Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
De, Ő az, elvileg talpraálltvisca el barca írta:![]()
![]()
![]()
ez a pali nem alkoholista? vagy keverem vmelyik másik régi senalossal? vagy mind alkesz lett?

khm, Higu 90m...csababarca írta:Megy a muba mouhoz.
Azért jót fogok kacagni ha egy ilyen lesz a legdrágább átigazolás.
Már Bale sem volt piskota, de ez...(tudom nem bale a legdrágább)

Nero. írta:Csak ismételni tudom magam, rekordösszegért fog elkelni a nyáron. A Real helyébe rámennék, nagyon nagy játékos lett belőle.

Csak ismételni tudom magam, rekordösszegért fog elkelni a nyáron. A Real helyébe rámennék, nagyon nagy játékos lett belőle.Bob_Marley írta:Fontos meccset nyert az Atletico, Griezmann megint nem volt rest. Gól+gólpassz megint, kezd belelendülni, 2017ben sorra jönnek az ilyen meccsek tőle.
Mai szabadrúgása:
https://u.nya.is/luhgag.mp4
A tavalyi döntőt nem emiatt bukták el, ott inkább ők próbáltak kezdeményezni. Bár ki tudja, mi lett volna, ha nincs a gyors Real gól.TripleH írta:Egyébként miro, az idei ATMA még szimpatikusanak is mondható, ha megnézzük, hogy a meccsek túlnyomó részében, igenis a támadó focira helyezik a hangsúlyt, valszeg ezért is kaptak tőletek a bajnokságban egy hármast, mert Simeone próbálja kicsit átállítani a csapatot, végülis embereik mostmár azért megvannak hozzá, Carrasco, Gamiero, Griezmann, Saúl. Szerintem a 3-4 évvel ezelötti mentalításuk, már nem igen jellemző, legalábbis tavaly még a nagyok ellen próbálták a BL-ben használni és mivel másodszor is ezen buktak el a döntőben, szerintem ez az oka, hogy Simeone próbál kicsit váltani.miro. írta:Orulok azert a Sevillanak,szimpatikusabbak mint az Atletico..(meg)![]()

Egyébként miro, az idei ATMA még szimpatikusanak is mondható, ha megnézzük, hogy a meccsek túlnyomó részében, igenis a támadó focira helyezik a hangsúlyt, valszeg ezért is kaptak tőletek a bajnokságban egy hármast, mert Simeone próbálja kicsit átállítani a csapatot, végülis embereik mostmár azért megvannak hozzá, Carrasco, Gamiero, Griezmann, Saúl. Szerintem a 3-4 évvel ezelötti mentalításuk, már nem igen jellemző, legalábbis tavaly még a nagyok ellen próbálták a BL-ben használni és mivel másodszor is ezen buktak el a döntőben, szerintem ez az oka, hogy Simeone próbál kicsit váltani.miro. írta:Orulok azert a Sevillanak,szimpatikusabbak mint az Atletico..(meg)![]()

Mindenkire figyelek, aki számít. Nyilván a Madrid a lényeg, de volt már rá példa nem is oly rég, hogy a két nagy helyett egy harmadik lett a bajnok.S.Agüero írta:Nem hiszem, hogy leginkább rájuk kellett volna figyelni, várható volt, hogy nem fogják bírni a kettős terhelést a szezon végén. A Tico viszont így egy nagy hajrával beérheti őket is akár.Normandia írta:Hát ez a Sevilla rémgyengén játszott ma. Simán nyerhetett volna a Leganes. 1:1, így ha nyerünk holnap 2-vel beljeb leszünk tőlük.
Jövőhéten egyébként az atleticohoz mennek sampaoliék.S.Agüero írta: A Tico viszont így egy nagy hajrával beérheti őket is akár.

Nem hiszem, hogy leginkább rájuk kellett volna figyelni, várható volt, hogy nem fogják bírni a kettős terhelést a szezon végén. A Tico viszont így egy nagy hajrával beérheti őket is akár.Normandia írta:Hát ez a Sevilla rémgyengén játszott ma. Simán nyerhetett volna a Leganes. 1:1, így ha nyerünk holnap 2-vel beljeb leszünk tőlük.