Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát.stílusos focit játszanak
Mondjuk nem tudom, Mandzukiccal én nem tudok megbékélni..lui1698 írta:Áthozom:
Nyáron azért már odavitt egy Griezmann-Madzukic duót. A horvát ugye elég nagy gólgép, kellett nekik egy ilyen típusú játékos, aki meg tudja tartani a felívelt labdákat, és érzi a kaput is. A francia gyerek meg tegnap mutatott szép dolgokat, van benne potenciál, belőle lehet egy nagyon jó játékos.
A bunkófoci alapja meg volt már, azok a játékosok ott vannak, szerintem most már jön majd 1-2 olyan ember, aki tényleg színt is visz a játékukba.
Nyáron azért már odavitt egy Griezmann-Madzukic duót. A horvát ugye elég nagy gólgép, kellett nekik egy ilyen típusú játékos, aki meg tudja tartani a felívelt labdákat, és érzi a kaput is. A francia gyerek meg tegnap mutatott szép dolgokat, van benne potenciál, belőle lehet egy nagyon jó játékos.palesz77 írta:José is ezt csinálja olyan kerettel is, ahol támadófocit lehetne játszatni.. Lucho se rossz motivátor - Messi is hogy felpörgött mióta itt van, Pique is önmagára talált, ilyen téren nincs baj vele szerintem -, a védekezést ő is összerakta nagyjából. A támadófocit nem tudja olyan szinten összehangolni csak ő sem, mint azt itt elvárnánk, szerintem erre Cholo se lenne képes. Nem véletlenül alakította ki ilyenre a keretét most is, idén már igazolhatott volna labdaművészeket is ha akar szerintem, neki mégsem azok kellettek..
Persze aztán lehet jól sülne el, de szerintem őt nem a mi focinkra találták ki.
Bob te vagy az?S.Agüero írta: Nem a rúgott gólokra adják a pontokat.
A Real is fog még hibázni.
Nem a rúgott gólokra adják a pontokat.aynas írta:ezt a bajnokságot már 90 százalékban elvesztettük.
egyszerűen kevés gólt rúgunk.
celta 0-1
getafe 0-0
malaga 0-0
sociedad 0-1
ez nem fér bele. real minden meccsen rúgott gólt. már 70-nél járnak. ronaldo 28, benzema 11, bale 10, james 8
nálunk 57 gól (ami persze nem rossz)messi 22, neymar 15 utána szakadék majd pedro jön 4 góllal. középpályások?, suarez? idén ezért ugrik a bajnokság.
Kicsit vegyél már vissza Tóbiás!Tobias88 írta:Mert 2-0ig sokkal jobbak voltak, nem nézted a meccset vagy mi? Volt egy csomó ziccerük, de utána szétestek. Most persze Varane ütött és volt már egy sárgája, de a Madrid ilyenért sem kap semmit ahogy Ronaldo-t is csak 2 meccsre tiltják el
Bezzeg ha Suarez tette volna ....Tobias88 írta:Mert 2-0ig sokkal jobbak voltak, nem nézted a meccset vagy mi? Volt egy csomó ziccerük, de utána szétestek. Most persze Varane ütött és volt már egy sárgája, de a Madrid ilyenért sem kap semmit ahogy Ronaldo-t is csak 2 meccsre tiltják elAlcantara írta:Nem tudom mit tornáztok ezen a meccsen.
Simán jobb a Madrid, a Sevilla idegenben egy csapnivaló csapat. Az edzőjük meg egy lúzer, ő az, aki ellenünk egy csapattal sem tudott még szinte meccset nyerni, pedig körbeutazta Spanyolországot.
Az Atleticoban meg ne bízzon senki, szerintem a Real most megcsapja őket.
Saját csapatunkban jóval több esélyt látok a győzelemre.
Mert 2-0ig sokkal jobbak voltak, nem nézted a meccset vagy mi? Volt egy csomó ziccerük, de utána szétestek. Most persze Varane ütött és volt már egy sárgája, de a Madrid ilyenért sem kap semmit ahogy Ronaldo-t is csak 2 meccsre tiltják elAlcantara írta:Nem tudom mit tornáztok ezen a meccsen.
Simán jobb a Madrid, a Sevilla idegenben egy csapnivaló csapat. Az edzőjük meg egy lúzer, ő az, aki ellenünk egy csapattal sem tudott még szinte meccset nyerni, pedig körbeutazta Spanyolországot.
Az Atleticoban meg ne bízzon senki, szerintem a Real most megcsapja őket.
Saját csapatunkban jóval több esélyt látok a győzelemre.
Sajnos Ramosék úgyis ellenünk fogják életük csúcsformáját hozni. De reméljük Messiék is, meg a csapatunk töbi része, mert nagyon fontos lenne egy stabil csapat jó védelemmel és kreatív középpályával . Meg persze olyan felfogással kimeni hogy a Realnak alapból adnak egy bűntetőt, szóval úgy kalkulálni az eredményt.Rewolution5 írta:Abszolút nemhasonlíthatod össze. Más töltetű meccs, más taktikával, más játékfelfogással és emberfogással. Nembeszélve a középpályáról, és a szűrésről. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas mérkőzést fogunk a madriddal vívni az első helyért, és még egy MSN sem garancia a végső sikerre, de remélem behúzzukMessiNeymarSuarez írta:Ha ők így szivatják kontrákban a Realt akkor a mi MSN-ünk mennyire szivatná?Visca
Abszolút nemhasonlíthatod össze. Más töltetű meccs, más taktikával, más játékfelfogással és emberfogással. Nembeszélve a középpályáról, és a szűrésről. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas mérkőzést fogunk a madriddal vívni az első helyért, és még egy MSN sem garancia a végső sikerre, de remélem behúzzukMessiNeymarSuarez írta:Ha ők így szivatják kontrákban a Realt akkor a mi MSN-ünk mennyire szivatná?