mess2009 írta:Stalkyard írta:Nagyon vérszegény ez a Brazil csapat a korábbiakhoz képest. Az elmúlt évek leggyengébb válogatottja. A spanyolok szvsz felkockázzák őket, ha velük játsszák a döntőt. De ehhez az is kell persze, hogy VdB nomrális csatárt rakjon be.
Neymar most is főszerepet játszott a gólokban, de ezen kívül nem volt nagy szám. Látszott, hogy próbálgatja néha a flikk-flakk cseleit, de nem igazán jöttek be, többségében elveszítette a labdát. Mivel nyilvánvalóan ez volt a játékának fő erénye, és nyilvánvalóan nem működik szervezett védelmek ellen, ez kicsit aggasztó.
azt elismerem, hogy ez volt a leg gyengébb meccsük, de ne felejtsd el hogy egy nagyon kemény bebiztosított védelem állt velük szemben.az jóllátszik, hogy középen gyengék és én nem Hulk-ot játszatnám, de még Oszkárt is meggondolnám, csak egy meccsen hozott eddig elfogadható játékot.Neymar azért ma is ott volt a gólok"közelében" őrá különösen vigyáztak. ami egy Brazil- Spanyol döntőt illet szerintem három esélyes, mert a Spanyolok jobbak a két 16-os között, de a Brazilok hatékonyabbak.
a közepük tényleg nagyon gyenge...Ronaldinho ebbe a csapatba olyan labdákat szórna neymar és fred elé hogy ez a meccs lehetett volna vele akár 4-0 is...jobb szélre Hulk helyett ez a Bernard fiú naggyon jó volt...talán a legjobb csere volt..
Silva elégé gyenge volt ahogy DL sem volt toppon ma...főleg az a 11es volt kb megye 2-es megmozdulás...nem is értem hogy hogy lehet ilyet csinálni.
az ellenfél védeezése tényleg a helyén volt a gólokat leszámítva,de ehez az is kellett hogy Cavani
alapvonaltól alapvonalig focizott illetve baj az volt hogy a védekezés ugyan rendben volt,de a támadásuk kárára..de sebaj szerintem nyagyszerűen játszottak ...helyt álltak..és nem vártam más játékot tőlük...
ellentétben a hazaiakktól,kiknek nem igazán volt egy értelmes támadásvezetésük.
Neymar,szinészkedik busquets is...
viszot ma valóban szűrkébb volt,de az se lett volna jobb ha elkezd szinezgetni,és ugyan bejönne 2-3 nagy csel és még mindig a meccset néznénk....a gólból ugy ahogy szerencsével de kivette a részét...ugy emlékszem a szögletet is ő rugta...és talán ő volt a legaktívabb a barzilok közül...