Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
Laza
Capitá del Barça

2013.06.26. 23:39:04

mess2009 írta:
Stalkyard írta:Nagyon vérszegény ez a Brazil csapat a korábbiakhoz képest. Az elmúlt évek leggyengébb válogatottja. A spanyolok szvsz felkockázzák őket, ha velük játsszák a döntőt. De ehhez az is kell persze, hogy VdB nomrális csatárt rakjon be.

Neymar most is főszerepet játszott a gólokban, de ezen kívül nem volt nagy szám. Látszott, hogy próbálgatja néha a flikk-flakk cseleit, de nem igazán jöttek be, többségében elveszítette a labdát. Mivel nyilvánvalóan ez volt a játékának fő erénye, és nyilvánvalóan nem működik szervezett védelmek ellen, ez kicsit aggasztó.
azt elismerem, hogy ez volt a leg gyengébb meccsük, de ne felejtsd el hogy egy nagyon kemény bebiztosított védelem állt velük szemben.az jóllátszik, hogy középen gyengék és én nem Hulk-ot játszatnám, de még Oszkárt is meggondolnám, csak egy meccsen hozott eddig elfogadható játékot.Neymar azért ma is ott volt a gólok"közelében" őrá különösen vigyáztak. ami egy Brazil- Spanyol döntőt illet szerintem három esélyes, mert a Spanyolok jobbak a két 16-os között, de a Brazilok hatékonyabbak.
a közepük tényleg nagyon gyenge...Ronaldinho ebbe a csapatba olyan labdákat szórna neymar és fred elé hogy ez a meccs lehetett volna vele akár 4-0 is...jobb szélre Hulk helyett ez a Bernard fiú naggyon jó volt...talán a legjobb csere volt..
Silva elégé gyenge volt ahogy DL sem volt toppon ma...főleg az a 11es volt kb megye 2-es megmozdulás...nem is értem hogy hogy lehet ilyet csinálni.
az ellenfél védeezése tényleg a helyén volt a gólokat leszámítva,de ehez az is kellett hogy Cavanialapvonaltól alapvonalig focizott illetve baj az volt hogy a védekezés ugyan rendben volt,de a támadásuk kárára..de sebaj szerintem nyagyszerűen játszottak ...helyt álltak..és nem vártam más játékot tőlük...
ellentétben a hazaiakktól,kiknek nem igazán volt egy értelmes támadásvezetésük.
Neymar,szinészkedik busquets is...
viszot ma valóban szűrkébb volt,de az se lett volna jobb ha elkezd szinezgetni,és ugyan bejönne 2-3 nagy csel és még mindig a meccset néznénk....a gólból ugy ahogy szerencsével de kivette a részét...ugy emlékszem a szögletet is ő rugta...és talán ő volt a legaktívabb a barzilok közül...
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.26. 23:14:37

Stalkyard írta:Nagyon vérszegény ez a Brazil csapat a korábbiakhoz képest. Az elmúlt évek leggyengébb válogatottja. A spanyolok szvsz felkockázzák őket, ha velük játsszák a döntőt. De ehhez az is kell persze, hogy VdB nomrális csatárt rakjon be.

Neymar most is főszerepet játszott a gólokban, de ezen kívül nem volt nagy szám. Látszott, hogy próbálgatja néha a flikk-flakk cseleit, de nem igazán jöttek be, többségében elveszítette a labdát. Mivel nyilvánvalóan ez volt a játékának fő erénye, és nyilvánvalóan nem működik szervezett védelmek ellen, ez kicsit aggasztó.
azt elismerem, hogy ez volt a leg gyengébb meccsük, de ne felejtsd el hogy egy nagyon kemény bebiztosított védelem állt velük szemben.az jóllátszik, hogy középen gyengék és én nem Hulk-ot játszatnám, de még Oszkárt is meggondolnám, csak egy meccsen hozott eddig elfogadható játékot.Neymar azért ma is ott volt a gólok"közelében" őrá különösen vigyáztak. ami egy Brazil- Spanyol döntőt illet szerintem három esélyes, mert a Spanyolok jobbak a két 16-os között, de a Brazilok hatékonyabbak.
recrea
Llegenda del Barça

2013.06.26. 23:08:24

Stalkyard írta:Neymar most is főszerepet játszott a gólokban, de ezen kívül nem volt nagy szám. Látszott, hogy próbálgatja néha a flikk-flakk cseleit, de nem igazán jöttek be, többségében elveszítette a labdát. Mivel nyilvánvalóan ez volt a játékának fő erénye, és nyilvánvalóan nem működik szervezett védelmek ellen, ez kicsit aggasztó.
Viszont kis területen rohadt jól érzi a játékot, gyorsan gondolkodik és pontosan teszi a korongot, ez pedig nagy előnye lehet. Be voltak tömörülve az uruk, eleve nehéz volt cselezni ellenük. Pontrúgásokat is jobban rúgja, mint Xavi.

Viszont fetreng, színész...ami gáz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.26. 23:01:57

Laza írta: ha egymás után 3-4x nyersz lotton 1milliárd forintot,5ik et már nem teszel?:P
De.
Viszont másokat még zavarhatja, h megint ez a hülye nyert. :mrgreen:
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.06.26. 23:01:06

Ez a Fred! Egy csoda. Úgy rúgta el a labdát a góljánál, hogy fizikai fájdalmat okozott vele, annak, aki látta. Kegyetlen falába van...
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.06.26. 22:59:25

Nagyon vérszegény ez a Brazil csapat a korábbiakhoz képest. Az elmúlt évek leggyengébb válogatottja. A spanyolok szvsz felkockázzák őket, ha velük játsszák a döntőt. De ehhez az is kell persze, hogy VdB nomrális csatárt rakjon be.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2013.06.26. 23:01:12-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Laza
Capitá del Barça

2013.06.26. 22:58:52

bence-barca írta:Hm...
hát ha spanyolok jutnak a döntőbe akkor most a hazaiaknak fogok szurkolni. Spanyolok már nagyon unalmasak. Bár ink ezt nyerják meg, mint a VB-t, de ha lehet egyiket se. Már annyi mindent nyertek, nekik mindegy... :mrgreen:
ha egymás után 3-4x nyersz lotton 1milliárd forintot,5ik et már nem teszel?:P
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.26. 22:56:39

Hm...
hát ha spanyolok jutnak a döntőbe akkor most a hazaiaknak fogok szurkolni. Spanyolok már nagyon unalmasak. Bár ink ezt nyerják meg, mint a VB-t, de ha lehet egyiket se. Már annyi mindent nyertek, nekik mindegy... :mrgreen:
Laza
Capitá del Barça

2013.06.26. 22:38:34

egy ilyen Casarest pocsékoltunk el ... ilyen dani alvest marasztaltunk...
aki most a maimeccsen a mezőn leggyenébben teljesítő játékosa...sajnos....
barcapowa
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.06.26. 22:38:05

link valakinek?
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
recrea
Llegenda del Barça

2013.06.26. 22:37:25

"Jön Hernanes...aki négyet rúgott Tahitinek."

Fájdalmasan hülye!
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.26. 21:59:24

45 perc alatt ennyi eladott lasztit ritkán látni! (különösen, ahol egy Spanyol válogatott is van a mezőnyben) a meccs egyébként is gyenge sem az iram sem a játék nem ok. volt ugyan helyzetük az uruknak is de talán a Brazilok kissé veszélyesebben(meggyőzőbben) támadnak. még akármi lehet ebből.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.06.26. 20:27:41

Gareth Tello írta:Brazília: Júlio César - Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Luiz Gustavo, Paulinho - Hulk, Oscar, Neymar - Fred.

Uruguay: Muslera - Godín, Lugano, Cáceres - Maxi Pereira, Arévalo Ríos, Á. González, C. Rodríguez - Forlán - Suárez, Cavani.

Suárez-Cavani páros durva lesz, meg Forlán is mögöttük. 8)

Mindent bele, uruk!
Az uruk nincsenek túl nagy formában, legalábbis a 2010-es VB-n mutatott játékukat meg sem közelítik. A Nigéria elleni meccsüket láttam, de sem Suárez sem pedig Cavani nem alkotott maradandót. Forlán nagy öreg létére az egyik legjobb volt.

Én sima brazil sikert várok, hozzátéve, hogy Uruguaynak szurkolok! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.26. 20:08:03

Brazília: Júlio César - Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Luiz Gustavo, Paulinho - Hulk, Oscar, Neymar - Fred.

Uruguay: Muslera - Godín, Lugano, Cáceres - Maxi Pereira, Arévalo Ríos, Á. González, C. Rodríguez - Forlán - Suárez, Cavani.

Suárez-Cavani páros durva lesz, meg Forlán is mögöttük. 8)

Mindent bele, uruk!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.26. 17:46:56

Gareth Tello írta:Joshua Brillante gólja Salvador ellen az U20-as vébén:
http://www.fifa.com/u20worldcup/highlig ... index.html
Rögtön a videó elején.
Csávó ezzel a Gimlis szakállal inkább néz ki 30+-os játékosnak, mint egy U20-as növendéknek. :D
Amúgy már a nevében benne van a gólja leírása. Brill(i)ante!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.26. 17:00:43

Joshua Brillante gólja Salvador ellen az U20-as vébén:
http://www.fifa.com/u20worldcup/highlig ... index.html
Rögtön a videó elején.

Holnap pedig Spanyolország - Franciaország!
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.06.24. 12:08:23

Sajnálom szegény Tahitit. Most is Uruguay-tól kaptak egy laza 8-ast.
Azért mennyire látszik, hogy élvezik a játékot, nem törtek le, játszottak tovább.
Főleg mikor a kapus megfogta azt a büntetőt 3-0-nál, minden Tahiti játékos ugrált örömében, mentek gratulálni a kapusnak...
Le a kalappal Tahiti előtt!
Kép

Titi - The Legend!
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.24. 08:21:21

looka írta:Hogy az olaszok erősebbek... Komolyan nem értem, hogy merült ez fel benned, tényleg nagyon kíváncsi vagyok...

Egyébként néztem tegnap a brazil-olaszt, az első félidőben komoly nehézséget okozott mindkét csapatnak 3 értelmes passzt megcsinálni a középpályán, vagy tulajdonképpen bárhol. A második félidő meg azért lett jó, mert a 2 hullagyenge kp-n simán átrohantak, a kapu előtt meg sikerült veszélyt teremteni. De ilyen gyenge középpályával egyik csapat se fog vb-t nyerni, hajj, de még a 4 közé se kerülni...

Amúgy a csúnya, csúnya Uruguay is rúgott 8 gólt Tahitinek. Szerencsére ők jóval humánosabbak, mint a gaz hispánok, mert nem rúgtak még kettőt, nehogy megalázó legyen az óceániai brigádnak.
(sarcasm.)
a következők miatt: az hogy a Nigériaiak nem rúgtak ötöt nem a Spanyol védelmen múlott! a Fabregas , Villa, Pedro béna hármas mellé felzárkózott (tegnap)még Soldado is. az Olaszok kemény védelme és gyorsabb játéka Balotellivel hatékonyabbnak tűnik. persze tudom, hogy a tegnapinál van jobb játékuk is sőt lehet, hogy altattak tegnap?!(engem úgy tűnik sikerült)
looka
Capitá del Barça

2013.06.23. 23:17:15

Hogy az olaszok erősebbek... Komolyan nem értem, hogy merült ez fel benned, tényleg nagyon kíváncsi vagyok...

Egyébként néztem tegnap a brazil-olaszt, az első félidőben komoly nehézséget okozott mindkét csapatnak 3 értelmes passzt megcsinálni a középpályán, vagy tulajdonképpen bárhol. A második félidő meg azért lett jó, mert a 2 hullagyenge kp-n simán átrohantak, a kapu előtt meg sikerült veszélyt teremteni. De ilyen gyenge középpályával egyik csapat se fog vb-t nyerni, hajj, de még a 4 közé se kerülni...

Amúgy a csúnya, csúnya Uruguay is rúgott 8 gólt Tahitinek. Szerencsére ők jóval humánosabbak, mint a gaz hispánok, mert nem rúgtak még kettőt, nehogy megalázó legyen az óceániai brigádnak.
(sarcasm.)
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.06.23. 23:03:56

Tavalyi EB-n gyengébbnek tűntek a spanyolok mint most,és láthattuk mi lett a legfontosabb meccsen.

Nah mind1,de semmi realitása szerintem annak a megállapításodnak,h az olaszok erősebbnek tűnnek, sorra kapták a gólokat,és már csak a szerencsének köszönhették a Japánok elleni győzelmet is.

PIRAMISRA meg figyelj oda mess!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.23. 22:59:13

ozsimiki írta:
lui1698 írta:Barca szurkolóként hozzá szokhattatok volna már, hogy annak meg van az ára, ha sokáig a legjobb vagy. Spanyolok is még mikor behúzták az EB-t nem igen volt aki szólt volna valami, aztán a VB-n már 0 alibifocival nyertek, a második EB-n meg már csak úgy megszokásból kell őket köpködni, annak ellenére, hogy a döntőben a csodaolasz bandával felnyalatták amit fel kellett.

De én azért remélem, hogy behúzzák ezt a kupát, meg a VB-t is jövőre, mivel az argentinoknak jelenleg kb. semmi esélye, más meg nem jöhet nálam szóba csak a spanyol a Barca-sok miatt.
Attól,h már megszoktam, még tarthatom 120adjára is gusztustalannak ;)
Főleg egy olyan csapat drukkereitől mint a Brazil,akikből többet néztem ki,és eddig nem tűntek ilyen téren sportszerűtlennek. Szóval nagyon bízok benne,h a döntőben (addig rem eljut mindkét csapat) megmutatják Xaviék a hazaiaknak,h mire mennek a 10perces fellángolásaikkal.
nem tudom össze kerülnek e, de ha igen én biztos Brazil győzelmet jósolok. sőt! az Olaszokat is erősebbnek érzem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.06.23. 22:02:49

lui1698 írta:
ozsimiki írta:Szerintem a fütyülésre érti...gusztustalannak érzem a brazil szurkolóktól. Nagyon be vannak rosálva a spanyoloktól,így próbálnak kompenzálni. Nekem nagy kedvencem a brazil válogatott (na nem ez az éra),de nagyon örülnék,ha a spanyolok helyre tennék őket. (a spanyol is, és ez az éra meg pláne, értsd keret)
Barca szurkolóként hozzá szokhattatok volna már, hogy annak meg van az ára, ha sokáig a legjobb vagy. Spanyolok is még mikor behúzták az EB-t nem igen volt aki szólt volna valami, aztán a VB-n már 0 alibifocival nyertek, a második EB-n meg már csak úgy megszokásból kell őket köpködni, annak ellenére, hogy a döntőben a csodaolasz bandával felnyalatták amit fel kellett.

De én azért remélem, hogy behúzzák ezt a kupát, meg a VB-t is jövőre, mivel az argentinoknak jelenleg kb. semmi esélye, más meg nem jöhet nálam szóba csak a spanyol a Barca-sok miatt.
Attól,h már megszoktam, még tarthatom 120adjára is gusztustalannak ;)
Főleg egy olyan csapat drukkereitől mint a Brazil,akikből többet néztem ki,és eddig nem tűntek ilyen téren sportszerűtlennek. Szóval nagyon bízok benne,h a döntőben (addig rem eljut mindkét csapat) megmutatják Xaviék a hazaiaknak,h mire mennek a 10perces fellángolásaikkal.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.06.23. 21:58:41

ozsimiki írta:Szerintem a fütyülésre érti...gusztustalannak érzem a brazil szurkolóktól. Nagyon be vannak rosálva a spanyoloktól,így próbálnak kompenzálni. Nekem nagy kedvencem a brazil válogatott (na nem ez az éra),de nagyon örülnék,ha a spanyolok helyre tennék őket. (a spanyol is, és ez az éra meg pláne, értsd keret)
Barca szurkolóként hozzá szokhattatok volna már, hogy annak meg van az ára, ha sokáig a legjobb vagy. Spanyolok is még mikor behúzták az EB-t nem igen volt aki szólt volna valami, aztán a VB-n már 0 alibifocival nyertek, a második EB-n meg már csak úgy megszokásból kell őket köpködni, annak ellenére, hogy a döntőben a csodaolasz bandával felnyalatták amit fel kellett.

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.23. 21:56:10

amíg tegnap láthattunk egy színvonalas érdekes meccset(Brazil-Olasz) addig ez egy unalmas, bosszantó bénázás. megdöbbentő, hogy pl. Fabregas 45 perc alatt egyetlen épkézláb megoldást sem volt képes ki izzadni, Soldadó detto. egy szerencsés gól és sok Nigériai szerencsétlenkedés a kapu előtt, amúgy a mezőnyben elég jól mozognak, jól bánnak a labdával és gyorsak. kíváncsi vagyok a második félidőre, elsősorban a cserékre?! sajnos Iniesta is bele szürkül ebbe az alig-fociba.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.06.23. 21:56:07

lui1698 írta:Én nem tudom, elvileg nem rossz csatár - bár én jól játszani még nem láttam - , de ma úgy játszik, mint egy idióta. Szegény Villa meg hiába hajtotta ki a belét még Tahiti ellen is. :roll:
Nem rossz csatár, csak hát szerintem azért egy Villa, vagy egy Torres mégiscsak jobb alternatíva az elmúlt évek legjobb válogatottja számára. Még most is, hogy lejtőn van mindkettő. Soldado ebben a sorban nálam atomcsere.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2013.06.23. 21:56:49-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Válasz küldése