbítani a lejáró szerződését. Ha így lesz, előfordulhat, hogy sem Ő, sem Klopp, sem Tuchel nem fog egyidejűleg dolgozni. Micsoda luxus lenne.
Igen, ezért próbáltam úgy kitömni a megfogalmazásomat, hogy így is nagyon erős, nagyon profi, de valahogy azt érzem, mintha.... igen, amit a végén írt, mintha kicsit fásult lenne az egész. Mintha úgy rutinból menne, egy nagyon jól összerakott, nagyon jól felkészített, nagyon jó erőnlétű, nagyon jó játékosokból álló csapat. De valahogy nem érzem már azt a non plus ultrát benne, ami a Barcánál megvolt, ami a Citynél egy darabig megvolt (A BM-nél nem igazán szerintem, annak ellenére hogy nyilván ott is jó volt nagyon) amit egy Leverkusennél, néha akár Arsenalnál lehet látni játék, edzői oldalról a támadásoknál, vagy akár ebben a pillanatban (persze ki tudja mi lesz), vagy egy Bayernes Flick-nél.

Az mondjuk tényleg durva lenne. Bár kétlem, hogy Tuchel ne kelne el télig. :) Kloppról nem tudom, mennyit akar pihenni.
Cseri
Entrenador del Barça

2024.09.23. 08:46:03

bence0330 írta:
2024.09.23. 01:02:50
Nekem amúgy kezd Peppel kapcsolatban olyan érzésem lenni, hogy úgy... nem olyan rettenetesen kiemelkedő edző már. Alighanem a világ legerősebb kerete az övé, a világ legjobb centerével, világ legjobb vkp-val, két sornyi kezdőjátékossal, és szerintem nem elég ötletes amit csinál, nem elég ötletesek a támadások. Nyilván így is nagyon jó edző, hisz nem evidens, hogy sok jó játékos egy jó csapatot alkot, de én valahogy nem érzem már benne a pluszt. Inkább már csak azt érzem, hogy egy kifejezetten magas szinten összetesz pár kimagasló képességű játékost, jól épít csapatot, profi, és így is stabilan top2-3 csapat a világon, de nem érzem, hogy olyan... izgalmas lenne, nem nagyon tudnék nekik szurkolni a játékuk alapján, függetlenül az arab pénzes FFP-szegő helyzettől. Most is, heroikusan védekezett az Arsenal, nem akarom elvenni tőlük, de azért 50 percig nem tudták ezt kb helyzetig sem áttörni ilyen állománnyal.

Az Arsenalt sajnáltam, duplán szívtak, én nem tartottam egyiket sem jogtalannak, a kiállítást sem, max annyit tudnék mondani, hogy "könnyű síppal befújt", meg mai szinten sajnos a kiírt percszámot sem a végén, de mindkettő nagy pech. Viszont amit szögleteknél erre a "repülő Gabriel" témára kidolgoztak, az elképesztő, nem emlékszem, hogy ennyire látványos és különleges szögletstratégiát valaha láttam-e. Korábban is lett belőle gól, és a meccsen is eljátszották kétszer tökugyanazt, másodszor már góllal. És senki nem tud csinálni vele semmit, pedig tudják, mi jön. Nyilván lesz majd rá valami ellenszer, de jelenleg ez nagy ötlet, aki kitalálta, egy zseni. És nézőként is nagyon látványos. :D

Azért Rodrit is sajnálom, felszólal a túltolt versenynaptárral kapcsolatban, rá 1-2 napra meg lesérül kontakt nélkül. Asszem sikerült alátámasztania a mondandóját...
Természetesen ez is egy nézőpont és van is benne ráció. Amennyiben elfogadjuk, hogy a PL az egyik legerősebb bajnokság, és az elmúlt években gyakorlatilag leuralta a MC, tette ezt úgy, hogy a többi csapat is a világ pénzét szórta el erősítésekre. Ezekben az években volt duplázó, sőt triplázó szezon is. Nem volt olyan év, ahol minden versenysorozatot figyelembevéve kevesebb gólt rúgtak volna, mint 100. Azé' ez még nem tűnik kiégésnek, vagy szégyelni való eredménysornak(nem is írtad, hogy az lenne) :) Nem kötekedésből, tudsz olyan edzőt mondani akivel szemben Pepnek negatív a mérlege?Valószínűleg Ő is érzi, amit te megfogalmaztál, ha jól emlékszem nyilatkozta is, hogy kezd fáradni. Szerintem nem is fogja meghosszabbítani a lejáró szerződését. Ha így lesz, előfordulhat, hogy sem Ő, sem Klopp, sem Tuchel nem fog egyidejűleg dolgozni. Micsoda luxus lenne.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
bence0330

2024.09.23. 01:02:50

Nekem amúgy kezd Peppel kapcsolatban olyan érzésem lenni, hogy úgy... nem olyan rettenetesen kiemelkedő edző már. Alighanem a világ legerősebb kerete az övé, a világ legjobb centerével, világ legjobb vkp-val, két sornyi kezdőjátékossal, és szerintem nem elég ötletes amit csinál, nem elég ötletesek a támadások. Nyilván így is nagyon jó edző, hisz nem evidens, hogy sok jó játékos egy jó csapatot alkot, de én valahogy nem érzem már benne a pluszt. Inkább már csak azt érzem, hogy egy kifejezetten magas szinten összetesz pár kimagasló képességű játékost, jól épít csapatot, profi, és így is stabilan top2-3 csapat a világon, de nem érzem, hogy olyan... izgalmas lenne, nem nagyon tudnék nekik szurkolni a játékuk alapján, függetlenül az arab pénzes FFP-szegő helyzettől. Most is, heroikusan védekezett az Arsenal, nem akarom elvenni tőlük, de azért 50 percig nem tudták ezt kb helyzetig sem áttörni ilyen állománnyal.

Az Arsenalt sajnáltam, duplán szívtak, én nem tartottam egyiket sem jogtalannak, a kiállítást sem, max annyit tudnék mondani, hogy "könnyű síppal befújt", meg mai szinten sajnos a kiírt percszámot sem a végén, de mindkettő nagy pech. Viszont amit szögleteknél erre a "repülő Gabriel" témára kidolgoztak, az elképesztő, nem emlékszem, hogy ennyire látványos és különleges szögletstratégiát valaha láttam-e. Korábban is lett belőle gól, és a meccsen is eljátszották kétszer tökugyanazt, másodszor már góllal. És senki nem tud csinálni vele semmit, pedig tudják, mi jön. Nyilván lesz majd rá valami ellenszer, de jelenleg ez nagy ötlet, aki kitalálta, egy zseni. És nézőként is nagyon látványos. :D

Azért Rodrit is sajnálom, felszólal a túltolt versenynaptárral kapcsolatban, rá 1-2 napra meg lesérül kontakt nélkül. Asszem sikerült alátámasztania a mondandóját...
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.22. 19:44:15

Visszatért az until we score időszak Angliában, csak most Manchester kék felét tolják vele. 2024-ben a legnépszerűbb bajnokságban ilyen gyalázatosan lehet elfújni meccseket, ez nagyon csúnya. :evil:
Sinya22
Director del Fútbol

2024.09.22. 19:29:03

Én nem vagyok City sem Arsenal szurkoló, de én Trossard egyik sárgájàt se érzem jogosnak. Angliában, ahol sokszor keményebb rúgások vannak elengedve, két ilyen semmire két sárgát adni egészen hihetetlen.

Más kérdés hogy a City-n még ez se segít úgy tűnik.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.22. 19:20:45

Bármennyire is próbálok elfogulatlan lenni, lassan már nem tudom azt hinni, hogy szándékosan tolják a Cityt. Az előző szoros szezonokban is pont azt a kis segítséget megkapták (az aktuális rivális meg a hátráltatást), ami elég volt a címhez. Az meg csak a hab a tortán, hogy már lassan számolni sem lehet, hogy pontban folyik ellenük eljárás, de vígan elvannak. A futball szégyene!
bence0330

2024.09.21. 20:49:54

LG írta:
2024.09.21. 16:39:56
Liverpoolban mi történik? Diaz meg Nunez bevagdossák a helyzeteket. :lol:
Diaz szezon vége körül magára talált, azóta nagyon termel. :)

A MU meg eddig ugyanúgy gyenge. Nem tragikus a szezonkezdetük, de azért eléggé nem látni, hogy bármerre is tartana ez a projekt...
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.21. 16:39:56

Liverpoolban mi történik? Diaz meg Nunez bevagdossák a helyzeteket. :lol:
Válasz küldése