Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj vele, hogy egy multimilliardos pali, aki mikor idejott fut fat igert, azta evek ota nincs egy normalis igazolasa a csapatnak, csak a selejteket veszik meg mindenhonnan.Barcaforever írta: ↑2021.01.31. 09:17:02Mi a baj az elnökkel? Miért csinálták ezt? Ebben a jelenlegi helyzetben nagyon hiányzik még egy ilyen akció.
Mi a baj az elnökkel? Miért csinálták ezt? Ebben a jelenlegi helyzetben nagyon hiányzik még egy ilyen akció.
https://images.app.goo.gl/H7A5cgaEPBzfS5My7Leon írta: ↑2021.01.09. 21:18:52Amikor a legnagyobbak elköszönnek, nekünk 4es és 2es leginkább.
https://www.youtube.com/watch?v=xdhsXpmyCPA
Messi a következő....
Jó, de gondolom egy van de Beek-nél nem igazán jön szóba egy MezőkövesdMatyiG írta: ↑2021.01.02. 12:02:39A besztlígen kívül ez egy Mezőkövesden is megvan.
Na mindegy, szerintem egyértelmű, ha XY játékos választhatna, hogy hová igazol, MU vagy Barça, 80%-a az utóbbit választja. És ez még így is marad a következő néhány évben.
Nálunk például kiégett, kirobbanthatatlan játékos ki van most a kezdőben? Piqué már nem lesz az, SR még ki sem égett, de ő sem lesz soha fix kezdő. Alba kiégett? Busi szintén nem kirobbanthatatlan már. Messi meg Messi.
A besztlígen kívül ez egy Mezőkövesden is megvan.Besztlíg, megkapod a fizut, amiért aláírtál, nincs annyi kiégett és kirobbanthatatlan játékos a keretben.
És valószínűleg nem lesz 1 év alatt 4 edződ.
Ráadásul a kecske el akart menni nyáron, és megmondta, hogy itt nincs koncepció. Nem hinném, hogy olyan vonzó klub lennénk jelenleg. De az új elnökség segíthet visszaállítani a presztízst, de csak ha jó irányba vezetik a klubot.davi10 írta: ↑2021.01.01. 21:20:44És miért?
Mert itt van a kecske és híresen mocsok sok fizetést adunk. Egyik se tart sokáig.
Szerintem túl optimista vagy, de legyen igazad.
Annyi előnyünk van, hogy ha egy sztárjátékosnak jobban fekszik a spanyol foci, akkor választhat, hogy ide jön vagy Madridba.
Ha viszont az angol, akkor ott egyből van vagy 6 csapat, akik azért az élmezőnyben vannak, hiába nem hozzák a BL-eket. A spanyol ligába igazolni vágyóknak nincs ennyi alternatíva.
És miért?
2-3 gyenge szezon és már nem lesz vonzóbb.
Akkor áthozom ide, mert érdekelne, hogy miért látod így. Most nem tudom hogy áll a helyzet, de emlékszem, hogy néhány éve még a MU népszerűsége vetekedett a két spanyol naggyal.
Szerintem teljes karriert kell nézni és ezért nálam pl. Ronaldinho nem férne bele. Gyakorlatilag 4-5 jó éve volt, kb. 2002-2006-ig, utána már nem a top kategória volt. Ronaldo Nazario is kérdéses, mert tett le bőven az asztalra, de volt sok üres járata is a sérülések miatt, más téma, hogy ő volt A 9-es, az igazi, emiatt ő befér.
Na, nekem ezért Zidane únszimpatikus, semmi ember: