Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Most kicsit el vagy tévedve, mert Afellay és Fabregas más poszt, így semmilyen lehetőséget nem vesz el tőle. Éppen hogy most kell Fabregas, mert Xavi posztjára nem úgy megy, hogy bedobunk egy játékost és csinálja a dolgát. Évek kellenek mire ott igazán jó lesz, sőt inkább kicsit későn, mint korán van a leigazolása.daffy írta: noname: ha fabregas most megy hozzátok,akkor vagy az ő karrierje megy a kukába vagy afellay/fiatalok karrierje. túl sokan vagytok és nem hiszem,hogy a fiatalok elől elvennék a lehetőséget. fabregas még 2-3 évig jó helyen van ott,ahol van,de akár azt is el tudom képzelni,hogy xavi öregedésével afellay vagy thiago fog szerepet kapni. inkább,ahogy írtad is,puyol pótlásán kell fáradozni. ti amúgy kész vagytok

Barcaman14 írta:Nah, megvan a Barca-Real kupadöntő!Úgy látszik most már a kupában is ez a 2 csapat érvényesül. Egyfelől jó mert 3 napon belül kétszer láthatunk Clásicot, másfelől viszont kevésbé.
Eddig sem volt kétsééges hogy melyik a jobb csapat, de egy dupla győzelemmel végképp feltennénk az i-re a pontot!

Ezt akartam én is írni, hogy akármekkora strici, nélküle a Real a Villarreallal harcolna kb...ettől függetlenül nyilván egyetértek PandianivalFernando írta:"...a meglepett újságírók a 602 eurós büntetésről kérdezték Pandianit, amelyet az Osasuna azért kapott, mert szurkolóik labdákat dobáltak a pályára. „602 euró? Ronaldo az, akinek be kellene fizetnie, hisz ő rugdosta ki folyamatosan a labdákat a pályáról..."
Ez tetszett![]()
![]()
.
Van némi igazság abban amit mondd, de azt is el kell ismerni, hogy sok esetben ez a striciként viselkedő (ő fogalmazott így) játékos vitte/viszi a hátán a fővárosiakat. De lényegében sok mindenben igaza van.
megelőztél....Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/
Jól odaszólt Cuncinak Pandiani meg úgy az egész Realnak is. Nyilván lesz akinek nem testszik amit és ahogy mondta, de én nem tartozom közéjük
nem volt les,egyébként cé-t is megállították egy necces szitubanhady írta:Les volt, nem volt les.............ismét......érdekes ebből mindig ugyanaz a csapat jön ki jól.....
Remélem a döntőn korrekt bíráskodás lesz. ( csak úgy megjegyeztem )
ebbe is bele akartam ásni magam, amikor megláttam C. statját, de az fcbarcelona.cat nem rendelkezik adattal, afelől, hogy Leo hányszor próbálkozott...Fecooo írta:kurdt, Messi hány százalékos lehet? rúgott asszem 1 gólt ebben a szezonban, és lőtt vagy 3x szabadot? vhogy így tudom...

Kicsit késő van, és ennyi elk*rt Ronaldo és Benzema ziccer végig szenvedése után a szövegértelmezés nem megy annyirakurdt írta:Kiemeltem a lényeget, de parafrálom is: a jelenlegi Realról beszéltem.
Április tényleg sokminden történhet, ráadásul szerintem a bajnokság sincs lefutva.
Iszonyatosan adekvát nemrégi Pep-idézet: "Senki sem bajnok januárban"
(((esetleg Norvégián, de az is inkább címvédő)))
Kiemeltem a lényeget, de parafrálom is: a jelenlegi Realról beszéltem.haszi írta:És mi még nem javulhatunk áprilisig? Ugyan már, az egy dolog, hogy a bajnokság lefutott, de szvsz. a az áprilisi Clasicokig még sok minden történhet. Az pedig mellékes, hogy 2-0-ás győzelem ide vagy oda, nagyon sz@r formában vagyunk, főleg C.R. és Benzema (vele nem a mezőnyben mutatott játékával van a baj, abban jó, hanem a kapu előtt impotens, nem kicsit, nagyon)... Én az elkövetkezendő meccseken inkább szavaznék bizalmat Adebayornak és Kakánakkurdt írta:Szvsz egy gyengébb napot kifogó Barça is esélyesként áll ki ez ellen a Real ellen

És mi még nem javulhatunk áprilisig? Ugyan már, az egy dolog, hogy a bajnokság lefutott, de szvsz. az áprilisi Clasicokig még sok minden történhet. Az pedig mellékes, hogy 2-0-ás győzelem ide vagy oda, nagyon sz@r formában vagyunk, főleg C.R. és Benzema (vele nem a mezőnyben mutatott játékával van a baj, abban jó, hanem a kapu előtt impotens, nem kicsit, nagyon)... Én az elkövetkezendő meccseken inkább szavaznék bizalmat Adebayornak és Kakánakkurdt írta:Szvsz egy gyengébb napot kifogó Barça is esélyesként áll ki ez ellen a Real ellen