Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a közepük tényleg nagyon gyenge...Ronaldinho ebbe a csapatba olyan labdákat szórna neymar és fred elé hogy ez a meccs lehetett volna vele akár 4-0 is...jobb szélre Hulk helyett ez a Bernard fiú naggyon jó volt...talán a legjobb csere volt..mess2009 írta:azt elismerem, hogy ez volt a leg gyengébb meccsük, de ne felejtsd el hogy egy nagyon kemény bebiztosított védelem állt velük szemben.az jóllátszik, hogy középen gyengék és én nem Hulk-ot játszatnám, de még Oszkárt is meggondolnám, csak egy meccsen hozott eddig elfogadható játékot.Neymar azért ma is ott volt a gólok"közelében" őrá különösen vigyáztak. ami egy Brazil- Spanyol döntőt illet szerintem három esélyes, mert a Spanyolok jobbak a két 16-os között, de a Brazilok hatékonyabbak.Stalkyard írta:Nagyon vérszegény ez a Brazil csapat a korábbiakhoz képest. Az elmúlt évek leggyengébb válogatottja. A spanyolok szvsz felkockázzák őket, ha velük játsszák a döntőt. De ehhez az is kell persze, hogy VdB nomrális csatárt rakjon be.
Neymar most is főszerepet játszott a gólokban, de ezen kívül nem volt nagy szám. Látszott, hogy próbálgatja néha a flikk-flakk cseleit, de nem igazán jöttek be, többségében elveszítette a labdát. Mivel nyilvánvalóan ez volt a játékának fő erénye, és nyilvánvalóan nem működik szervezett védelmek ellen, ez kicsit aggasztó.
azt elismerem, hogy ez volt a leg gyengébb meccsük, de ne felejtsd el hogy egy nagyon kemény bebiztosított védelem állt velük szemben.az jóllátszik, hogy középen gyengék és én nem Hulk-ot játszatnám, de még Oszkárt is meggondolnám, csak egy meccsen hozott eddig elfogadható játékot.Neymar azért ma is ott volt a gólok"közelében" őrá különösen vigyáztak. ami egy Brazil- Spanyol döntőt illet szerintem három esélyes, mert a Spanyolok jobbak a két 16-os között, de a Brazilok hatékonyabbak.Stalkyard írta:Nagyon vérszegény ez a Brazil csapat a korábbiakhoz képest. Az elmúlt évek leggyengébb válogatottja. A spanyolok szvsz felkockázzák őket, ha velük játsszák a döntőt. De ehhez az is kell persze, hogy VdB nomrális csatárt rakjon be.
Neymar most is főszerepet játszott a gólokban, de ezen kívül nem volt nagy szám. Látszott, hogy próbálgatja néha a flikk-flakk cseleit, de nem igazán jöttek be, többségében elveszítette a labdát. Mivel nyilvánvalóan ez volt a játékának fő erénye, és nyilvánvalóan nem működik szervezett védelmek ellen, ez kicsit aggasztó.
Viszont kis területen rohadt jól érzi a játékot, gyorsan gondolkodik és pontosan teszi a korongot, ez pedig nagy előnye lehet. Be voltak tömörülve az uruk, eleve nehéz volt cselezni ellenük. Pontrúgásokat is jobban rúgja, mint Xavi.Stalkyard írta:Neymar most is főszerepet játszott a gólokban, de ezen kívül nem volt nagy szám. Látszott, hogy próbálgatja néha a flikk-flakk cseleit, de nem igazán jöttek be, többségében elveszítette a labdát. Mivel nyilvánvalóan ez volt a játékának fő erénye, és nyilvánvalóan nem működik szervezett védelmek ellen, ez kicsit aggasztó.
De.Laza írta: ha egymás után 3-4x nyersz lotton 1milliárd forintot,5ik et már nem teszel?:P
ha egymás után 3-4x nyersz lotton 1milliárd forintot,5ik et már nem teszel?:Pbence-barca írta:Hm...
hát ha spanyolok jutnak a döntőbe akkor most a hazaiaknak fogok szurkolni. Spanyolok már nagyon unalmasak. Bár ink ezt nyerják meg, mint a VB-t, de ha lehet egyiket se. Már annyi mindent nyertek, nekik mindegy...
Az uruk nincsenek túl nagy formában, legalábbis a 2010-es VB-n mutatott játékukat meg sem közelítik. A Nigéria elleni meccsüket láttam, de sem Suárez sem pedig Cavani nem alkotott maradandót. Forlán nagy öreg létére az egyik legjobb volt.Gareth Tello írta:Brazília: Júlio César - Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Luiz Gustavo, Paulinho - Hulk, Oscar, Neymar - Fred.
Uruguay: Muslera - Godín, Lugano, Cáceres - Maxi Pereira, Arévalo Ríos, Á. González, C. Rodríguez - Forlán - Suárez, Cavani.
Suárez-Cavani páros durva lesz, meg Forlán is mögöttük.![]()
Mindent bele, uruk!
Csávó ezzel a Gimlis szakállal inkább néz ki 30+-os játékosnak, mint egy U20-as növendéknek.Gareth Tello írta:Joshua Brillante gólja Salvador ellen az U20-as vébén:
http://www.fifa.com/u20worldcup/highlig ... index.html
Rögtön a videó elején.
a következők miatt: az hogy a Nigériaiak nem rúgtak ötöt nem a Spanyol védelmen múlott! a Fabregas , Villa, Pedro béna hármas mellé felzárkózott (tegnap)még Soldado is. az Olaszok kemény védelme és gyorsabb játéka Balotellivel hatékonyabbnak tűnik. persze tudom, hogy a tegnapinál van jobb játékuk is sőt lehet, hogy altattak tegnap?!(engem úgy tűnik sikerült)looka írta:Hogy az olaszok erősebbek... Komolyan nem értem, hogy merült ez fel benned, tényleg nagyon kíváncsi vagyok...
Egyébként néztem tegnap a brazil-olaszt, az első félidőben komoly nehézséget okozott mindkét csapatnak 3 értelmes passzt megcsinálni a középpályán, vagy tulajdonképpen bárhol. A második félidő meg azért lett jó, mert a 2 hullagyenge kp-n simán átrohantak, a kapu előtt meg sikerült veszélyt teremteni. De ilyen gyenge középpályával egyik csapat se fog vb-t nyerni, hajj, de még a 4 közé se kerülni...
Amúgy a csúnya, csúnya Uruguay is rúgott 8 gólt Tahitinek. Szerencsére ők jóval humánosabbak, mint a gaz hispánok, mert nem rúgtak még kettőt, nehogy megalázó legyen az óceániai brigádnak.
(sarcasm.)
nem tudom össze kerülnek e, de ha igen én biztos Brazil győzelmet jósolok. sőt! az Olaszokat is erősebbnek érzem.ozsimiki írta:Attól,h már megszoktam, még tarthatom 120adjára is gusztustalannaklui1698 írta:Barca szurkolóként hozzá szokhattatok volna már, hogy annak meg van az ára, ha sokáig a legjobb vagy. Spanyolok is még mikor behúzták az EB-t nem igen volt aki szólt volna valami, aztán a VB-n már 0 alibifocival nyertek, a második EB-n meg már csak úgy megszokásból kell őket köpködni, annak ellenére, hogy a döntőben a csodaolasz bandával felnyalatták amit fel kellett.
De én azért remélem, hogy behúzzák ezt a kupát, meg a VB-t is jövőre, mivel az argentinoknak jelenleg kb. semmi esélye, más meg nem jöhet nálam szóba csak a spanyol a Barca-sok miatt.
Főleg egy olyan csapat drukkereitől mint a Brazil,akikből többet néztem ki,és eddig nem tűntek ilyen téren sportszerűtlennek. Szóval nagyon bízok benne,h a döntőben (addig rem eljut mindkét csapat) megmutatják Xaviék a hazaiaknak,h mire mennek a 10perces fellángolásaikkal.
Attól,h már megszoktam, még tarthatom 120adjára is gusztustalannaklui1698 írta:Barca szurkolóként hozzá szokhattatok volna már, hogy annak meg van az ára, ha sokáig a legjobb vagy. Spanyolok is még mikor behúzták az EB-t nem igen volt aki szólt volna valami, aztán a VB-n már 0 alibifocival nyertek, a második EB-n meg már csak úgy megszokásból kell őket köpködni, annak ellenére, hogy a döntőben a csodaolasz bandával felnyalatták amit fel kellett.ozsimiki írta:Szerintem a fütyülésre érti...gusztustalannak érzem a brazil szurkolóktól. Nagyon be vannak rosálva a spanyoloktól,így próbálnak kompenzálni. Nekem nagy kedvencem a brazil válogatott (na nem ez az éra),de nagyon örülnék,ha a spanyolok helyre tennék őket. (a spanyol is, és ez az éra meg pláne, értsd keret)
De én azért remélem, hogy behúzzák ezt a kupát, meg a VB-t is jövőre, mivel az argentinoknak jelenleg kb. semmi esélye, más meg nem jöhet nálam szóba csak a spanyol a Barca-sok miatt.
Barca szurkolóként hozzá szokhattatok volna már, hogy annak meg van az ára, ha sokáig a legjobb vagy. Spanyolok is még mikor behúzták az EB-t nem igen volt aki szólt volna valami, aztán a VB-n már 0 alibifocival nyertek, a második EB-n meg már csak úgy megszokásból kell őket köpködni, annak ellenére, hogy a döntőben a csodaolasz bandával felnyalatták amit fel kellett.ozsimiki írta:Szerintem a fütyülésre érti...gusztustalannak érzem a brazil szurkolóktól. Nagyon be vannak rosálva a spanyoloktól,így próbálnak kompenzálni. Nekem nagy kedvencem a brazil válogatott (na nem ez az éra),de nagyon örülnék,ha a spanyolok helyre tennék őket. (a spanyol is, és ez az éra meg pláne, értsd keret)
Nem rossz csatár, csak hát szerintem azért egy Villa, vagy egy Torres mégiscsak jobb alternatíva az elmúlt évek legjobb válogatottja számára. Még most is, hogy lejtőn van mindkettő. Soldado ebben a sorban nálam atomcsere.lui1698 írta:Én nem tudom, elvileg nem rossz csatár - bár én jól játszani még nem láttam - , de ma úgy játszik, mint egy idióta. Szegény Villa meg hiába hajtotta ki a belét még Tahiti ellen is.