Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Suárez?Bob_Marley írta:All-Time Biggest Divers XI
http://bleacherreport.com/articles/1865" target="_blank ... -divers-xi
Persze ez csak egy lista, de három embert is sikerült delegálnunk.S ha Rivaldot is ideveszem, akkor négyet. Az eredmények számítanak nem az hogy esetlegesen ki dobja fel magát vagy sem.
Bob_Marley írta:All-Time Biggest Divers XI
http://bleacherreport.com/articles/1865" target="_blank ... -divers-xi
Persze ez csak egy lista, de három embert is sikerült delegálnunk.S ha Rivaldot is ideveszem, akkor négyet. Az eredmények számítanak nem az hogy esetlegesen ki dobja fel magát vagy sem.
2:24nál a 13mas mezű svéd védő kinéz a partjelzőre, nekem ne mondja senki, hogy emiatt nem veszít az üteméből. Oké nem mondom azt, hogy ezen múlt, mert nem ezen, de én az ilyen "kis" dolgokért úgy leb.sznám az öltözőbe őket, hogy hihetetlen. Ilyen fontos meccsen is inkább a partjelzőt figyeli, hátha nem kell majd futni...Deus írta:Ronaldo and Ibrahimovic ● Reactions to each other's goals
http://www.youtube.com/watch?v=IwsFVzwCEIQ" target="_blank
Megérdemelte volna Izland, hogy kijussanak a VB-re... Nagyon sajnálom őketGame90 írta:Eidur Gudjohnsen cries after final match for Iceland:
http://youtu.be/2ohi0_E9dBI" target="_blank
De jó lenne egy Svájc-Bosznia-Algéria-Honduras csoport.shutterisland írta:elvileg meg is vannak hivatalosan a kalapok.
1.: brazília, spanyolország, németország, argentína, kolumbia, belgium, uruguay, svájc
2.: hollandia, olaszország, anglia, portugália, görögország, bosznia, horvátország, oroszország
3.: chile, elefántcsontpart, franciaország, ecuador, ghána, algéria, nigéria, kamerun
4.: usa, mexikó, costa rica, honduras, japán, irán, dél-korea, ausztrália
lehetnek komoly kis halálcsoportok a komolyabb csoportkör érdekében, viszont ugyebár az az egyenes kieséses szakasz minőségét ronthatja.
a franciáknak nem lesz könnyű menet, már egy uruguay,horvátország,usa vagy kolumbia,oroszország,mexikó hármasnak is bőven örülhetnek, pedig egyik sem könnyű, csak simán átlagosak.
de hát annyi erős csapat van a többi kalapban, hogy szinte biztos, hogy az övéké lesz a halálcsoport.
NEM a kalapok vannak meg, hanem az elvek a besoroláshoz, vagyis a 2010-es vébé alapján.Bob_Marley írta:Javítsatok ki ha tévedek, de még a kalapok nincsenek meg, legalábbis számomra érdekes lenne hogy még nincs meg a 32 kijutó csapat (Uruguay formalitás, de hivatalosan nincs meg) s már meglennének a kalapok. Kétlem, hogy pl az Olasz-Holland-Portugál-Angol kvartett a negyedik kalapban lenne.
December 6-án lesznek meg a kalapok, szóval jól tudtadBob_Marley írta:Javítsatok ki ha tévedek, de még a kalapok nincsenek meg, legalábbis számomra érdekes lenne hogy még nincs meg a 32 kijutó csapat (Uruguay formalitás, de hivatalosan nincs meg) s már meglennének a kalapok. Kétlem, hogy pl az Olasz-Holland-Portugál-Angol kvartett a negyedik kalapban lenne.
érdekes, mert a 2010-es kiemelési elvek szerint a dél-amerika és afrikai csapatokat tartalmazó 3-as kalapba nem került más, most benyomják oda a franciákat is?Gareth Tello írta:Itt lehet szimulálni a csoportkör sorsolását.
Azért elég komoly halálcsoportok alakulhatnak ki, nekem az előbb egy spanyol-japán-francia-olasz négyest dobott a gép...
Tessék uramrecrea írta:Minden hely elkelt már?
Nem nagyon figyeltem ősszel a selejtezőket...van valami meglepetés, aki kijutott, illetve aki nem?!
Bejött amit gondoltam a franciákkal kapcsolatban, van olyan erős a csapatuk, hogy képesek megfordítani a 0-2-es állást is. Én csak az összefoglalót néztem a gólokról, de abban a 3 percben amit láttam, az is elég volt ahhoz, hogy lássam, mennyire hajtós kis meccs lehetett. Benzema gólja érdekes volt, mert lesen tartózkodott, gondolatom szerint azért adta meg a bíró a gólt, mert valószínűleg ukrán védőről került Benzema elé a labda.Lionel85 írta:A franciák elcseszerintették az első meccset, de a visszavágón képesek fordítani, ha összeszedik magukat. A románok azt kapták, amit megérdemeltek, remélem a görögök jutnak tovább, a svédek pedig le tudják dolgozni azt az egy gólt. Bírnám, ha ők jutnának tovább és nem a színész Bobot nézni majd a vb-n. Bár Ibrahimovic sem egy szimpatikus figura számomra, de inkább őt nézném el a vb-n, mintsem a túlsztárolt ronaldócskát.