2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem meg vagy a gólarány vagy az egymás elleni meccsek eredményevisca el barca írta:elég ha egyszer véletlenül elbambulnak valamelyik meccsen, egyet meg valamelyik be nem avatott jatekvezeto (:D) elfuj nekik. máris csak két pont.
amugy azonos pontszám esetén mi dönt a végső elszámolásnál? (jol tudom h a több gyozelem?)
Ugye az egészről akkor van értelme beszélni, ha a Barça megnyerné mind a 11 hátralévő meccsét (akkor viszont 96 ponttal zárnánk, ami nagyon nem gyenge). Ez igazából nem lehetetlen, hazai pályán gyakorlatilag verhetetlenek vagyunk még mindig (simán azzal számolok, hogy otthon elverjük a Realt), a gond az idei idegenbeli forma. Viszont ott szerencsére nem lesznek annyira kemény meccsek, szerintem egyedül a Betis, a Rayo és a Levante otthonában kell nagyon vigyázni, de ezek is simán nyerhető meccsek.gerzsakov írta: Real: Villareal(i) Sociedad(o) Osasuna(i) Valencia(o) A. Madrid(i) Gijon(o) Barca(i) Sevilla(o) Granada(i) Mallorca(o)
Barca: Granada(o) Mallorca(i) Bilbao(o) Zaragoza(i) Getafe(o) Levante(i) Real(o) Vellecano(i) Espanyol(o) Betis(i)
Kevered a dolgokat. Nemcsak te bízol a csapatban, hanem a legtöbben. De hiába tesz meg mindent a csapat ezután, ha a Real nem veszít, akkor ő lesz a bajnok. Tehát az a vélemény, hogy nem mi leszünk a bajnokok, nem onnan fakad, hogy nem bízunk a csapatunkban.ab1daL írta:Eddig azon ment a rimánkodás, hogy veszítsen már pontot a Madrid stb. Erre ez megtörténik, és a reakció: "jólvan, de így is esélytelenek vagyunk.." Most akkor mi van? Még egy-két x, és már komolyabb lesz a dolog (én beleszámolom ilyenkor a tavaszi klasszikust, 3 ponttal..nem nagyképűség, de ha rá lesz kényszerítve a csapat a győzelemre, győzni fognak). Mi már annyit ikszeltünk, hogy illene a továbbiakban pontvesztés nélkül hozni a meccseket, még ha lesz is egy-két izzasztóbb meccsünk, de a Realnak se sétagalopp lesz a dolga. A csapat az utóbbi időben hozza a régi formát, és nem hiszem, hogy látva a tegnapi madridi pontvesztést, majd most visszavesznek, és miért ne csúszhatna ismét be majd a Realnak döntetlen? Én 10 pontnál is bíztam bennük, most is! Visca el Barca!
szerk.: aztán lehet csak én értékelem nagyon túl ezt a tegnapi pontvesztésüket..
Jött egy x na bumm, nem akkora dolog. Itt még nincs teher, ha sorozatban veszítenek kettőt és mondjuk 2 pont csak az előnyük, akkor beszélhetünk teherről. De ahogy már mondtam, sok esélyt nem adunk magunknak. Már rég nem a saját kezükben van a sorsunk.recrea írta:Pedig másképp nem fog menni...két dolog azért jól alakul. Láthatóan nem tud annyira koncentrálni a Real és nem olyan gördülékenyek, mint eddig, ill. sokat javult az idegenbeli teljesítményünk, legalábbis azokhoz a meccsekhez képest, amikor nem tudtam eldönteni, hogy én vagy a labda sír-e jobban. Most el fog dőlni, hogy mennyire képes fokozódó teher alatt teljesíteni a Mou-féle Real.kanty írta:Reménykedni szerintem is felesleges. Mindenki azzal számol, h otthon megverjük a Madridot, hozzáteszem ebbe én is bízom. A bibi ott van, h azt várjátok, h a Real még pontokat fog veszíteni, mi pedig mindent behúzunk. Na itt van a kutya elásva, az idei évet figyelembe véve kétlem, h mi nem fogunk pontot veszíteni, ez nem az a szezon.
Véleményem szerint a bajnokságban a Sevilla elleni első félidő az egyik legjobb idegenbeli teljesítményünk volt, ez bizakodásra adhat okot, függetlenül az idei Sevilla játékerejétől.
ja, tényleg nem számítottam, de azért már meccsek óta bennem volt az, hogy ilyen játékkal egyszer még beleszaladunk vmi kellemetlen pofonba. Annak örülök, hogy nem vmi Rayo ellen történt ez, hanem egy viszonylag jó csapat ellen. A klasszikus után a Barcának sem rossz a sorsolása... A real meg megeszi a Sevilla-t Valencia-t ellenük nem tartok. A pedig, hogy "könnyű" ágra került a Real, nem gondolom, hogy negatívan befolyásolja a bajnoki szereplést. Sőt talán még jobb is mint a Barcának, hisz míg a Barca megizzad a Milan ellen 2xr, addig a Realnak lesz két nagyon sima mérkőzése a ciprusiakkal (abban reménykedni, hogy az Apoel bármilyen komolyabb eséllyel indul a Real ellen nevetséges)pistinho írta:Mondjuk szerintem arra sem számítottál, hogy a Malaga pontokat fog elvenni a Madridtól.altercore írta:...
A Rayo és a Betis meccsek után látszott, hogy valami megváltozott. Azért ezek után egy Valencia, Villareal, Osasuna még okozhat kellemetlen meglepetéseket. Nem beszélve majd a Bilbaoról a klasszikus után. És a gyenge ág a BL-ben nem biztos hogy jót tesz nekik, mert nem kell a maxon pörögniük.
Pedig másképp nem fog menni...két dolog azért jól alakul. Láthatóan nem tud annyira koncentrálni a Real és nem olyan gördülékenyek, mint eddig, ill. sokat javult az idegenbeli teljesítményünk, legalábbis azokhoz a meccsekhez képest, amikor nem tudtam eldönteni, hogy én vagy a labda sír-e jobban. Most el fog dőlni, hogy mennyire képes fokozódó teher alatt teljesíteni a Mou-féle Real.kanty írta:Reménykedni szerintem is felesleges. Mindenki azzal számol, h otthon megverjük a Madridot, hozzáteszem ebbe én is bízom. A bibi ott van, h azt várjátok, h a Real még pontokat fog veszíteni, mi pedig mindent behúzunk. Na itt van a kutya elásva, az idei évet figyelembe véve kétlem, h mi nem fogunk pontot veszíteni, ez nem az a szezon.
Én egy picit reménykedem. Jön a 2 meccs hetente nekik is, játékosaik így is fáradtak már, de mostantól megint csak nem lehet őket pihentetni. Plusz itt már csak ők veszíthetnek, ez is nyomhatja a vállakat.Sanama írta:Reménykedni felesleges szerintem. A Real a legjobbkor kapott ki, José rendet tesz a fejekben és magabiztosan fogják hozni a ligát.
Én is így vagyok ezzel. José most elég rendesen felpörgeti majd őket.Sanama írta:Reménykedni felesleges szerintem. A Real a legjobbkor kapott ki, José rendet tesz a fejekben és magabiztosan fogják hozni a ligát.
Remenykedjunkpistinho írta:Mondjuk szerintem arra sem számítottál, hogy a Malaga pontokat fog elvenni a Madridtól.altercore írta:...
A Rayo és a Betis meccsek után látszott, hogy valami megváltozott. Azért ezek után egy Valencia, Villareal, Osasuna még okozhat kellemetlen meglepetéseket. Nem beszélve majd a Bilbaoról a klasszikus után. És a gyenge ág a BL-ben nem biztos hogy jót tesz nekik, mert nem kell a maxon pörögniük.
Mondjuk szerintem arra sem számítottál, hogy a Malaga pontokat fog elvenni a Madridtól.altercore írta:...
Szerintem a Barcelonai meccs utan mar csak harom pont lesz a hatrany,mert ikszelni fognak szerintem a Villareallal is es mi otthon megverjuk bar igy lenne almodozom de azert megtortenhetaltercore írta:Annak, hogy a Real nem nyert tegnap a madrid drukkereken kívül csak a következő 3 csapat drukkerei nem örülhetnek. Valószínűleg egyik sem ússza meg 3 kapott gólnál kevesebbel. Szerintem jókor jött ez a pofon a Realnak, az utóbbi időben igencsak leeresztett a csapat, így most valszeg kapnak egy fejmosást Mourinhotól és összekapjál magukat. A Barcelona elleni meccsig nem lesz több pontvesztés, ebben biztos vagyok. Nincsen itt baj, 8 pont még mindig maradt az előnyből, bőven elég a hátralévő fordulókra.
Hát ez inkább nekünk rossz. A Real a Mallorca-Betis-Rayo-Levante 4-es ellen megszenvedett idegenben és sztem ez velünk sem lesz máshogy.shutterisland írta:Barca : granada(o),mallorca(i),bilbao(o),zaragoza(i),getafe(o),levante(i), rayo(i),malaga(o),espanyol(o),betis(i)
real : villareal (i),sociedad(o),osasuna(i),valencia(o),atletico m.(i), gjon(o),sevilla(o),bilbao(i),granada(i),mallorca(o)
+ a clasicó barcelonában.