2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez már tényleg OFF:sziryboy írta:Mou ripacs, antipatikus viselkedése nem meglepő, de a buzik vajon miért "harapnak" mindenre?
Ezt teljesen egyszerűen lehet kezelni. Nem most regéltél erre az oldalra és nyilván magadtól is tudod, hogy kinek a véleménye számít neked és hogy kivel szeretnél vitázni.ferninho írta:egy kicsit még homályos, hogy pontosan hogy is érted ezt, de azért a lényeg átjöttP.U.Y.O.L. írta: Nem ugyanarról beszélünk. Más dolog nyilvánosság előtt paraszt módon beszélni és megint más mondjuk otthon, barátok között esetleg az öltözőben (bár ezt nehezen tudom elképzelni...) ilyeneket mondani. Ha Pep ugyan úgy tenne, mint most Mourinho, arra igaz az, amit leírtam...(és a mondandódból te is erre a helyzetre céloztál)és igen, arra igaz.
de megint erről lett írva 1 oldal... én hülye mindig beleszólok és kétszer annyi hsz lesz...
ilyenkor úgy utálom magamat...
egy kicsit még homályos, hogy pontosan hogy is érted ezt, de azért a lényeg átjöttP.U.Y.O.L. írta: Nem ugyanarról beszélünk. Más dolog nyilvánosság előtt paraszt módon beszélni és megint más mondjuk otthon, barátok között esetleg az öltözőben (bár ezt nehezen tudom elképzelni...) ilyeneket mondani. Ha Pep ugyan úgy tenne, mint most Mourinho, arra igaz az, amit leírtam...(és a mondandódból te is erre a helyzetre céloztál)
Nem ugyanarról beszélünk. Más dolog nyilvánosság előtt paraszt módon beszélni és megint más mondjuk otthon, barátok között esetleg az öltözőben (bár ezt nehezen tudom elképzelni...) ilyeneket mondani. Ha Pep ugyan úgy tenne, mint most Mourinho, arra igaz az, amit leírtam...(és a mondandódból te is erre a helyzetre céloztál)ferninho írta: nekem ne mesélje be senki, hogy egy exfocista hirtelen átváltozik edzővé és egy igazán kifinomult előkelő úr lesz , aki csak rímekben beszél...
a médiának persze belehet ezt adni, ahogy kell is és szokták, de én nem hiszek a tündérmesékben... én azt nem hiszem el, hogy egyszer nem kcsgözött, meg homározott le senkit idáig az edzői pályafutása során...
nekem ne mesélje be senki, hogy egy exfocista hirtelen átváltozik edzővé és egy igazán kifinomult előkelő úr lesz , aki csak rímekben beszél...P.U.Y.O.L. írta:
Abban teljesen egyetértek veled, hogy megint a bolhából csinálnak elefántot. Az idézett rész viszont szerintem badarság. Mourinhonál meg sem lepődik az ember azon, hogy mekkora paraszt, de Pep személyiségéhez nem illik az ilyen megnyilvánulás és pont ezért lenne talán még nagyobb visszhangja, ha Guardiola cselekedne hasonlóképp...
Abban teljesen egyetértek veled, hogy megint a bolhából csinálnak elefántot. Az idézett rész viszont szerintem badarság. Mourinhonál meg sem lepődik az ember azon, hogy mekkora paraszt, de Pep személyiségéhez nem illik az ilyen megnyilvánulás és pont ezért lenne talán még nagyobb visszhangja, ha Guardiola cselekedne hasonlóképp...ferninho írta:mert ha Pep-et vette volna fel a kamera, mert ő is biztos mond csúnyát az emberkékre nem lenne semmi, mert ez egy természetes emberi reakció, csak most Joséról van szó...
G.Gabe írta: szóval normális dolog valakit lebuzizni, ha nincs ott kamera.
gondolom, ha azt venné fel a kamera, hogy téged illetnének ilyen jelzővel, nem nagyon örülnél neki. főleg úgy, hogy minden ok nélkül.
mert a szavaidból ez derül ki, hogy bárkit lehet szídni, ha nincs ott a kamera, ez természetes emberi reakció.
oka volt rá, és ki tudja, hogy még mi volt ott, mi csak ennyit tudunk."Ezek a buzik nem mondják meg, hogy melyik labdával játszunk" - szól a mondat magyarra fordítva
ha ott van a kamera, akkor is lehet egy olyan embert szidni, akire mérges vagyok, mert ez egy természetes emberi reakció, csak nagyon-nagyon sokszor nem szerencsés ilyet csinálni, mert beperel a rudikedvelő urak szövetsége.mert a szavaidból ez derül ki, hogy bárkit lehet szídni, ha nincs ott a kamera, ez természetes emberi reakció.
én személy szerint örülnék neki... a kedvenc csapatom edzője beszél rólam...gondolom, ha azt venné fel a kamera, hogy téged illetnének ilyen jelzővel, nem nagyon örülnél neki. főleg úgy, hogy minden ok nélkül.
-feltűntferninho írta:én konkrétan erre az esetre gondoltam, de kis is fejtettem ha nem tűnt volna fel... a korábbi történéseket nem is érdemes szóba hozni se, annak sose lesz jó vége...sziryboy írta:istenem meg uramatyám...belegondoltam...ferninho írta:istenem...te uramatyám....
erre már tényleg nem lehet mit írni...
most gondoljatok bele légy szíves, hogy jelenleg miért van José megtalálva...
komolyan emberek...
Az ominózus szemkinyomkodós, majdnem belerúgok a sérülten, földön fekvő játékosba -jelenetsorozat után utáltam meg végleg Josét.azért a tavalyi évhez képest jócskán javult a viselkedése...A cikk csak egy újabb példája ill. igazolás arról, hogy meg sem próbál javulni, normális emberként viselkedni. Csupán ennyi.
többet dumált ő akkor, és azért nincsenek nagyon balhéi se, pedig nem volt mindig 10 pont előnyünk.
normális emberként...
szerintem ebben semmi kivetnivaló nem volt, ez egy természetes dolog, ami probléma volt ezzel, az tényleg egyedül a kamera volt.
Fel van fújva az egész.. én a budapesti közlekedésben hetente b*zizok, meg k**a any**zok... de gondolom van ezzel más is így... amíg sportoltam a meccs hevében én is tettem ilyet.. és akkor mi van?! kimondta, kimondta.szóval normális dolog valakit lebuzizni, ha nincs ott kamera.
gondolom, ha azt venné fel a kamera, hogy téged illetnének ilyen jelzővel, nem nagyon örülnél neki. főleg úgy, hogy minden ok nélkül.
mert a szavaidból ez derül ki, hogy bárkit lehet szídni, ha nincs ott a kamera, ez természetes emberi reakció.
szóval normális dolog valakit lebuzizni, ha nincs ott kamera.ferninho írta:sziryboy írta:ferninho írta:
normális emberként...
szerintem ebben semmi kivetnivaló nem volt, ez egy természetes dolog, ami tényleg probléma volt ezzel, az tényleg egyedül a kamera volt.
én konkrétan erre az esetre gondoltam, de kis is fejtettem ha nem tűnt volna fel... a korábbi történéseket nem is érdemes szóba hozni se, annak sose lesz jó vége...sziryboy írta:istenem meg uramatyám...belegondoltam...ferninho írta:istenem...te uramatyám....
komolyan emberek...
Az ominózus szemkinyomkodós, majdnem belerúgok a sérülten, földön fekvő játékosba -jelenetsorozat után utáltam meg végleg Josét.
azért a tavalyi évhez képest jócskán javult a viselkedése...A cikk csak egy újabb példája ill. igazolás arról, hogy meg sem próbál javulni, normális emberként viselkedni. Csupán ennyi.
istenem meg uramatyám...belegondoltam...ferninho írta:istenem...te uramatyám....
komolyan emberek...
altercore írta:Most olvastam: "A Real Madrid edzőjét egy hétfői felvétel buktatta le, amin sértő megjegyzéssel illette a másnapi, CSZKA Moszkva elleni BL-nyolcaddöntő játékvezetőjét és segítőit."
Jellemző
És akkor mivan, ha ezt mondta? Sztem ez említésre sem méltó, cifrább dolgok is elhangzanak egy-egy edzésen, mérkőzésen ( pl. "momo").
Ez van: Az Európai Homoszexuális és Leszbikus Sport Federáció (EGLSF) feljelentette Mourinhót az UEFA-nál, mivel az edző állítólag melegnek nevezte a CSKA elleni mérkőzés bíróit a meccs előtt. A szervezet szeretné, ha az edzőt megbüntetnék. Az UEFA egyelőre nem válaszolt a feljelentésre.altercore írta:Most olvastam: "A Real Madrid edzőjét egy hétfői felvétel buktatta le, amin sértő megjegyzéssel illette a másnapi, CSZKA Moszkva elleni BL-nyolcaddöntő játékvezetőjét és segítőit."
Jellemző
És akkor mivan, ha ezt mondta? Sztem ez említésre sem méltó, cifrább dolgok is elhangzanak egy-egy edzésen, mérkőzésen ( pl. "momo").
Ami amúgy mono.altercore írta:momo=majom. elvileg busqets ellen ezért a kifejezésért indult eljárás.
ez öngól feco. az elmúlt 1 évben kb 3xr kommenteltem, egyik sem volt támadó szándékú. ha kötekedésnek vetted ez a kommentem, akkor sajnálom h megsértettem a rózsaszín szipiszupi lelkivilágod, nem kötekedésből írtam, csupán megjegyeztem, hogy a buzizás ma már mindennapos dolog, ennél sokkal durvább dolgokat is mondanak, nem értem hogy miért van egy ilyennek hírértéke...Fecooo írta:...és JM szóvivőjétől...altercore írta: És akkor mivan, ha ezt mondta? Sztem ez említésre sem méltó, cifrább dolgok is elhangzanak egy-egy edzésen, mérkőzésen ( pl. "momo").![]()
egyébként ha már kötözködni akarsz (mert szoktam látni a cikkek alatt, h előszeretettel teszed...), legalább pontosan idézhetted volna, nem ezzel a "momoval"...
...és JM szóvivőjétől...altercore írta: És akkor mivan, ha ezt mondta? Sztem ez említésre sem méltó, cifrább dolgok is elhangzanak egy-egy edzésen, mérkőzésen ( pl. "momo").
momo=majom. elvileg busqets ellen ezért a kifejezésért indult eljárás.sziryboy írta:Igazából semmi, de Guardiólától nem hallod, hogy szídná a játékveztőket, ez Műringyó reszortja.altercore írta:Most olvastam: "A Real Madrid edzőjét egy hétfői felvétel buktatta le, amin sértő megjegyzéssel illette a másnapi, CSZKA Moszkva elleni BL-nyolcaddöntő játékvezetőjét és segítőit."
Jellemző
Mondjuk a buzeránsok is mindenre ugranak![]()
momo mit jelent?