Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2013.11.29. 19:02:55

Bob_Marley írta:All-Time Biggest Divers XI
http://bleacherreport.com/articles/1865" target="_blank ... -divers-xi
Persze ez csak egy lista, de három embert is sikerült delegálnunk. :mrgreen: S ha Rivaldot is ideveszem, akkor négyet. Az eredmények számítanak nem az hogy esetlegesen ki dobja fel magát vagy sem.
Suárez? :mrgreen:
petyka55
Jugador del Barça

2013.11.29. 09:40:48

Bob_Marley írta:All-Time Biggest Divers XI
http://bleacherreport.com/articles/1865" target="_blank ... -divers-xi
Persze ez csak egy lista, de három embert is sikerült delegálnunk. :mrgreen: S ha Rivaldot is ideveszem, akkor négyet. Az eredmények számítanak nem az hogy esetlegesen ki dobja fel magát vagy sem.

Radó hol marad? :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.29. 02:52:25

All-Time Biggest Divers XI
http://bleacherreport.com/articles/1865 ... -divers-xi" target="_blank
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2013.11.21. 21:09:48

Deus írta:Ronaldo and Ibrahimovic ● Reactions to each other's goals

http://www.youtube.com/watch?v=IwsFVzwCEIQ" target="_blank
2:24nál a 13mas mezű svéd védő kinéz a partjelzőre, nekem ne mondja senki, hogy emiatt nem veszít az üteméből. Oké nem mondom azt, hogy ezen múlt, mert nem ezen, de én az ilyen "kis" dolgokért úgy leb.sznám az öltözőbe őket, hogy hihetetlen. Ilyen fontos meccsen is inkább a partjelzőt figyeli, hátha nem kell majd futni...
Deus
Boixos Nois

2013.11.21. 20:03:00

Ronaldo and Ibrahimovic ● Reactions to each other's goals

http://www.youtube.com/watch?v=IwsFVzwCEIQ" target="_blank
KépKép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.21. 13:41:46

most nézem, hogy uruguay egy 0-0-t hozott le otthon a jordánokkal, miután idegenben egy laza ötöst gurítottak.
pedig nagyjából alap csapat volt a pályán, godín, caceres, suarez, cavani, forlan, stb.
26x-os szorzó volt a döntetlenre... :)
no mindegy, ezzel hivatalosan is teljes a vébé mezőnye.

más : KÉP
pár névtől eltekintve még valós is lehet, egy 20 fős delegációnk még mehet. 8)
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.11.21. 00:41:54

Game90 írta:Eidur Gudjohnsen cries after final match for Iceland:
http://youtu.be/2ohi0_E9dBI" target="_blank
Megérdemelte volna Izland, hogy kijussanak a VB-re... Nagyon sajnálom őket :(
Kép

Titi - The Legend!
PCsabi
aka Game90

2013.11.20. 23:26:27

Eidur Gudjohnsen cries after final match for Iceland:
http://youtu.be/2ohi0_E9dBI" target="_blank
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.20. 18:32:45

shutterisland írta:elvileg meg is vannak hivatalosan a kalapok.

1.: brazília, spanyolország, németország, argentína, kolumbia, belgium, uruguay, svájc
2.: hollandia, olaszország, anglia, portugália, görögország, bosznia, horvátország, oroszország
3.: chile, elefántcsontpart, franciaország, ecuador, ghána, algéria, nigéria, kamerun
4.: usa, mexikó, costa rica, honduras, japán, irán, dél-korea, ausztrália

lehetnek komoly kis halálcsoportok a komolyabb csoportkör érdekében, viszont ugyebár az az egyenes kieséses szakasz minőségét ronthatja.

a franciáknak nem lesz könnyű menet, már egy uruguay,horvátország,usa vagy kolumbia,oroszország,mexikó hármasnak is bőven örülhetnek, pedig egyik sem könnyű, csak simán átlagosak.
de hát annyi erős csapat van a többi kalapban, hogy szinte biztos, hogy az övéké lesz a halálcsoport.
De jó lenne egy Svájc-Bosznia-Algéria-Honduras csoport. :D Nálam a "leghalálabb" négyes ez lenne: brazil-olasz-francia-mexikói csoport. Persze remélem, hogy a portugál-francia-angol hármasfogat a legelső hazainduló gépet fogja elérni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.20. 17:58:02

elvileg meg is vannak hivatalosan a kalapok.

1.: brazília, spanyolország, németország, argentína, kolumbia, belgium, uruguay, svájc
2.: hollandia, olaszország, anglia, portugália, görögország, bosznia, horvátország, oroszország
3.: chile, elefántcsontpart, franciaország, ecuador, ghána, algéria, nigéria, kamerun
4.: usa, mexikó, costa rica, honduras, japán, irán, dél-korea, ausztrália

lehetnek komoly kis halálcsoportok a komolyabb csoportkör érdekében, viszont ugyebár az az egyenes kieséses szakasz minőségét ronthatja.

a franciáknak nem lesz könnyű menet, már egy uruguay,horvátország,usa vagy kolumbia,oroszország,mexikó hármasnak is bőven örülhetnek, pedig egyik sem könnyű, csak simán átlagosak.
de hát annyi erős csapat van a többi kalapban, hogy szinte biztos, hogy az övéké lesz a halálcsoport.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.20. 14:41:08

Katarban meg bemutatták az első stadiont:
http://www.youtube.com/watch?v=bIIXWn_m41c" target="_blank
Kicsit érdekes a formája, mondhatni nőies. :lol: Biztos lesz benne sok gól, ha már ilyen "befogadó" féle. :lol: Meg páran nyalni is fognak benne, ha nem megy a játék. Mellette jól működő fa szállító céget kell alapítani. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.11.20. 13:49:56

LEgnagyobb esélyesnek a Brazil, Német, Holland triót tartom. Hajszállal lemaradva jönnek nálam a spanyolok és argentinok talán odaérhetnek, őket követik kicsit leszakadva a franciák és az angolok, majd az összes többi csapat. Persze egy egy fekete ló itt is feltörhet, mint minden alkalommal, hogy meglepetést szerezzen, de "papírforma" szerint nálam így néz ki az esélylatolgatás.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.20. 13:16:23

Azt tudtam, hogy nem "erősorrend" van, hanem valami speciális számolás, de így akkor már világos, köszönöm.

Én már nagyon várom a VB-t, ez gyakorlatilag a futball csúcsa, s Dél-Amerikában meg pláne rendre speciális a helyzet, mert imádják a játékot, s nagyon jó hangulat várható. A legfontosabb esemény az Olimpia után, hősök születnek, vagy buknak el. Bízom benne a spanyolok megtudják védeni a címet, de nagyon nehéz lesz, 5-10 csapatot feltudnék sorolni, akinek a végső sikere nem lenne túlzott meglepetés.
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.20. 13:09:56

Bob_Marley írta:Javítsatok ki ha tévedek, de még a kalapok nincsenek meg, legalábbis számomra érdekes lenne hogy még nincs meg a 32 kijutó csapat (Uruguay formalitás, de hivatalosan nincs meg) s már meglennének a kalapok. Kétlem, hogy pl az Olasz-Holland-Portugál-Angol kvartett a negyedik kalapban lenne.
NEM a kalapok vannak meg, hanem az elvek a besoroláshoz, vagyis a 2010-es vébé alapján.

1: rendező + világranglistán 7 legjobb helyezést elérő nemzet
2: ázsia, észak-amerika, óceánia
3: afrika, dél-amerika
4: egyéb európai

ez volt 4 éve, és ez alapján van ez a program gondolom bekalkulálva.
én is kiszámoltam itthon a 2010-es besorolás alapján a kalapokat, és ugyanez jött ki, csak ugye elvileg a 4-es kalapba kellene tenni a franciákat, és a 3-as kalapban csak 7 csapat lenne úgy, ezért volt az előző kérdésem, hogy miért pont a franciák mennek át a 3.-ba.

szóval most már azt is értheted, hogy az, hogy olasz-holland-portugál-angol kvartett van a negyedik kalapban, az nem azt jelenti, hogy ők a leggyengébbek, mert a 4. kalapban vannak.
ugyanis nem a csapatok erőssége szerint vannak a kalapok beosztva, hanem kategorizálva vannak a csapatok.
hogy ne legyen például egy elefántcsontpart-algéria-kamerun-ghána csoport.
salas9
Entrenador del Barça

2013.11.20. 13:06:02

Bob_Marley írta:Javítsatok ki ha tévedek, de még a kalapok nincsenek meg, legalábbis számomra érdekes lenne hogy még nincs meg a 32 kijutó csapat (Uruguay formalitás, de hivatalosan nincs meg) s már meglennének a kalapok. Kétlem, hogy pl az Olasz-Holland-Portugál-Angol kvartett a negyedik kalapban lenne.
December 6-án lesznek meg a kalapok, szóval jól tudtad :wink:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.20. 13:03:04

Javítsatok ki ha tévedek, de még a kalapok nincsenek meg, legalábbis számomra érdekes lenne hogy még nincs meg a 32 kijutó csapat (Uruguay formalitás, de hivatalosan nincs meg) s már meglennének a kalapok. Kétlem, hogy pl az Olasz-Holland-Portugál-Angol kvartett a negyedik kalapban lenne.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.11.20. 12:56:58

FElemás érzéseik kavarodnak bennem a mostani francia válogatottal kapcsolatban, de örültem, hogy bizonyították, van helyük az elitben. ELső perctől kezdve úgy álltak neki a meccsnek, hogy tovább akarunk menni és tovább is megyünk. Ukrajnában megtört valami szerintem, mikor hallották a tömeg moraját, füttyszavát stb. Itt most minden a francia válogatott mögött volt. MEgérdemelték.

A másik nagy párharcról is írnék. Sajnálom nagyon, hogy Ronaldo ekkora formában van. Nem azért, mert irigy vagyok a sikerére, csak Ibra miatt. Ez az ember képes lesz úgy visszavonulni, hogy SZINTE nem nyer semmit. Értem ezalatt a BL-t, vagy aranylabdát és, hogy nem lesz VB gólja, az ő képességeivel. TAlán benne van még a következő VB, bár én nem vagyok benne biztos.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.20. 12:49:46

Gareth Tello írta:Itt lehet szimulálni a csoportkör sorsolását. :)

Azért elég komoly halálcsoportok alakulhatnak ki, nekem az előbb egy spanyol-japán-francia-olasz négyest dobott a gép... :D
érdekes, mert a 2010-es kiemelési elvek szerint a dél-amerika és afrikai csapatokat tartalmazó 3-as kalapba nem került más, most benyomják oda a franciákat is?
annyi az afrikai a francia csapatban ? :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.20. 12:44:11

Érdekességképpen Algéria-Burkina Fasoval küzdött a még megmaradt utolsó helyért, s a meccs előtt már 7!!!! órával tele volt a stadion (több mint 50 ezer ember)......Nyertek is az algériaiak otthon 1:0ra így ők nyerték a PO-ot idegenben lőtt gólokkal. Burkina Fasonak pedig ez lehetett volna az első kijutása.

Kép

Franciáknak nagyon örülök, óriásit melóztak a kékek, megérdemelten mentek tovább, még ha a gólok elég kaotikus körülmények között sikeredtek is, de a lényeg a kijutás.
Kép
Kép
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2013.11.20. 12:10:16

recrea írta:Minden hely elkelt már?
Nem nagyon figyeltem ősszel a selejtezőket...van valami meglepetés, aki kijutott, illetve aki nem?!
Tessék uram :D

A VB-RÉSZTVEVŐK ZÓNÁNKÉNT
Dél-Amerika: Brazília, Argentína, Kolumbia, Ecuador, Chile, Uruguay*
Ázsia: Japán, Ausztrália, Irán, Dél-Korea
Európa: Olaszország, Hollandia, Belgium, Németország, Svájc, Bosznia-Hercegovina, Oroszország, Spanyolország, Anglia, Görögország, Horvátország, Portugália, Franciaország
CONCACAF: Egyesült Államok, Costa Rica, Honduras, Mexikó
Afrika: Nigéria, Elefántcsontpart, Kamerun, Ghána, Algéria

*Uruguay ötgólos előnyből várja a Jordánia elleni interkontinentális pótselejtező-visszavágót.

Számomra a Bosnyákok, Algéria és a Hondurasiak kijutása számít egy kicsit meglepetésnek. A többi annyira nem :D
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.11.20. 12:01:24

Minden hely elkelt már?
Nem nagyon figyeltem ősszel a selejtezőket...van valami meglepetés, aki kijutott, illetve aki nem?!
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.11.20. 10:28:38

Azért Ibra 2. góljánál már éreztem a csodát a levegőben, de sajnos CR megrázta magát és simán eldöntötte a párharcot. :roll: Megérdemelten jutottak ki a portugálok, de arra nem alapozhatnak majd a a vb-n is, hogy CR villan minden meccsen és továbblövi őket. Szerintem nem fognak sokáig jutni.

2 visszavágón a papírforma érvényesült: horvát-görög továbbjutás.

Az ukránokat sajnálom, nem gondoltam, hogy ennyire leeresztenek a visszavágóra, de örülök, hogy a franciák ott lesznek Brazíliában. Őket pl. sokkal jobbnak érzem a portugáloknál, de az esélyes szerepétől ők is nagyon messze vannak szerintem.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.11.20. 09:31:25

Lionel85 írta:A franciák elcseszerintették az első meccset, de a visszavágón képesek fordítani, ha összeszedik magukat. A románok azt kapták, amit megérdemeltek, remélem a görögök jutnak tovább, a svédek pedig le tudják dolgozni azt az egy gólt. Bírnám, ha ők jutnának tovább és nem a színész Bobot nézni majd a vb-n. Bár Ibrahimovic sem egy szimpatikus figura számomra, de inkább őt nézném el a vb-n, mintsem a túlsztárolt ronaldócskát.
Bejött amit gondoltam a franciákkal kapcsolatban, van olyan erős a csapatuk, hogy képesek megfordítani a 0-2-es állást is. Én csak az összefoglalót néztem a gólokról, de abban a 3 percben amit láttam, az is elég volt ahhoz, hogy lássam, mennyire hajtós kis meccs lehetett. Benzema gólja érdekes volt, mert lesen tartózkodott, gondolatom szerint azért adta meg a bíró a gólt, mert valószínűleg ukrán védőről került Benzema elé a labda.

A svédek továbbjutását nem találtam el, CR nagy formában van, sajnos ő került ki győztesen, nem Ibrahimovic. Mindegy is, hiszen van jó néhány válogatott a portugál előtt, akik le tudják majd nyomni Ronaldócskáékat.

A görögök továbbjutásának örülök, a románok egyszerűen nem ütik meg a szintet, hogy kijussanak a vb-re, csak a csoport gyengeségének köszönhetően végezhettek pótselejtezős helyen.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.20. 08:51:13

Itt lehet szimulálni a csoportkör sorsolását. :)

Azért elég komoly halálcsoportok alakulhatnak ki, nekem az előbb egy spanyol-japán-francia-olasz négyest dobott a gép... :D
csabooo
Capitá del Barça

2013.11.19. 22:41:43

Ha mar off, legyen kover :) szerintem nem erdemli meg CR a bogyot, ha az egesz evi teljesitmenyt nezzuk, meg plane, most osszel nagyon megy neki, talan bele is huzott hogy Messinek nem annyira, meg serulesek stb.. igy tenyleg megnyomta, de ha az ermeket is nezzuk szerintem egyertelmu hogy Ribery, viszont ha megint az eves teljesitmenyt, akkor mar tobb eselyes... (SZERINTEM..)
Barça,Barça,Baaarça!!!
Válasz küldése