2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Minden meccset hozni kellP.U.Y.O.L. írta:10 meccs alatt kéne ledolgoznunk 6 pontot. Bőven benne lehet. 3 pontra vagyunk attól, hogy a SAJÁT KEZÜNKBEN legyen a sorsunk. Nagyon remélem, hogy a hazai clasicót behúzzuk és behozzuk a Madridot, akiknek nehezebb a sorsolásuk is. Mi már túl vagyunk a nehezén. 1 Bilbao és egy Espanyol vár még ránk. Erre a 2 meccsre nem tudnám ráhúzni, hogy kötelező győzelem. Továbbra is kisebb az esélyünk, mint a riválisnak, de én ugyanúgy látom a dolgokat, mint -10nél. Amíg matematikailag behozhatjuk őket, addig nincs lefutva semmi! Még az is megtörténhet, hogy csak döntetlen lesz a Barca - Real és mégis mi nyerünk a végén...
Örvendetes, hogy a Madrid nem ússza meg a jelenleg botrányos formáját pontvesztés nélkül. Már egy jó ideje szenvednek, de csak most kezdtek el pontokat hullajtani. Mi meg pont most vagyunk bomba formában.
Igen. perdöntő. Télleg neki mutatja fel, csak közben ő fut el. A másik meg lökdösi őt, és a biró próbálja őt kikerülni. Senna még rá is legyint.shutterisland írta:bocs, ha már volt, asszem perdöntő videó.
most ez olyan érzés lehet a madridistáknak, mint amit én éreztem, mikor vergődtem a higuain-féle valenciás kezezés-nem kezezés sztorin, aztán fájó szívvel beláttam, hogy nem volt kéz.
Minden madridista ezzel jött: mínusz 10 fok van...mondom jólvan lesz még itt melegebb..(: ki tudjagianni írta:Enyhül az idő Barcelonában!!!![]()
![]()
Ők igen +Di Maria is sérült még. Pepe 1-4 meccsig fog kapni.dak900 írta:Carvalho úgy tudom sérült, és elvileg Pepét is eltiltják.Zsolti95 írta:valaki leírná pontosan h kik fognak hiányozni a margitnál a sociedad elleni meccsen (sérülés, lapok)?
özilt,diarrát, és ramost tudom
Carvalho úgy tudom sérült, és elvileg Pepét is eltiltják.Zsolti95 írta:valaki leírná pontosan h kik fognak hiányozni a margitnál a sociedad elleni meccsen (sérülés, lapok)?
özilt,diarrát, és ramost tudom
Van egy tanárom, aki Madrid drukker. Hétfőn reggel a suliba érve összefutottam vele. Tanár úr, melegszik az a mínusz tíz! Ma reggel: Itt a tavasz! Remélem, hogy jövő hétfőn már a globális felmelegedést is közölhetem vele...gianni írta:Enyhül az idő Barcelonában!!!![]()
![]()
bocsánat, a sörök megtették hatásukatNem védtem, sőt, éppen az hogy egy idióta.
Azt kérdeztem (mert értelmes ember számára egyértelmű, hogy az egész spanyol bírói kar úgy alkalmatlan ahogy van, így az ítéleteiken vitatkozni teljességgel felesleges), akkor hol voltál fröcsögő nyállal, amikor Pepe megtaposta Messit, hogy miért nem állította ki? Elárulom: sehol. Akkor most minek is vagy itt, és kéred rajtunk számon a bírói ítéleteket? Amíg a Madrid durvaságai felett hunytak szemet, addig miért nem reklamáltál itt???raul72 írta:Aha tehát , mivel a a brca ellen nem állították ki Pepét így itt sem kell Brunot , tisztasor , ez a megoldás.![]()
Nem védtem, sőt, éppen az hogy egy idióta.retek10 írta:ahol Xavi a kispadról rohant be a pályára, és ahol Guardiola sem éppen megszokott módon viselkedett. A retorzió elmaradt. Ez a bíró egy kretén, nem kell védeni.Érdekes mondjuk, hogy rögtön csalónak meg barçásnak lett kikiáltva a madridisták között Paradas Romero, holott ő fújta a mi Osasuna elleni idegenbeli meccsünket (3-2) is, ahol érdekes módon mintha nem a Barçának fújt volna, sőt...
Az meg, hogy allergiás a beszólogatásra meg a kritikára szintén köztudott volt, hiszen Mourinhot is állította már ki, meg ugye a mi meccsünk után a játékoskijáróban sem volt rest Mascheranonak 2. sárgát adni, mikor számon kérte rajta az Osasuna lesgólját.
ahol Xavi a kispadról rohant be a pályára, és ahol Guardiola sem éppen megszokott módon viselkedett. A retorzió elmaradt. Ez a bíró egy kretén, nem kell védeni.Érdekes mondjuk, hogy rögtön csalónak meg barçásnak lett kikiáltva a madridisták között Paradas Romero, holott ő fújta a mi Osasuna elleni idegenbeli meccsünket (3-2) is, ahol érdekes módon mintha nem a Barçának fújt volna, sőt...
Az meg, hogy allergiás a beszólogatásra meg a kritikára szintén köztudott volt, hiszen Mourinhot is állította már ki, meg ugye a mi meccsünk után a játékoskijáróban sem volt rest Mascheranonak 2. sárgát adni, mikor számon kérte rajta az Osasuna lesgólját.