Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.27. 21:56:22

elnézve az első félidőt nagyon egyértelműen kijön a Spanyolok problémája: a lassúság. csak egyetlen ember : Iniesta képes ritmust váltani, Torresben ugyan benne van a gól de nagyon kevés használható labdát kap és fogják is rendesen. ami még feltűnő Alba mint védő átjáróház, támadóként Silvával nem értik egymást aki egyébként is harmat gyenge, őt cserélném először. Pedro légüres térben futkos, Xavin sajnos valóban látszik a kor - lassan reagál- és alig van előre passza. egyelőre ez az eredmény a Spanyoloknak szerencsés, az Olaszok sok ziccert elbénáztak.(ez akkor lenne igazán tragikus, ha Torres belövi azt az egy helyzetét)
Laza
Capitá del Barça

2013.06.26. 23:39:04

mess2009 írta:
Stalkyard írta:Nagyon vérszegény ez a Brazil csapat a korábbiakhoz képest. Az elmúlt évek leggyengébb válogatottja. A spanyolok szvsz felkockázzák őket, ha velük játsszák a döntőt. De ehhez az is kell persze, hogy VdB nomrális csatárt rakjon be.

Neymar most is főszerepet játszott a gólokban, de ezen kívül nem volt nagy szám. Látszott, hogy próbálgatja néha a flikk-flakk cseleit, de nem igazán jöttek be, többségében elveszítette a labdát. Mivel nyilvánvalóan ez volt a játékának fő erénye, és nyilvánvalóan nem működik szervezett védelmek ellen, ez kicsit aggasztó.
azt elismerem, hogy ez volt a leg gyengébb meccsük, de ne felejtsd el hogy egy nagyon kemény bebiztosított védelem állt velük szemben.az jóllátszik, hogy középen gyengék és én nem Hulk-ot játszatnám, de még Oszkárt is meggondolnám, csak egy meccsen hozott eddig elfogadható játékot.Neymar azért ma is ott volt a gólok"közelében" őrá különösen vigyáztak. ami egy Brazil- Spanyol döntőt illet szerintem három esélyes, mert a Spanyolok jobbak a két 16-os között, de a Brazilok hatékonyabbak.
a közepük tényleg nagyon gyenge...Ronaldinho ebbe a csapatba olyan labdákat szórna neymar és fred elé hogy ez a meccs lehetett volna vele akár 4-0 is...jobb szélre Hulk helyett ez a Bernard fiú naggyon jó volt...talán a legjobb csere volt..
Silva elégé gyenge volt ahogy DL sem volt toppon ma...főleg az a 11es volt kb megye 2-es megmozdulás...nem is értem hogy hogy lehet ilyet csinálni.
az ellenfél védeezése tényleg a helyén volt a gólokat leszámítva,de ehez az is kellett hogy Cavanialapvonaltól alapvonalig focizott illetve baj az volt hogy a védekezés ugyan rendben volt,de a támadásuk kárára..de sebaj szerintem nyagyszerűen játszottak ...helyt álltak..és nem vártam más játékot tőlük...
ellentétben a hazaiakktól,kiknek nem igazán volt egy értelmes támadásvezetésük.
Neymar,szinészkedik busquets is...
viszot ma valóban szűrkébb volt,de az se lett volna jobb ha elkezd szinezgetni,és ugyan bejönne 2-3 nagy csel és még mindig a meccset néznénk....a gólból ugy ahogy szerencsével de kivette a részét...ugy emlékszem a szögletet is ő rugta...és talán ő volt a legaktívabb a barzilok közül...
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.26. 23:14:37

Stalkyard írta:Nagyon vérszegény ez a Brazil csapat a korábbiakhoz képest. Az elmúlt évek leggyengébb válogatottja. A spanyolok szvsz felkockázzák őket, ha velük játsszák a döntőt. De ehhez az is kell persze, hogy VdB nomrális csatárt rakjon be.

Neymar most is főszerepet játszott a gólokban, de ezen kívül nem volt nagy szám. Látszott, hogy próbálgatja néha a flikk-flakk cseleit, de nem igazán jöttek be, többségében elveszítette a labdát. Mivel nyilvánvalóan ez volt a játékának fő erénye, és nyilvánvalóan nem működik szervezett védelmek ellen, ez kicsit aggasztó.
azt elismerem, hogy ez volt a leg gyengébb meccsük, de ne felejtsd el hogy egy nagyon kemény bebiztosított védelem állt velük szemben.az jóllátszik, hogy középen gyengék és én nem Hulk-ot játszatnám, de még Oszkárt is meggondolnám, csak egy meccsen hozott eddig elfogadható játékot.Neymar azért ma is ott volt a gólok"közelében" őrá különösen vigyáztak. ami egy Brazil- Spanyol döntőt illet szerintem három esélyes, mert a Spanyolok jobbak a két 16-os között, de a Brazilok hatékonyabbak.
recrea
Llegenda del Barça

2013.06.26. 23:08:24

Stalkyard írta:Neymar most is főszerepet játszott a gólokban, de ezen kívül nem volt nagy szám. Látszott, hogy próbálgatja néha a flikk-flakk cseleit, de nem igazán jöttek be, többségében elveszítette a labdát. Mivel nyilvánvalóan ez volt a játékának fő erénye, és nyilvánvalóan nem működik szervezett védelmek ellen, ez kicsit aggasztó.
Viszont kis területen rohadt jól érzi a játékot, gyorsan gondolkodik és pontosan teszi a korongot, ez pedig nagy előnye lehet. Be voltak tömörülve az uruk, eleve nehéz volt cselezni ellenük. Pontrúgásokat is jobban rúgja, mint Xavi.

Viszont fetreng, színész...ami gáz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.26. 23:01:57

Laza írta: ha egymás után 3-4x nyersz lotton 1milliárd forintot,5ik et már nem teszel?:P
De.
Viszont másokat még zavarhatja, h megint ez a hülye nyert. :mrgreen:
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.06.26. 23:01:06

Ez a Fred! Egy csoda. Úgy rúgta el a labdát a góljánál, hogy fizikai fájdalmat okozott vele, annak, aki látta. Kegyetlen falába van...
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.06.26. 22:59:25

Nagyon vérszegény ez a Brazil csapat a korábbiakhoz képest. Az elmúlt évek leggyengébb válogatottja. A spanyolok szvsz felkockázzák őket, ha velük játsszák a döntőt. De ehhez az is kell persze, hogy VdB nomrális csatárt rakjon be.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2013.06.26. 23:01:12-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Laza
Capitá del Barça

2013.06.26. 22:58:52

bence-barca írta:Hm...
hát ha spanyolok jutnak a döntőbe akkor most a hazaiaknak fogok szurkolni. Spanyolok már nagyon unalmasak. Bár ink ezt nyerják meg, mint a VB-t, de ha lehet egyiket se. Már annyi mindent nyertek, nekik mindegy... :mrgreen:
ha egymás után 3-4x nyersz lotton 1milliárd forintot,5ik et már nem teszel?:P
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.26. 22:56:39

Hm...
hát ha spanyolok jutnak a döntőbe akkor most a hazaiaknak fogok szurkolni. Spanyolok már nagyon unalmasak. Bár ink ezt nyerják meg, mint a VB-t, de ha lehet egyiket se. Már annyi mindent nyertek, nekik mindegy... :mrgreen:
Laza
Capitá del Barça

2013.06.26. 22:38:34

egy ilyen Casarest pocsékoltunk el ... ilyen dani alvest marasztaltunk...
aki most a maimeccsen a mezőn leggyenébben teljesítő játékosa...sajnos....
barcapowa
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.06.26. 22:38:05

link valakinek?
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
recrea
Llegenda del Barça

2013.06.26. 22:37:25

"Jön Hernanes...aki négyet rúgott Tahitinek."

Fájdalmasan hülye!
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.26. 21:59:24

45 perc alatt ennyi eladott lasztit ritkán látni! (különösen, ahol egy Spanyol válogatott is van a mezőnyben) a meccs egyébként is gyenge sem az iram sem a játék nem ok. volt ugyan helyzetük az uruknak is de talán a Brazilok kissé veszélyesebben(meggyőzőbben) támadnak. még akármi lehet ebből.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.06.26. 20:27:41

Gareth Tello írta:Brazília: Júlio César - Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Luiz Gustavo, Paulinho - Hulk, Oscar, Neymar - Fred.

Uruguay: Muslera - Godín, Lugano, Cáceres - Maxi Pereira, Arévalo Ríos, Á. González, C. Rodríguez - Forlán - Suárez, Cavani.

Suárez-Cavani páros durva lesz, meg Forlán is mögöttük. 8)

Mindent bele, uruk!
Az uruk nincsenek túl nagy formában, legalábbis a 2010-es VB-n mutatott játékukat meg sem közelítik. A Nigéria elleni meccsüket láttam, de sem Suárez sem pedig Cavani nem alkotott maradandót. Forlán nagy öreg létére az egyik legjobb volt.

Én sima brazil sikert várok, hozzátéve, hogy Uruguaynak szurkolok! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.26. 20:08:03

Brazília: Júlio César - Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Luiz Gustavo, Paulinho - Hulk, Oscar, Neymar - Fred.

Uruguay: Muslera - Godín, Lugano, Cáceres - Maxi Pereira, Arévalo Ríos, Á. González, C. Rodríguez - Forlán - Suárez, Cavani.

Suárez-Cavani páros durva lesz, meg Forlán is mögöttük. 8)

Mindent bele, uruk!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.26. 17:46:56

Gareth Tello írta:Joshua Brillante gólja Salvador ellen az U20-as vébén:
http://www.fifa.com/u20worldcup/highlig ... index.html
Rögtön a videó elején.
Csávó ezzel a Gimlis szakállal inkább néz ki 30+-os játékosnak, mint egy U20-as növendéknek. :D
Amúgy már a nevében benne van a gólja leírása. Brill(i)ante!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.26. 17:00:43

Joshua Brillante gólja Salvador ellen az U20-as vébén:
http://www.fifa.com/u20worldcup/highlig ... index.html
Rögtön a videó elején.

Holnap pedig Spanyolország - Franciaország!
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.06.24. 12:08:23

Sajnálom szegény Tahitit. Most is Uruguay-tól kaptak egy laza 8-ast.
Azért mennyire látszik, hogy élvezik a játékot, nem törtek le, játszottak tovább.
Főleg mikor a kapus megfogta azt a büntetőt 3-0-nál, minden Tahiti játékos ugrált örömében, mentek gratulálni a kapusnak...
Le a kalappal Tahiti előtt!
Kép

Titi - The Legend!
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.24. 08:21:21

looka írta:Hogy az olaszok erősebbek... Komolyan nem értem, hogy merült ez fel benned, tényleg nagyon kíváncsi vagyok...

Egyébként néztem tegnap a brazil-olaszt, az első félidőben komoly nehézséget okozott mindkét csapatnak 3 értelmes passzt megcsinálni a középpályán, vagy tulajdonképpen bárhol. A második félidő meg azért lett jó, mert a 2 hullagyenge kp-n simán átrohantak, a kapu előtt meg sikerült veszélyt teremteni. De ilyen gyenge középpályával egyik csapat se fog vb-t nyerni, hajj, de még a 4 közé se kerülni...

Amúgy a csúnya, csúnya Uruguay is rúgott 8 gólt Tahitinek. Szerencsére ők jóval humánosabbak, mint a gaz hispánok, mert nem rúgtak még kettőt, nehogy megalázó legyen az óceániai brigádnak.
(sarcasm.)
a következők miatt: az hogy a Nigériaiak nem rúgtak ötöt nem a Spanyol védelmen múlott! a Fabregas , Villa, Pedro béna hármas mellé felzárkózott (tegnap)még Soldado is. az Olaszok kemény védelme és gyorsabb játéka Balotellivel hatékonyabbnak tűnik. persze tudom, hogy a tegnapinál van jobb játékuk is sőt lehet, hogy altattak tegnap?!(engem úgy tűnik sikerült)
looka
Capitá del Barça

2013.06.23. 23:17:15

Hogy az olaszok erősebbek... Komolyan nem értem, hogy merült ez fel benned, tényleg nagyon kíváncsi vagyok...

Egyébként néztem tegnap a brazil-olaszt, az első félidőben komoly nehézséget okozott mindkét csapatnak 3 értelmes passzt megcsinálni a középpályán, vagy tulajdonképpen bárhol. A második félidő meg azért lett jó, mert a 2 hullagyenge kp-n simán átrohantak, a kapu előtt meg sikerült veszélyt teremteni. De ilyen gyenge középpályával egyik csapat se fog vb-t nyerni, hajj, de még a 4 közé se kerülni...

Amúgy a csúnya, csúnya Uruguay is rúgott 8 gólt Tahitinek. Szerencsére ők jóval humánosabbak, mint a gaz hispánok, mert nem rúgtak még kettőt, nehogy megalázó legyen az óceániai brigádnak.
(sarcasm.)
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.06.23. 23:03:56

Tavalyi EB-n gyengébbnek tűntek a spanyolok mint most,és láthattuk mi lett a legfontosabb meccsen.

Nah mind1,de semmi realitása szerintem annak a megállapításodnak,h az olaszok erősebbnek tűnnek, sorra kapták a gólokat,és már csak a szerencsének köszönhették a Japánok elleni győzelmet is.

PIRAMISRA meg figyelj oda mess!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.23. 22:59:13

ozsimiki írta:
lui1698 írta:Barca szurkolóként hozzá szokhattatok volna már, hogy annak meg van az ára, ha sokáig a legjobb vagy. Spanyolok is még mikor behúzták az EB-t nem igen volt aki szólt volna valami, aztán a VB-n már 0 alibifocival nyertek, a második EB-n meg már csak úgy megszokásból kell őket köpködni, annak ellenére, hogy a döntőben a csodaolasz bandával felnyalatták amit fel kellett.

De én azért remélem, hogy behúzzák ezt a kupát, meg a VB-t is jövőre, mivel az argentinoknak jelenleg kb. semmi esélye, más meg nem jöhet nálam szóba csak a spanyol a Barca-sok miatt.
Attól,h már megszoktam, még tarthatom 120adjára is gusztustalannak ;)
Főleg egy olyan csapat drukkereitől mint a Brazil,akikből többet néztem ki,és eddig nem tűntek ilyen téren sportszerűtlennek. Szóval nagyon bízok benne,h a döntőben (addig rem eljut mindkét csapat) megmutatják Xaviék a hazaiaknak,h mire mennek a 10perces fellángolásaikkal.
nem tudom össze kerülnek e, de ha igen én biztos Brazil győzelmet jósolok. sőt! az Olaszokat is erősebbnek érzem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.06.23. 22:02:49

lui1698 írta:
ozsimiki írta:Szerintem a fütyülésre érti...gusztustalannak érzem a brazil szurkolóktól. Nagyon be vannak rosálva a spanyoloktól,így próbálnak kompenzálni. Nekem nagy kedvencem a brazil válogatott (na nem ez az éra),de nagyon örülnék,ha a spanyolok helyre tennék őket. (a spanyol is, és ez az éra meg pláne, értsd keret)
Barca szurkolóként hozzá szokhattatok volna már, hogy annak meg van az ára, ha sokáig a legjobb vagy. Spanyolok is még mikor behúzták az EB-t nem igen volt aki szólt volna valami, aztán a VB-n már 0 alibifocival nyertek, a második EB-n meg már csak úgy megszokásból kell őket köpködni, annak ellenére, hogy a döntőben a csodaolasz bandával felnyalatták amit fel kellett.

De én azért remélem, hogy behúzzák ezt a kupát, meg a VB-t is jövőre, mivel az argentinoknak jelenleg kb. semmi esélye, más meg nem jöhet nálam szóba csak a spanyol a Barca-sok miatt.
Attól,h már megszoktam, még tarthatom 120adjára is gusztustalannak ;)
Főleg egy olyan csapat drukkereitől mint a Brazil,akikből többet néztem ki,és eddig nem tűntek ilyen téren sportszerűtlennek. Szóval nagyon bízok benne,h a döntőben (addig rem eljut mindkét csapat) megmutatják Xaviék a hazaiaknak,h mire mennek a 10perces fellángolásaikkal.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.06.23. 21:58:41

ozsimiki írta:Szerintem a fütyülésre érti...gusztustalannak érzem a brazil szurkolóktól. Nagyon be vannak rosálva a spanyoloktól,így próbálnak kompenzálni. Nekem nagy kedvencem a brazil válogatott (na nem ez az éra),de nagyon örülnék,ha a spanyolok helyre tennék őket. (a spanyol is, és ez az éra meg pláne, értsd keret)
Barca szurkolóként hozzá szokhattatok volna már, hogy annak meg van az ára, ha sokáig a legjobb vagy. Spanyolok is még mikor behúzták az EB-t nem igen volt aki szólt volna valami, aztán a VB-n már 0 alibifocival nyertek, a második EB-n meg már csak úgy megszokásból kell őket köpködni, annak ellenére, hogy a döntőben a csodaolasz bandával felnyalatták amit fel kellett.

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.23. 21:56:10

amíg tegnap láthattunk egy színvonalas érdekes meccset(Brazil-Olasz) addig ez egy unalmas, bosszantó bénázás. megdöbbentő, hogy pl. Fabregas 45 perc alatt egyetlen épkézláb megoldást sem volt képes ki izzadni, Soldadó detto. egy szerencsés gól és sok Nigériai szerencsétlenkedés a kapu előtt, amúgy a mezőnyben elég jól mozognak, jól bánnak a labdával és gyorsak. kíváncsi vagyok a második félidőre, elsősorban a cserékre?! sajnos Iniesta is bele szürkül ebbe az alig-fociba.
Válasz küldése