Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na... Mert azt a Juventus a pályán nyerte meg bárki bármit is mond és kész! Egyébként meg erről Andrea Agnelli-t kérdezd...LG írta:Ja, de az elvett bajnoki címeket miért is számolják bele?
Nem. A Juventusnak 29 bajnoki címe van beleértve a 2 elvettet (ami jogtalan volt, de ezt a témát hagyjuk) és a vezetőség megmondta hogy ha meglesz a 30 felvarrják a 3.-at. DE! A Juventus rekordtartó az Olasz Kupa címekben (9 a Roma-val együtt) és minden 10. Olasz Kupa cím egy ezüst csillag = Ha duplázik a juve (kupa+scudetto) 2 csillagot varrhat fel.Sanama írta:Igen. De a vezetők úgy nyilatkoztak,hogy az elvett 2 címet is beleszámolják,és akkor (gondolom) azzal együtt 39van ,és még 1 kell a 40hez ez alapjánmessideco írta:A Juve a csillagot minden 10. bajnokság után kapja. Egy szezon után nem lesz 4 csillag![]()
Igen. De a vezetők úgy nyilatkoztak,hogy az elvett 2 címet is beleszámolják,és akkor (gondolom) azzal együtt 39van ,és még 1 kell a 40hez ez alapjánmessideco írta:A Juve a csillagot minden 10. bajnokság után kapja. Egy szezon után nem lesz 4 csillag![]()
Csak egy lehetséges igazolásnak írtam Dzsudzsákot (de jó is lenne ha csak lemaradtál volna valamiről, de hát télig marad Martinez...), és Cassanot is. De ha én lennék Marrotta (de sajnos nem vagyokLG írta:Csak álmodozásról volt szó, mert Cassano is már ott volt a csapatban. Amúgy ha még ezek az igazolások meg is történnének, és ez lenne a Juve legerősebb 11-e, én még akkor sem tartanék tőlük.MichaaBee írta:Lemaradtam valamiről?Krasic-Aquilani-Melo-Dzsudzsák
Csak álmodozásról volt szó, mert Cassano is már ott volt a csapatban. Amúgy ha még ezek az igazolások meg is történnének, és ez lenne a Juve legerősebb 11-e, én még akkor sem tartanék tőlük.MichaaBee írta:Lemaradtam valamiről?Krasic-Aquilani-Melo-Dzsudzsák
Lemaradtam valamiről?Krasic-Aquilani-Melo-Dzsudzsák
Ja és tavaly ilyenkor (ha jól emlékszem) még se az Interrel se a Milannal nem találkoztunk idén pedig már 4 pontot is szereztünk a 2 Milanoi ellen. Remélem idén meglesz a 3 csillag (akár 4) és jövőre Alex rúgja az első gólt az új stadionban az új 4 csillagos mezben!messideco írta:Ha azt vesszük, hogy tavaly ilyenkor hol állt a Juve, és most hol, akkor már lehet örülni.
Egy-két érkező fog jönni, de jóslásokba nem esnék. Traoré meg az Arsenalban sem került bele a csapatba, nem hogy itt...
Elférne Quagriella mellett. De szép is lenne.ge3yra írta:Cassano-t a JuvébaGame90 írta: Inter helyében azonnal lecsapnék rá. Majd a Materazzi, Samuel, Lúcio hármas megneveli őt![]()
(de jó lenne...
)
Hogy mi volt ez? GóóóólP.U.Y.O.L. írta:Hátezmegmiezvoltez?
Muntari győztes gólja a Genova ellen!
lui1698 írta:Ebből a Coutinho gyerekből nagy spíler lesz.