Barcaman1993 írta:A passzok átlagánál érthető, hogy Xavi ott van, de pl. hol van Sergio? Rengeteg passza van egy meccsen. Bár azt még el tudom fogadni, hogy erre rosszul emlékszem. De a cseles listán fönt van Townsend, akibe nem sokkal több kreativitás szorult, mint a játékosok nagy részében, de Neymar meg sehol, mikor meccsről meccsre újabb és újabb gifek vannak a cseleiről...
Rengeteg passza van egy meccsen, de a top6-ba nem fért be, úgy tűnik.

Kíváncsiságból megnéztem, ebben a szezonban például "csak" a tizedik helyen áll ezen a téren az öt topligát vizsgálva.
A cseleknél meg
1. Townsend nem egy zseni, ez tény, de azért meccsről meccsre oda-vissza szívatja a védőjét általában, és bátran cselez is, szóval az ő jelenléte nem olyan meglepő a listán.
2. Neymar is ott van a toplistán, csak éppen a top6-ba nem fért be, de itt tényleg nüanszok döntenek. Townsendnek ugye 4 ez a mutatója, míg Neymarnak 3,4.
Mondjuk tényleg sok olyan kérdés vetődik fel ezeknél a statoknál, amire nem lehet pontos választ adni, éppen ezért nem is kell komolyabb következtetéseket levonni ezekből, csak érdekességképpen tettem be a két képet.