Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
noname
Llegenda del Barça

2011.01.26. 09:45:23

Adebayor. Ajajj. Kiderül mire megy egy technikás bajnokságban, sztem egy csődtömeg lesz. Rossz vétel. De legalább érdekesek lesznek a Real edzései, lehet fogadásokat kötni h mennyi idő után verekszik össze CR-rel, Ramossal vagy Pepevel. :twisted:
Jah igen, leírom, sztem miért nem lesz jó Adebayor:
1. Angliából jön, sok idő kellene neki az alkalmazkodáshoz, CR is csak fokozatosan jött bele, miközben a 2 játékos ég és föld
2. Tipikus középcsatár lesz, akinek sok idő kell az alkalmazkodáshoz, neki az nm lesz.
3. Beképzelt f...Így is egyre több a gond a Real háza táján a túl nagy ego/négyzetméter arány miatt, ez csak rosszabb lesz.
4. nincs játékban. Alig játszott idén, Benzem
nak is sok meccs kellett h végre elfogadhatót nyújtson
5. Egyszerűen nem egy klasszis. Nem elég jó játékos, sehol se váltotta meg a világot.

RvN azért lett volna jobb vétel, mert nincs akkora arca, ismeri a csaptot, a bajnokságot, ráadásul a Hamburgban is rendszeresen játszott.

Remélem nagy bukás lesz Adebayor!
A Fifa egy szégyen
detabarca
Capitá del Barça

2011.01.25. 21:26:26

Nem lennék meglepve, ha hétvégén már Adebayor lenne a kezdő Benzema helyett. Sztem azt a szintet tudja hozni, amit a francia, és valószínűleg nem a cserepadra vették 4 misiért. Személy szerint kiváncsian várom mire lesz képes, mert nagyon hangulatfüggő játékos. Most lehetősége van bizonyítani egy nagy múltú csapatban, ami 3 fronton van harcban a kupért, hülye lenne nem mindent beleadni. Neki se lesz már ennél nagyobb lehetősége az életben.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.25. 21:17:53

LG írta: Zidane-ak meg a Barca, és akkor mi van? :roll: Sztem ilyen dolgok max olyan esetben lehet döntő, ha mind2 csapat hív egy játékost, de pl. Özilt nem hívta a Barca, és ostobaság lett volna egy ilyen lehetőséget kihagynia.
hát pont ez az, Patot sem hívjuk, viszont a Real hívhatja
Messithebest írta: Én Patot nem olyannak ismerem/ismertem meg,aki csak úgy félre dobná az álmait......
Ne haragudj, de eléggé súlytalanul hangzik, amikor 100 km távolságból elírod egy számodra teljesen ismeretlen emberről, hogy milyennek ismered/ismerted meg
Még az is lehet újságírói kitaláció, hogy a Barca álmai csapata
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.25. 21:12:19

Patohoz meg csak annyit, hogy Özilnek is a Barca volt álmai csapata...
Zidane-ak meg a Barca, és akkor mi van? :roll: Sztem ilyen dolgok max olyan esetben lehet döntő, ha mind2 csapat hív egy játékost, de pl. Özilt nem hívta a Barca, és ostobaság lett volna egy ilyen lehetőséget kihagynia. Zidane-t meg gondolom szivesen látták volna a Barca vezetők is, csak ugye akkoriban nem mentek olyan hű de jól a dolgok.

Adebayor meg, hát nem tudom. Igazából engem még a legjobb Arsenalos szezonjában sem győzött meg, hiába rúgott sok gólt. Egyszerűen tömték labdákkal, és a sok helyzetből néhányat tudott értékesíteni. Nem tartom klasszisnak, nem is igazán technikás, a helyzetkihasználása sem igazán jó, egy jó közepes befejező csatár, egyet értek azzal, aki szerint a Ló még ennyi idősen is többet ér nála. Aztán lehet rámcáfol...
Mindenesetre a semminél biztos jobb, könnyen meglehet, h Benzemánál is az lesz.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.25. 21:03:23

sjd írta:Patohoz meg csak annyit, hogy Özilnek is a Barca volt álmai csapata... :roll:

Én Patot nem olyannak ismerem/ismertem meg,aki csak úgy félre dobná az álmait...... :shock: pedig úgy néz ki ilyen préda volt.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.25. 20:59:30

Messithebest írta:Nem tudom mit látott a Real Adebayorba,én inkább elhoztam volna Balotellit akár,vagy Tevezt ha már a Cityből válogatunk,Balotelli tehetséges,csak a szája is nagy,pont oda való,Tevezt meg gondolom nem kell bemutatni.

Egyébként Agüero nekem is nagy álmom,h nálunk játszon,de a legnagyobb az Pato. Nagyon bírom a Kacsát,elképesztően tehetséges. Emlékszem,egyszer nyilatkozta,hogy csak a Barcáért hagyná ott a Milant. :D :wink: 8)
a ManCity támadói közül Adebayor volt ilyen olcsón mozdítható (mert ugye most a Real elég gané pénzügyi helyzetben van), és szerintem nekik most egy statikus csatár jobban kell, mint egy alacsony és mozgékony, Cé meg DiMaria majd körberohangálja a védelmet nélküle is

Patohoz meg csak annyit, hogy Özilnek is a Barca volt álmai csapata... :roll:
daffy
Madridista

2011.01.25. 20:50:49

Messithebest írta:Nem tudom mit látott a Real Adebayorba,én inkább elhoztam volna Balotellit akár,vagy Tevezt ha már a Cityből válogatunk,Balotelli tehetséges,csak a szája is nagy,pont oda való,Tevezt meg gondolom nem kell bemutatni.

Egyébként Agüero nekem is nagy álmom,h nálunk játszon,de a legnagyobb az Pato. Nagyon bírom a Kacsát,elképesztően tehetséges. Emlékszem,egyszer nyilatkozta,hogy csak a Barcáért hagyná ott a Milant. :D :wink: 8)
1.balotelli nagyon nem hiányzik az amúgy is gány hangulatú madridi öltözőből
2. tevez nem mozdítható egykönnyen
3.a kacsa nem mostanság fog a barcába menni,mert kinek a helyére? padon nem fogja elpocsékolni magát,így amíg villa a kezdő tagja,addig patot el is felejthetitek
4. nyilatkoztak más sokan sok mindet,ha pato megkapja a nyakába balotellit is a milannál,szerintem még a nyáron lelép(hadd ne mondjam,hogy hova...)
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.25. 20:49:23

Adebayor-t már nem is emlékszek mikor láttam utoljára, de bennem élénken az él, hogy egy botlábú idióta.
Ezt nem azért írom, mert a Madridba ment. Anno mikor Pep kinevezésekor összehozták a Barca-val, mint Samu lehetséges utódja az infarktus kerülgetett.

Agüero-t bírom harcos kis görcs, de 45 misit sehol nem ér a gyerek.
Tőlem mehet madridba, vagy ahova akar (igaz, ha tényleg Real-os lesz nem nagyon kell majd neki Madridban éjszakáznia), nincs az az isten, hogy egy Pedro-t miatta ne lássak hétről-hétre.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.25. 20:47:56

daffy írta:
repesel az örömtől?
nem kerültem ejakulatív állapotba,de nem vagyok szomorú :D
Én ha Realos lennék akkor örülnék Adebayornak.
Sok sikert neki a Madridnál!
Messithebest írta:Emlékszem,egyszer nyilatkozta,hogy csak a Barcáért hagyná ott a Milant. :D :wink: 8)
Aha-aha a hátunk mögött meg a Realnak ígéri a szívét :twisted:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.25. 20:47:34

Nem tudom mit látott a Real Adebayorba,én inkább elhoztam volna Balotellit akár,vagy Tevezt ha már a Cityből válogatunk,Balotelli tehetséges,csak a szája is nagy,pont oda való,Tevezt meg gondolom nem kell bemutatni.

Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.25. 20:44:42

daffy írta:adebayor hivatalos. ha minden igaz,4 millió volt a kölcsönszerződés és 14 milliós opció van rá
Érdekes.
Nem tudom, h Adebayorra van-e szüksége jelenleg a Realnak, szerintem egy fürgébb, technikásabb játékos hasznosabb lenne. Na de meglátjuk, sose láttam sokat a togóiba. Az Arsenálba volt 1-2 türhető szezonja, a Cityben szinte semmi.

Agüero:
Bírom nagyon a játékát, de ő még nem tett le annyit az asztalra, h 45 milliót érjen. Tehetséges, szép jövő áll előtte, de még sokat nem mutatott.

Fecooo:
Én is szivesen megnézném a Barcába :) fifába és az optimistább álmaimban le is igazoltam :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.25. 20:36:23

Adebayor...érdekes.
Mindenesetre abban biztos vagyok,hogy ezzel ő lesz az aktuális világlegjobbközépcsatára madridisták szemében.(tisztelet a kivételnek,de lesznek ilyenek; mint akik pepét tartják annak,vagy ramost :lol: )

Jó opció van rá,mert ha beválik,akkor az a 14-15 millió nem lesz sok.

Az Agüeros hír engem jobban aggaszt...Feccoohoz hasonlóan nekem is nagy álmom,hogy Kun nálunk játszik. Remélem nem adja el a lelkét.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.01.25. 20:33:07

Fecooo írta:illik fenntartással kezelni, de állítólag 45-öt ajánlottak Agüero-ért most, de azt elutasították, de nyáron újra fő prioritás lesz...

nagyon nem örülnék, ha odamenne, mert "titkos álmom", h összeálljon a Messi-Kun haveri duó itt is, ahogy a válogatottban...

hangsúlyozom, nem hittem el, csak a lehetőségét fejtettem ki...
én nem látok annyit agüeroban,hogy 45öt adjunk érte. annyival kopogtassunk cesc,essien vagy pato ajtaján.
szerk: a 45 milla nem a kivásárlási ára? azt nem utasíthatják el,ha felajánljuk és a hírek arról szólnak,hogy nyáron repül a 45 millás ajánlat,onnan csak kunon múlik
repesel az örömtől? Laughing
nem kerültem ejakulatív állapotba,de nem vagyok szomorú :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.01.25. 20:44:54-kor.
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.25. 20:32:15

daffy írta:adebayor hivatalos. ha minden igaz,4 millió volt a kölcsönszerződés és 14 milliós opció van rá
repesel az örömtől? :lol:
Abi & Tito
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.25. 20:31:53

illik fenntartással kezelni, de állítólag 45-öt ajánlottak Agüero-ért most, de azt elutasították, de nyáron újra fő prioritás lesz...

nagyon nem örülnék, ha odamenne, mert "titkos álmom", h összeálljon a Messi-Kun haveri duó itt is, ahogy a válogatottban...

hangsúlyozom, nem hittem el, csak a lehetőségét fejtettem ki...
daffy
Madridista

2011.01.25. 20:25:39

adebayor hivatalos. ha minden igaz,4 millió volt a kölcsönszerződés és 14 milliós opció van rá
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.25. 19:32:14

MessiFan írta:
lluisllach89 írta:Az nem feltétlen fegyvertény, mert nem céljuk sokáig megtartani a labdát, nehézkesen építkeznek, szóval nem igazán a gyors támadás velejárója.
Én nem azt mondtam, hogy jól tartja meg hanem, hogy jól fedezi ami azt jelenti, hogy nem nagyon tudják tőle elvenni a labdát a védők.
Pl Ibra is ennek a mestere.
Nekem mindig kedvencem az olyan csatár aki remekül fedezi a labdát pedig rajta lóg 3 játékos.
Nem két különböző dolog, nagyon is hasonlóak. De a dinamikus támadójátékba, gyors kontrában egy robbanékony csatárra van szükség. Tehát továbbra is áll amit mondtam :P
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.25. 19:27:34

lluisllach89 írta:Az nem feltétlen fegyvertény, mert nem céljuk sokáig megtartani a labdát, nehézkesen építkeznek, szóval nem igazán a gyors támadás velejárója.
Én nem azt mondtam, hogy jól tartja meg hanem, hogy jól fedezi ami azt jelenti, hogy nem nagyon tudják tőle elvenni a labdát a védők.
Pl Ibra is ennek a mestere.
Nekem mindig kedvencem az olyan csatár aki remekül fedezi a labdát pedig rajta lóg 3 játékos.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.25. 19:09:27

MessiFan írta:Ehhez az Adebayoros ügyhöz hozzászolva: Szerintem a Realnak kell egy olyan csatár mint a Togói. Jól fedezi a labdát...
Az nem feltétlen fegyvertény, mert nem céljuk sokáig megtartani a labdát, nehézkesen építkeznek, szóval nem igazán a gyors támadás velejárója.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.25. 19:08:10

noname: naaaa. a Milan építi a bunkóválogatottat. Most igazolták Bommelt, ottvan Ibra, Cassano, nemsokára Balotelli... :)

Adebayortól tartok. Játszott már olyan csapatban ami olyan stílusban nyomja ami labdatartásra, sok passzra épül és ott jó volt.
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.25. 19:07:19

noname írta:Azonkívül már övék a világ legutáltabb edzője, játékosa és elnöke, ideje megszerezni a világ 2. legutáltabb játékosát.
Ugyan már, Pepe és Ramos leendő csapattársának ne osztogassuk ilyen könnyelműen a helyezéseket
noname
Llegenda del Barça

2011.01.25. 18:50:06

Azonkívül már övék a világ legutáltabb edzője, játékosa és elnöke, ideje megszerezni a világ 2. legutáltabb játékosát.
A Fifa egy szégyen
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.25. 18:36:39

Ehhez az Adebayoros ügyhöz hozzászolva: Szerintem a Realnak kell egy olyan csatár mint a Togói. Jól fedezi a labdát, technikás és ami a legfontosabb, hogy nem szarik be a védőktől sem a kapustól mert 5 éve játszik Angliában.
Benzemánál és Higanynál én jobbnak tartom.
daffy
Madridista

2011.01.25. 18:32:57

MessiFan írta:Miért lécelne le Mou vagy rúgnák ki?
18 meccs van még hátra és csak 4 pont a különbség.
Egyáltalán nem veszett el a Madrid számára ez a bajnokság és nem hinném, hogy más edzővel sokkal jobban játszana a Madrid.
arról nem is beszélve,hogy ez az első év. még a másodikban sem kell feltétlen bl-t várni. amiért el vagyok keseredve az az,hogy nem látszik a folyamatos fejlődés. 2 hónapja egy elég jelentős törést lehetett észrevenni,azóta folyamatos romlás tapasztalható minden téren. a lyonon vergődjünk túl és utána fogjunk ki egy gyengébb csapatot és máris a 4be lehetünk. a kupát be lehet húzni,mivel csak ti lehettek ellenfelek és egy meccsen a barcát is meg lehet verni(2-n nem,ezért nem látok esélyt a bl-re). a bajnokságot én elfelejtettem,ha 3 pontnál nem kapunk ki többel,akkor elégedett leszek. amiben nagy változást várok az a mutatott játék,az elszánt letámadás(90 percig). mouval kevesebb baj van,mint valdanoval.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.25. 18:28:26

daffy írta:rvn nem a real miatt nem jöhetett
ugye ingyen ment a hamburgba,erre ők 4 milliót kértek most,hogy visszajöhessen. ruud azt mondta,hogy nagyon szeretne visszajönni és a felét kifizeti zsebből és ingyen játszana,csak hogy a realból vonulhasson vissza,erre a hamburg azt mondta,hogy nem engedik...
mivel csatár KELL és adebayor játszhat a bl-ben,így nincs jobb megoldás. a realnak opciója is lesz és fél évig úgymond figyelheti,hogy mit tud felmutatni és ha nem kell,nyáron mehet vissza. tökéletes lépés
Meglássuk, természetesen kívánom, hogy sikeres legyen Madridban, s menjen neki a játék, s talán a fehér mezes Etoo is lehet belőle (na azért ez nagyon utópisztikus)!De nem egy problémás természetű emberkében látom a megoldásotokat!Persze erre a fél évre tűzoltásnak jó lehet, de lesz-e....nagyon nagy kérdés

szerk: tűzoltás alatt Benzema "góltalanságának" megtörését értem (na ez valami fenomenális magyar mondat lett :lol: )
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése