LG írta:Bob_Marley írta:Fura, mert nekem totál nem ugrik be Griezmann játékáról Etoo.
Nekem sem. De majd legközelebb jobban megnézem a francia játékát, hátha találok vmi hasonlóságot.

Bob, nem a mozgására értettem, hanem a stílusára. Szélre mondjuk valóban többet mozog, meg mellé lehet jobb is, ha van még egy csatár, de alapból szerintem elég hasonlóak, legalábbis az én szememben. Nagyon fürgék mindketten, folyton kiugrásra készek, jól mozognak üresbe, mezőnyben is hasznosak, fejjel és lábbal is halálosak, 16-oson belül maguknak is ki tudnak alakítani helyzetet, nekem a befejezési stílusuk is hasonlít, 1v1-ben sokszor nem "okosan" lövik, hanem inkább erőből -
Eto'o és
Griezmann, de ez a legkevesebb, meg kicsit belemagyarázós is - és ami nagyon hasonló, hogy a védőmunkájuk kimagasló. Ezek nem olyan tulajdonságok, amik ritkák, de így egybe nem sok játékosnál vannak meg szerintem.
Shutterrel pont erről "vitáztunk" minap, hogy szerintem az MSN mögé felesleges/lehetetlen komoly minőségi fiatalt hozni, mert nem játszanának eleget, de HA lehetne, nálam ő nyerő megoldás lenne, Messivel együtt alapból jó lenne "középcsatárnak", mert sokat vált ki jobbra, így cserélgethetnék a helyüket rengeteget, de mindkét szélen is jól megvan. Kíváncsi leszek, hogy hova viszi az útja majd az Atleticoból, szimpatikus nagyon, egy Arsenalba mondjuk elnézegetném 1-2 év múlva, bár az nem biztos, hogy jelenleg előrelépés lenne neki. Remélem fejlődik továbbra is ilyen ütemben, akkor néhány év, és a posztján a legjobbak között lehet.