Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jajj.Barcaman1993 írta:Ez főként a cseleknél vehető ide. Ki dönti el, hogy mi a csel? Mert nálam az, hogy Tello lefut lendületből egy embert egyáltalán nem egyenlő azzal, mint mondjuk amit Neymar Ambrose-zal csinált.
Ez főként a cseleknél vehető ide. Ki dönti el, hogy mi a csel? Mert nálam az, hogy Tello lefut lendületből egy embert egyáltalán nem egyenlő azzal, mint mondjuk amit Neymar Ambrose-zal csinált.Gareth Tello írta:Mondjuk tényleg sok olyan kérdés vetődik fel ezeknél a statoknál, amire nem lehet pontos választ adni, éppen ezért nem is kell komolyabb következtetéseket levonni ezekből, csak érdekességképpen tettem be a két képet.
Rengeteg passza van egy meccsen, de a top6-ba nem fért be, úgy tűnik.Barcaman1993 írta:A passzok átlagánál érthető, hogy Xavi ott van, de pl. hol van Sergio? Rengeteg passza van egy meccsen. Bár azt még el tudom fogadni, hogy erre rosszul emlékszem. De a cseles listán fönt van Townsend, akibe nem sokkal több kreativitás szorult, mint a játékosok nagy részében, de Neymar meg sehol, mikor meccsről meccsre újabb és újabb gifek vannak a cseleiről...
Vannak itt érdekes dolgok. Bár nekem elég furcsa egy statisztika. Mondjuk ezeket a statisztikákat aligha lehet pontosan vezetni, de pár kérdés. A passzok átlagánál érthető, hogy Xavi ott van, de pl. hol van Sergio? Rengeteg passza van egy meccsen. Bár azt még el tudom fogadni, hogy erre rosszul emlékszem. De a cseles listán fönt van Townsend, akibe nem sokkal több kreativitás szorult, mint a játékosok nagy részében, de Neymar meg sehol, mikor meccsről meccsre újabb és újabb gifek vannak a cseleiről...Gareth Tello írta:Egy kis 2013-as statisztika:
szerintem úgy meglehetne oldani hogy +1 bíró lesz a meccsen aki a pálya szélén visszanézi az eséseket, és míg a színész játékos fetreng a földön ő addig visszanézi a videót és szól a játékvezetőnek, hogy most tényleg színészkedett vgay sem.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ol-2304865
Bárcsak... ideje lenne vmivel szankcionálni már a műeséseket. Mondjuk ezt a megoldást nem teljesen értem, honnan tudja a bíró, h valóban felrúgták, de nem szorul ápolásra vagy csak homorított egyet és azért nem kér az ápolásból.
De legalább már felszólaltak ellene.
HáháMQuC írta:Jó, persze, hogy első osztályban ilyen nem történhetne meg, de emlékezz vissza, hányszor játszik az ember serdülőben például a másik játékos sportorvosijával. Nyilván az annyira nem átlátható, mert nem eltiltott játékosról van szó, de betanultuk az adatokat, aztán hagy szóljon.Mostmár azért ez elég gáznak hangzik, de akkor kit érdekelt? Játszani akartunk és, ha a bürokrácia keresztbe tett és nem volt kész a saját igazolásunk még, hát akkor meg kellett oldani
Bárki bármit mond, ez teljesen egyértelműen bunda. Egy magyar megye 3mas meccsen sem lehet ilyet megtenni, nálunk Borsodban minden meccs előtt jön a bíró igazoltatni szépen a kis cetlijével, amire rá vannak írva az eltiltott játékosok nevei.kurdt írta:Újabb fejlemény: lehet, hogy mégsem esnek kibence-barca írta:Érdekesség a világ másik tájáról:
Olyan neves, komoly tradíciókkal bíró klubok búcsúztak a brazil élvonalbeli bajnokságtól, mint a Fluminense, illetve a Vasco da Gama. Előbbi esetének külön pikantériát ad, hogy mindezt címvédőként, az előző kiírás győzteseként tette, amelyre még nem volt példa a dél–amerikai országban. -nso
Ez azért kicsit bűzlik. Szerintem.
Újabb fejlemény: lehet, hogy mégsem esnek kibence-barca írta:Érdekesség a világ másik tájáról:
Olyan neves, komoly tradíciókkal bíró klubok búcsúztak a brazil élvonalbeli bajnokságtól, mint a Fluminense, illetve a Vasco da Gama. Előbbi esetének külön pikantériát ad, hogy mindezt címvédőként, az előző kiírás győzteseként tette, amelyre még nem volt példa a dél–amerikai országban. -nso
euroatleticomineiro.huMQuC írta:Általában azzal cikizik a spanyol bajnokságot, hogy nem erős, mivel csak a két nagy van, a többiek pedig kullognak utánuk... Akkor ezek szerint a brazil bajnokság a legerősebb. Köszönjük![]()
Meg is válaszoltad. Sokat cserélődnek a játékosok, nincs stabilitás, ráadásul itt a csapatok nagyjából ugyanolyan erősek. Az, hogy az egyik csapatban az egyik évben megjelenik egy Neymar, a másikban egy Rivaldo, a harmadikban egy Ronaldo stb. az komolyan tudja befolyásolni az erőviszonyokat.MQuC írta:A brazil bajnokság szerintem amúgy is kicsit rapszódikus. Nincs egy vagy két csapat, akik mindig elől végeznek. Simán előfordulnak ilyen eredmények, mint most :S Bár ezt én nem értem, mert nem követem a brazil focit. Mitől van? Sokat cserélődnek a játékosok?
Hát ha csak nem jön is egy milliárdos meg kell szoknunk az elkövezkezendő években azt, h a 3. helyért kell küzdeni...visca el barca írta:
ez már nyáron tudható volt h az első komolyabb bukta széria után kiteszik a szűrét. jó lenne vmi combosabb edzőt keresni, meg télen nyáron hozni még 2-3 jobb játékos és akkor talán. kérdés h a vezetés mennyi fantáziát lát egy állandó 3. helyben...
ez már nyáron tudható volt h az első komolyabb bukta széria után kiteszik a szűrét. jó lenne vmi combosabb edzőt keresni, meg télen nyáron hozni még 2-3 jobb játékos és akkor talán. kérdés h a vezetés mennyi fantáziát lát egy állandó 3. helyben...bence-barca írta:Tegnapi Nantes elleni hazai vereség után menesztették Élie Baupot a Marseille éléről!
Nem szokásom edző távozását várni, de ennek itt volt már az ideje, egész évben amit mutattak a fiúk...
Állítólag Jean Pierre Papin, Frederic Antonetti illetve a mostani sportigazgató, aki jelenleg is átvette (ideiglenesen?) a stafétát José Angio a jelöltek az első hírek szerint.