S.Agüero írta:BarcaFan1998 írta:teljesen igazat adok Tominak. sajnos ezt a sorsolást én is úgy érzem, hogy idén is el fogják csalni a Realnak. kezdték a napolival, kíváncsi vagyok ki lesz a következő körös csalásuk.
Mellesleg Tomi múltkor azt írtad, hogy már feladod a bajnokságot. azért örülök neki, hogy mégis küzdesz a csapat mellett a VÉGSŐKIG! nem szabad feladni

Nem mindegy kit kapnak? Úgyis lesz mire fogni, hogy miért pont őket csalták el...

Azért ha kaptak volna egy Arsenal-Bayern-Barca-Juve ágat, akkor azt mondom oké, nade sorra a legkönyebbek közül kapnak, főleg a legjobb 16 között a leglátványosabb...
Nyolcaddöntőbe Schalkeket kapnak, mi meg Arsenal-City-t már jópár éve.
És igenis fontos hogy milyen ágon megy valaki, mert ha folyton erőseket kap az a bajnokságra is kihat, és emellett jóval nagyobb eséllyel kerülhet kisebb gödörbe pont Bl meccsre egy csapat, és ki is zúghat.PL tavaly 2-3 hétig gödörbe voltunk, ki is zúgtunk a BL-ből, ha viszont mi is Wolfsburgfélék ellen játszottunk volna akkor meg továbbjutunk és kitudja mi lett volna..
Ráadásul folyton a visszavágó otthon.
Mint ahogy ki tudja mi lett volna ha nem a Wolfsburg kínálja meg a Realt akkor, hanem egy erősebb csapat, vagy City helyett egy Bayern-Juve-Barca. ( de akár egy Atleti is, szerintem oda-visszavágós párharcban őket is kiejtették volna, mivel döntőn Bl döntőfóbiások, és pont a 2 legnagyobb fegyverük nincs meg egy semleges helyszínen: a Vicente Calderon, és az idegenbeli gólok előnye)
Persze ezen már felesleges elmélkedni...És ha nem akarjuk hogy a Real Bl címet védjen(pláne egy esetleges könnyű sorsolással), akkor nincs más hátra, mint felkötni a gatyát és játékban maradni, mert szerintem idén a BL címet vagy mi nyerjük meg, vagy ők...
Más csapatot nem tudnék nagyon esélyesnek képzelni, esetleg a Juvet ha ügyesen taktikázik Allegri.Bayernnel nem tudom mi a helyzet.