Serie A / Coppa Italia
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Na... Mert azt a Juventus a pályán nyerte meg bárki bármit is mond és kész! Egyébként meg erről Andrea Agnelli-t kérdezd...LG írta:Ja, de az elvett bajnoki címeket miért is számolják bele?

Oké,bocsi,akkor rosszul mondtam,de a lényeget jól gondoltam 

Ja, de az elvett bajnoki címeket miért is számolják bele? 

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Nem. A Juventusnak 29 bajnoki címe van beleértve a 2 elvettet (ami jogtalan volt, de ezt a témát hagyjuk) és a vezetőség megmondta hogy ha meglesz a 30 felvarrják a 3.-at. DE! A Juventus rekordtartó az Olasz Kupa címekben (9 a Roma-val együtt) és minden 10. Olasz Kupa cím egy ezüst csillag = Ha duplázik a juve (kupa+scudetto) 2 csillagot varrhat fel.Sanama írta:Igen. De a vezetők úgy nyilatkoztak,hogy az elvett 2 címet is beleszámolják,és akkor (gondolom) azzal együtt 39van ,és még 1 kell a 40hez ez alapjánmessideco írta:A Juve a csillagot minden 10. bajnokság után kapja. Egy szezon után nem lesz 4 csillag![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Messi 10 2010.10.31. 15:31:34-kor.

Igen. De a vezetők úgy nyilatkoztak,hogy az elvett 2 címet is beleszámolják,és akkor (gondolom) azzal együtt 39van ,és még 1 kell a 40hez ez alapjánmessideco írta:A Juve a csillagot minden 10. bajnokság után kapja. Egy szezon után nem lesz 4 csillag![]()
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Csak egy lehetséges igazolásnak írtam Dzsudzsákot (de jó is lenne ha csak lemaradtál volna valamiről, de hát télig marad Martinez...), és Cassanot is. De ha én lennék Marrotta (de sajnos nem vagyokLG írta:Csak álmodozásról volt szó, mert Cassano is már ott volt a csapatban. Amúgy ha még ezek az igazolások meg is történnének, és ez lenne a Juve legerősebb 11-e, én még akkor sem tartanék tőlük.MichaaBee írta:Lemaradtam valamiről?Krasic-Aquilani-Melo-Dzsudzsák

Csak álmodozásról volt szó, mert Cassano is már ott volt a csapatban. Amúgy ha még ezek az igazolások meg is történnének, és ez lenne a Juve legerősebb 11-e, én még akkor sem tartanék tőlük.MichaaBee írta:Lemaradtam valamiről?Krasic-Aquilani-Melo-Dzsudzsák
Lemaradtam valamiről?Krasic-Aquilani-Melo-Dzsudzsák
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ja és tavaly ilyenkor (ha jól emlékszem) még se az Interrel se a Milannal nem találkoztunk idén pedig már 4 pontot is szereztünk a 2 Milanoi ellen. Remélem idén meglesz a 3 csillag (akár 4) és jövőre Alex rúgja az első gólt az új stadionban az új 4 csillagos mezben!messideco írta:Ha azt vesszük, hogy tavaly ilyenkor hol állt a Juve, és most hol, akkor már lehet örülni.
Egy-két érkező fog jönni, de jóslásokba nem esnék. Traoré meg az Arsenalban sem került bele a csapatba, nem hogy itt...

Én azért ezután az egy meccs alapján nem kezdenék ünneplésbe a juvesok helyében. Sztem idén se lesztek jobbak, mint tavaly. A keretetek elég harmatos.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Noname én azt gondolom a nevelésről hogy a Sampban volt mire arcoskodnia hiszen a csapata fölé nőtt, de azért ez egy Juventusban nehezen elképzelhető. Viszont Cassanoval is az a baj hogy nem játszhat az Európa Ligában... Viszont hatélen okosan igazol a Juventus azért ez ütős lenne:
Buffon
Traoré-Bonucci-Chiellini-Rinaudo
Krasic-Aquilani-Melo-Dzsudzsák
Cassano-Quagriella
Traoré és Rinaudo csak akkor ha beválik mivel még nem nagyon játszottak sérülések miatt, de ha nem válnak be Grygera és De Ceglie is ott lehet (vagy akár Bastos is ha sikerül elhoznia a Juventusnak).
Forza Juve!
Buffon
Traoré-Bonucci-Chiellini-Rinaudo
Krasic-Aquilani-Melo-Dzsudzsák
Cassano-Quagriella
Traoré és Rinaudo csak akkor ha beválik mivel még nem nagyon játszottak sérülések miatt, de ha nem válnak be Grygera és De Ceglie is ott lehet (vagy akár Bastos is ha sikerül elhoznia a Juventusnak).
Forza Juve!

- noname
- Llegenda del Barça
Cassanora sztem a Juve kéne lecsapjon. Elég sokat elmond a támadósorukról h a nyugdíjaskorú Del Piero messze a legjobb csatáruk. Ha megszereznék Cassanot, akkor már bármelyik fronton megállhatják a helyüket.
Mellesleg nem vagyok én még olyan biztos a szerződésbontásban.Azért a samp elnökének se hiszem h teljesen elment az esze és a legjobb játékosát, aki mellesleg alighanem a legtöbb pénzt is hozza, elküldik...Mindenesetre ha elkerül Cassano mondjuk a Juvéhoz, Del Pieronak lesz dolga h megnevelje...
Mellesleg nem vagyok én még olyan biztos a szerződésbontásban.Azért a samp elnökének se hiszem h teljesen elment az esze és a legjobb játékosát, aki mellesleg alighanem a legtöbb pénzt is hozza, elküldik...Mindenesetre ha elkerül Cassano mondjuk a Juvéhoz, Del Pieronak lesz dolga h megnevelje...
A Fifa egy szégyen
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Milan-Juventus 1-2 Gól: Quagriella, Del Piero ill. Ibrahimovic
Del Piero a 179. Seria A-ban lőtt góljával megdöntötte Giampiero Boniperti 178 gólos rekordját.
Forza Juve

Del Piero a 179. Seria A-ban lőtt góljával megdöntötte Giampiero Boniperti 178 gólos rekordját.
Forza Juve

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Elférne Quagriella mellett. De szép is lenne.ge3yra írta:Cassano-t a JuvébaGame90 írta: Inter helyében azonnal lecsapnék rá. Majd a Materazzi, Samuel, Lúcio hármas megneveli őt![]()
(de jó lenne...
)

-
- aka Game90
Hogy mi volt ez? GóóóólP.U.Y.O.L. írta:Hátezmegmiezvoltez?
Muntari győztes gólja a Genova ellen!

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... a-2050803/

Inter helyében azonnal lecsapnék rá. Majd a Materazzi, Samuel, Lúcio hármas megneveli őt

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Hátezmegmiezvoltez?
lui1698 írta:Ebből a Coutinho gyerekből nagy spíler lesz.
jah,én is csak néztem a srácon.
hihetetlen milyen könnyedséggel verte meg a védőit,amikor csak akarta.
már miatta érdemes néha inter-meccset nézni.
Etoo!!!!