dingdong írta: ↑2025.01.15. 14:43:50
Sok kimagasló csapat akik ellen nem elvárás a győzelem? Csak ott az edző nem tudja annyira összerakni a maradékot mint a mi Flickünk.
Igen, nem lehet a PL-ben azt mondani, hogy ha nem nyersz bajnokságot, béna vagy. Top3-ban kell lenni. Az már hatalmas dolog. BL-ben 3. hely, tényleg nem tudom, mit lehet ennél többet
elvárni. 1-2 éve majdhogynem-félig-kvázi bajnokaspiráns csapat, de eddig a City volt kimagaslóan durva, most meg a Pool.
Mikiegérkupa az ahogy képest, hogy a két fő helyen pazarul állnak, és ott becsúszott egy vereség. Azért nekünk 2 meccset kellett a kupárt nyerni, az FA-ben meg végig kell verni jó sokat.
Plusz ha hiányposztok vannak, akkor pláne nem értem, mi alapján lehet rájuk vagy Artetára azt mondani, hogy bármi baj lenne. Szerintem nagyon komoly idényt futnak megint. Egy paraszthajszállal gyengébbet, mint amikor fej-fej mellett mentek sokáig a Cityvel (sőt), de akkor még nem volt BL-ük pl.
Pedig rólam meg pláne nem kell azt gondolni, hogy Arsenal drukker vagyok, az angol bajnokságot csak az élmény miatt nézem, mert spanyolban ezt lehetetlen megtenni a saját csapatunkon meg esetleg madridi meccseken történő ellendrukkoláson kívül, totál élvezhetetlen az összes meccs kb. Sőt, ha két londoni közül választanék, a Thamnak jobban "szurkolok".
Mi egy kicsit gyengébb ligában vagyunk 3-ak, ők meg egy erősebben 2-ak (vesztett pontokban legalábbis). Mi a BL-ben 2-ak vagyunk, ők 3-ak. A mi keretünk alapkezdőre nem gyengébb, de összességében szűkebb, szóval Flické alighanem nagyobb bravúr, de nem olyan sokkal, pláne nem olyan sokkal, hogy egyik csapat nagyot megy, a másik meg bajos.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy