Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alaposan kipihente magát az öreg, legutóbb 2014-ben irányított csapatot (Galata').PCsabi írta:Prandelli a Valencia új edzője.
+BarcafanTomee írta:Pedig én is úgy emlékszek, hogy az EB után lemondta. Vagy csak ugyanazt a cuccot szedjük palesszel![]()
Lehet csak Messizett egyet.BarcafanTomee írta: Pedig én is úgy emlékszek, hogy az EB után lemondta. Vagy csak ugyanazt a cuccot szedjük palesszel![]()
Pedig én is úgy emlékszek, hogy az EB után lemondta. Vagy csak ugyanazt a cuccot szedjük palesszelrandomguy írta:behaluztadpalesz77 írta:A válogatott keret az Olaszok és a Albánok ellen. Ini nem visszavonult a válogatottságtól?Vagy azt csak behaluztam?
báris én ilyet soha nem olvastam
behaluztadpalesz77 írta:A válogatott keret az Olaszok és a Albánok ellen. Ini nem visszavonult a válogatottságtól?Vagy azt csak behaluztam?
Azért az "vicces" lenne ha az átalunk gyengének titulált és hiányposztról elküldött Montoya kiszorítaná a velünk ugyanarra a posztra szóba hozott Cancelot.defender3 írta:A Valencia megszerezte első pontjait. Aki nézte azoktól kéredezem, hogy Munir, hogy játszott. Illetve látom, hogy Cancelo megint csere volt meg mikor becserélték se jobbhátvédnek erről tudna valaki valamit mondani.
Montoya meg whoscored szerint a meccs legjobbja volt. 6 tackles, 6 interceptions, 2 blocks, 88% pass accuracy, 81 touches.