Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a teljesítménye is romlott, igaz, hogy már a Barcelonában elkezdődött. Ő 2015-ben volt a csúcson, aztán már 2016-ban jöttek a problémák, frusztráció, görcsölés a pályán, a focin kívül egyéb dolgokkal való foglalkozás, stb. Messze nem olyan látványos volt ez a visszaesés, mint pl. anno Ronaldinhonál, de Neymarnál kb. azóta érződik, hogy fejben nem százalékos, és ez sokszor visszaüt a pályán.miro. írta: ↑2021.04.04. 10:46:08Igazabol a teljesitmenye nem romlott szerintem,vagy egyaltalan nem sokat.
Viszont amit tudni lehetett,a francia ligabol,ahhoz hogy te a vilag top 3 jatekosa kozott legyel,egy barcelonai teljesitmeny utan,kb a duplajat kell letenned.
Minden masra azt lehet mondani,hogy jo oke,de ez a francia liga,a konnyebbe lubickol.
Plusz jottek ugye a serulesei.
azért írtam oda a "lehet" szót, nem 100%.LG írta: ↑2021.04.04. 10:20:27
Ebben sem vagyok biztos. Az utolsó szezonjában vele is nagyon gyengén muzsikáltunk. Aztán Valverde első szezonjában egyértelműen jobb volt nélküle, pl. Alba nagyon látványosan feljavult. Sokan elfelejtetik, de a vége felé a legtöbb meccsen ő is szenvedett, rengeteget (állandóan) keresték, de sokszor labdatemető volt. Erre főként azoknak hívnák fel a figyelmet, akik szerint Dembelé mennyire béna, bezzeg Nemyarral minden szép és jó lenne.
Ebben sem vagyok biztos. Az utolsó szezonjában vele is nagyon gyengén muzsikáltunk. Aztán Valverde első szezonjában egyértelműen jobb volt nélküle, pl. Alba nagyon látványosan feljavult. Sokan elfelejtetik, de a vége felé a legtöbb meccsen ő is szenvedett, rengeteget (állandóan) keresték, de sokszor labdatemető volt. Erre főként azoknak hívnák fel a figyelmet, akik szerint Dembelé mennyire béna, bezzeg Nemyarral minden szép és jó lenne.csababarca írta: ↑2021.04.04. 10:07:58
Ha nem ment volna el, akkor most lehet 1-2 BL-el nekünk is meg neki is több lenne. De ugye telebeszélték a fejét, hogy neki váltani kell, mert aranylabda, stb. Na azóta olyan messze került az aranylabdától, hogy csak na.
Ez az. Nem hogy előre nem tudott lépni mióta elment, de még azt a szintet sem tudja hozni, amit nálunk. Évről-évre megbukik. És még vannak, akik visszasírnák?
Egy szavaddal sem vitatkozom, de ahogy - a magatartásbeli problémákat kivéve - Cou, Dembi, Gríz nem találja a helyét nálunk, ez detto igaz Neymarra Páriszban.Titinho írta: ↑2021.04.04. 00:01:06Én kb ennyit fogtam fel ebből a hírből hogy vissza akarna térni:
Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla mert úgy tudja Messi marad a Barcában bla bla bla bla bla bla bla bla bla.
Remélem is hogy ennyi igaz belőle.![]()
Fun fact: Neymar idei utolsó 14 bajnoki meccsét tekintve, ma kapta a 3. piros lapját.![]()
Jövőre lejár a szerződése, ingyen még talán elférne itt Fati időhúzó cseréjénekNero. írta: ↑2021.04.03. 22:44:57Tegyük fel igaz (50-50), nem tudom...Neymar has stopped negotiating his contract renewal with PSG and wants to return to Barça as he assumes that Messi will continue at the club. [Diari ARA]
Még mindig inkább választanám őt mint Mbappét vagy Haalandot, de ugye már lassan 30. Balszélre ott lesz Fati (bár kitudja mi lesz vele a sérülése útán), ettől függetlenül szívesen látnám, csak szerintem nem engedhetjük meg magunknak.
Csak ismételni tudom magam: Nem kellett volna eligazolni.
Tegyük fel igaz (50-50), nem tudom...Neymar has stopped negotiating his contract renewal with PSG and wants to return to Barça as he assumes that Messi will continue at the club. [Diari ARA]
nem biztos, hogy akkor a sorsolás így történik.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.04.03. 20:29:14
Engem vígasztal egy kicsit a tudat hogy ha mi megyünk tovább akkor a Bayern ellen nem sok esélyünk lett volna, cserébe megúsztunk egy csúnya zakót és a +2 BL meccsel járó fáradtságot a szezon hajrájára, így talán a legjobban sült el a dolog hogy idegenbe önbizalmat szerezve kivételesen nem nagy zakóval hanem még mondhatni jó érzéssel hősként küzdve estünk ki.Ebből erőt tudunk gyűjteni mentálosan a sok megaláztatás után.
Engem vígasztal egy kicsit a tudat hogy ha mi megyünk tovább akkor a Bayern ellen nem sok esélyünk lett volna, cserébe megúsztunk egy csúnya zakót és a +2 BL meccsel járó fáradtságot a szezon hajrájára, így talán a legjobban sült el a dolog hogy idegenbe önbizalmat szerezve kivételesen nem nagy zakóval hanem még mondhatni jó érzéssel hősként küzdve estünk ki.Ebből erőt tudunk gyűjteni mentálosan a sok megaláztatás után.csababarca írta: ↑2021.04.03. 19:07:38ez a vak psg is lejátszotta ellenünk a camp nouban élete meccsét, előtte-utána még a bajnokság is nehézkes nekik.
kár azért az odavágóért, ahol minden összejött nekik, mi meg alulmúltuk magunkat...
nagyon torz képet mutattak az odavágón, elhittük, hogy milyen jók...vagyis elhitettük velük.
Henrik tenyleg az egyetlen ember aki ert a futballhoz,nem is akarhogyan.Nero. írta: ↑2021.04.03. 19:50:58https://twitter.com/laportaera/status/1 ... 60609?s=21
És amit tegnap Hegedűs Henrik (kb. egyetlen igazi magyar futball szakértő) mondott, hogy lassan 30, de az a brutális áttörés nem történt meg.
Kár érte, mert nettó képességek alapján nagy karrierje lehetett volna. Hülye volt hogy elment innen amúgy.
Ugyanez jutott eszembe csak ezt már nem mertem leírniXavi meglátásai, Iniesta labdakezelési képességei egybe lennének gyúrva
Még nem láttam hasonlót, box-to-box akár, fizikális is, persze elsősorban Támadó KP, de a megoldásaiNero. írta: ↑2021.02.18. 20:13:53Ha valami arab milliárdos lennék és elkezdenék felépíteni egy új csapatot akkor az első igazolásom Bruno Fernandes lenne.
Szerintem elképesztő a pali. Az egy dolog hogy rengeteg gólt lő (nem az ő feladata lenne), de brilliáns irányító, hihetetlenül magas játék intelligenciával.
50 millió fontért vette a United egy éve. Szerintem azóta megtriplázta az értékét.