Barça vs. Real - El Clásico
Na, 3-1, lehet reménykedni az újabb X-ben, de nem valószínű, hogy megtörténik ...A csodát a nagyoktól várom ...
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Vagy ha nyerünk, akkor lehet, hogy az elmúlt 9 meccsből bukunk 3-at.krampusz írta:Nagy kár az Osasuna elleni 3-2-es vereségért!!!!![]()
![]()
Ha nem lett volna az, akkor mai esti Real meccs után csak 3 lenne Madrid fórja!!!
Bizonyítsd kérlek, hogy nem igaz...
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Azért ennyire pesszimisták ne legyetek!
A legutóbbi 2 meccsen is úgy vesztettek pontot, hogy ők szerezték meg a vezetést.
Egyébként a Sociedadnál ki jó szabadrúgáslövő?
A legutóbbi 2 meccsen is úgy vesztettek pontot, hogy ők szerezték meg a vezetést.
Egyébként a Sociedadnál ki jó szabadrúgáslövő?

Nagy kár az Osasuna elleni 3-2-es vereségért!!!!
Ha nem lett volna az, akkor mai esti Real meccs után csak 3 lenne Madrid fórja!!! Szerintem itt ment el a bajnokság. 3 pont különbséggel még valós esély lett volna bajnoki címre, 6 az sok.Mert ma tuti hozza kötelezőt Real. Nekünk össze meccset kell hozni és Real-nak még belefér, ha kikapnának ellenünk.

Eddig nem partnerek. Pedig "csak" ezt a korán kapott gólt kellett volna megúszniuk. Na hajrá.Barcaman1993 írta:Mi a magunkét megtettük. Most a Sociedadon a sor. Ha úgy játszanak, mint ellenünk 2x és a Real ellen otthon, akkor lehet keresnivalójuk. A józan eszem sima Real győzelmet vár, de hátha mégis bevillan Casillasnak ismét Santi Cazorla.
Trololo Ferenc you shall not pass
No de nem ezért jöttem ide. Hanem mert szerintem van annyira profi csapat a Real, hogy ezt a meccset nem szórakozza el.
Már vezetnek is egyébként, Higany szerezte a gólt a 6. percben.
Misi! Sweet dreams

No de nem ezért jöttem ide. Hanem mert szerintem van annyira profi csapat a Real, hogy ezt a meccset nem szórakozza el.
Már vezetnek is egyébként, Higany szerezte a gólt a 6. percben.
Misi! Sweet dreams

- MessiFan91
- Jugador d'estrella
neeee 

- Logan10
- Jugador d'estrella
http://www.eredmenyek.com/merkozes/hIx9 ... zefoglalas nézzétek meg ki adta Messinek a gólpasszt ... Messi
xdd

Csak a Barça
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Mi a magunkét megtettük. Most a Sociedadon a sor. Ha úgy játszanak, mint ellenünk 2x és a Real ellen otthon, akkor lehet keresnivalójuk. A józan eszem sima Real győzelmet vár, de hátha mégis bevillan Casillasnak ismét Santi Cazorla. 

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Gyerünk, Real......Sociedad! 

- Andris
- Adminisztrátor
Pedig én nem is válaszoltam.ferninho írta:3:20 alatt jött rá 3 válasz, tudtam hogy ez leszkihagyhatatlan volt, bocsi
De szerintem nem csak a reakcióidő mérése miatt írtad te azt, ha nem haragszol, ezt most nem hinném el.
inkább azt mondjátok, mit tippelünk a madridhoz? egy jó gólszegény x, vagy egy véres vendéggyőzelem?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
3:20 alatt jött rá 3 válasz, tudtam hogy ez lesz
kihagyhatatlan volt, bocsi 

madridista
Nemferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.![]()

El se merem képzelni mekkora gyilok ment volna ott,ha még igazságtalan is lett volna a kiállítás

Nem volt igazságtalan, csak a madridisták szerint volt az....ferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.![]()

- miihii
- KHAL
Le merem fogadni,h Andris mindkét esetben a saját szemszögre gondolt.Tehát ahogy ti gondoltátok és ahogy most mi gondoljuk,nem a másikra vonatkoztatvaferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.

madridista
-
- Jugador d'estrella
Erre 10 szeres respectAndris írta:Nekem is megérne egy kisebb összeget.Sanama írta:Nagy tételben fogadnék rá, hogy Thiagonak nem lesz eltörölve a lapja!
Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.

- Andris
- Adminisztrátor
Nekem is megérne egy kisebb összeget.Sanama írta:Nagy tételben fogadnék rá, hogy Thiagonak nem lesz eltörölve a lapja!
Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Nagy tételben fogadnék rá, hogy Thiagonak nem lesz eltörölve a lapja!
- tri_campeones
- Jugador del Barça
Jelenleg félidőben 3 pont a különbség
Remélem a Real meccs után is 3 pont különbségről beszélhetünk majd!

Remélem a Real meccs után is 3 pont különbségről beszélhetünk majd!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
lluisllach89 írta: Repost
Ez sjd aláírása: "Alapból minden Real meccset úgy kéne kezdeni, hogy kiállitják Pepét. Partjelzők megnézik a két kapun a hálót, 4. bíró ellenőrzi a digitális tábláját, a vezető bíró meg kiállitja közben Pepét. Csak így szimplán." - év hsz-e (eric)
Feel the difference

(sjd-é részletesebb és nagyon tetszik!

-
- Director del Fútbol
RepostP.U.Y.O.L. írta: Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...

Ez sjd aláírása: "Alapból minden Real meccset úgy kéne kezdeni, hogy kiállitják Pepét. Partjelzők megnézik a két kapun a hálót, 4. bíró ellenőrzi a digitális tábláját, a vezető bíró meg kiállitja közben Pepét. Csak így szimplán." - év hsz-e (eric)
Feel the difference

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ezen szakadtam.P.U.Y.O.L. írta: Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...

Van benne igazság...

Én érzek legalább egy ikszet a Sociedad-ban. Frusztráltak lehetnek a Madridiak most, hogy az egész világ ellenük fordult.
Előbb utóbb csak levágják...Andris írta: Tudják ők, tudják ők...