Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
1. Ha most nem Barcás vagy OMes srácot mondtál vna, akkor visszakérdeztem vna, h a "kikét?Gareth Tello írta: Most miért, ne mondd, hogy te nem néznéd szívesen Townsend és Alexis párharcát.![]()
Remélem, lesérül majd Vertonghen, Dembélé vagy Chadli...
Most miért, ne mondd, hogy te nem néznéd szívesen Townsend és Alexis párharcát.bence-barca írta:Hát igen... egy Anglia-Chile annyival több nézőt megmozgat és még sokkal nagyobb a tét is...
forza ibra.bali 15 írta:Holnap közvetíti valamelyik magyar adó a Portugália-Svédország meccset?
Amúgy ugye ez is oda-visszavágós alapon megy ugye?
Végig böngésztem, de nem közvetíti semmi. A Sportklub ad egy pótselejtezőt: Ukrajna-Franciaország. Egyébként igen, oda-visszavágós párharcok vannak.bali 15 írta:Holnap közvetíti valamelyik magyar adó a Portugália-Svédország meccset?
Amúgy ugye ez is oda-visszavágós alapon megy ugye?

Ja, őt ismerem, FIFA-ban egész jó.bence-barca írta:A torna gólkirályát Svédország adta, Valmir Berisha. Bár most még nem mondanak sokat ezek a nevek, ki tudja... lehet 5 éven belül már igen.

Kemény lesz. A tippem:sörvirsli írta:A VB pótselejtezők:
Portugália-Svédország
Ukrajna-Franciaország
Görögország-Románia
Izland-Horvátország
Amúgy elég szép, hogy Ronaldo vagy Zlatan mindenképpen lemarad a vébéről, miközben a románok vagy a görögök biztosan kint lesznek...bence-barca írta:Nagyon reménykedek, h Ibra ott lesz a VBn, nagy kedvenc. Viszont portugálok ellen nehéz lesz, bár vhogy nem győznek meg az erejükről a luzitánok. De jó is lenne... sosem kedveltem őket.
bence-barca írta:Kinek is? Annak a pár Spurs drukkernek?

Kinek is? Annak a pár Spurs drukkernek?Gareth Tello írta:Kuriózum lesz a (z ex-) spursös középpályások párharca: Sigurdsson vs Modric.
Portugália-Svédországsörvirsli írta:A VB pótselejtezők:
Portugália-Svédország
Ukrajna-Franciaország
Görögország-Románia
Izland-Horvátország