Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor már EZ sem volt gyengeab1daL írta:Villarreal féle tiki-taka:http://www.youtube.com/watch?v=4QXudHiH ... r_embedded#!
Ha nem is vagyok Villarreal-drukker, akkor is megér egy nagy tapsot!ab1daL írta:Villarreal féle tiki-taka:http://www.youtube.com/watch?v=4QXudHiH ... r_embedded#!
Vége 2-2 lett. Örültem volna a Villareal győzelemnek, elég rosszul megy nekik...S.Agüero írta:Jól bekezdett a Villareal.samy85 írta:M1 a Villareal-Valencia, 1-0 a hazaiaknak RUBEN talált be...
Már 2-0.
Éreztem, hogy nem kell erre a meccsre fogadni, mert hiába trágya idén a Villarreal, hazai pályán még tudnak küzdeni. Főleg most Molinával, aki új impulzusokat hoz az El Madrigalba.S.Agüero írta:Jól bekezdett a Villareal.samy85 írta:M1 a Villareal-Valencia, 1-0 a hazaiaknak RUBEN talált be...
Már 2-0.
Olyan hatalmas karriert nem futott be, de emlékszem én egy olyan meccsre, ahol elvett tőlünk egy bajnoki címet...messideco írta:Mekkora hypeja volt a gyereknek, de nem tudott klasszis lenni belőle. Az Atletico szvsz nem vesztett sokat vele.
Alapvetően ott hibázik a példád, hogy TV-s bevételei a ligának vannak és nem a kluboknak. A mez teljes egészében a Barcelonáé, mint ahogy a stadion is, a meccshez viszont két csapat kell. Ha holnap úgy dönt a bajnokság maradék 19 csapata, hogy nem áll ki ellenünk, akkor megnézhetjük magunkat a TV-s bevételekkel, viszont a stadion és a játékosok attól még megmaradnak. Jegyet attól még lehet árusítani a Camp Nou-béli meccsekre és mezeket is lehet eladni (meg persze a meccsekre pénzt is lehet kérni a TV-ktől, csak ahhoz már semmi köze nem lesz a ligának, mint ahogy nyilvánvalóan nem a BL-pénzekből kérnek részesedést ezek a csapatok)Capon írta: Nem értem hogy a TVs jogdíjak miért tartoznak nálatok más besorolásba mint az összes többi bevétel? A TVs pénzeket szét lehet osztani hogy segítsünk a kicsiknek a többi bevételt pedig nem?
Remélem nem veszitek vitának a lelkesedésemet.Sanama írta:Az egy olyan folyamat, hogy ameddig nem lesz változtatás, addig valóban Barca-Real termeli ki a nézettséget.
Viszont ha minden klub nagyjából ugyanannyit kapna, 5éven belül lenne még 2-3-4 olyan csapat, amelyik igenis megerősödne, felzárkózna.
Csak el kell kezdeni.
Értelek és én is azt szeretném, hogy több esélyük legyen, több pénzhez jussanak.De a TV-s jogdíjak is ugyan olyan bevételnek számítanak mint ahogy említettem a mezeladást, jegybevételek stb.sjd írta:Minden bizonnyal szívesebben néznék ezeket a csapatokat, ha nem csak a Real és a Barca pofozógépei lennének, hanem lenne komoly esélyük is. Lehet, hogy a Barca termeli ki a nézettség nagy részét, de nem véletlenül van nagyságrendekkel nagyobb TV-s bevétele egy Clasico-nak, mint egy L'Hospitalet elleni meccsnek. És nem mindegy a ligának sem, hogy én csak a Barca meccsét nézem meg minden hétvégén, vagy esetleg érdekelni kezd a Valencia is, mert ők is elkezdik megütni a színvonalat.Capon írta: Én ennek a TV-s jogdíjas dolognak sem örülnék maradéktálául. Mert a kis csapatok olyan pénzt akarnak amit nem ők termelnek ki. Kötve hiszem, hogy fél Ázsia és fél Európa azért néz spanyol focit hogy láthassa kedvenc csapatát a Levantét vagy a Zaragozát esetleg végig izgulja hogy a Granada bent maradjon.
Minden bizonnyal szívesebben néznék ezeket a csapatokat, ha nem csak a Real és a Barca pofozógépei lennének, hanem lenne komoly esélyük is. Lehet, hogy a Barca termeli ki a nézettség nagy részét, de nem véletlenül van nagyságrendekkel nagyobb TV-s bevétele egy Clasico-nak, mint egy L'Hospitalet elleni meccsnek. És nem mindegy a ligának sem, hogy én csak a Barca meccsét nézem meg minden hétvégén, vagy esetleg érdekelni kezd a Valencia is, mert ők is elkezdik megütni a színvonalat.Capon írta: Én ennek a TV-s jogdíjas dolognak sem örülnék maradéktálául. Mert a kis csapatok olyan pénzt akarnak amit nem ők termelnek ki. Kötve hiszem, hogy fél Ázsia és fél Európa azért néz spanyol focit hogy láthassa kedvenc csapatát a Levantét vagy a Zaragozát esetleg végig izgulja hogy a Granada bent maradjon.
Én ennek a TV-s jogdíjas dolognak sem örülnék maradéktálául. Mert a kis csapatok olyan pénzt akarnak amit nem ők termelnek ki. Kötve hiszem, hogy fél Ázsia és fél Európa azért néz spanyol focit hogy láthassa kedvenc csapatát a Levantét vagy a Zaragozát esetleg végig izgulja hogy a Granada bent maradjon. A mostani TV-s jogdíjak ha jól tudom nézettség alapján vannak elosztva. És ha innen nézzük ez elég igazságos rendszer, annyit kapsz amennyit kitermelsz a nézettségből.sjd írta:Legegyszerűbben pénzt áramoltatni a kiscsapatoknak a TV-díjak igazságos elosztásával lehetne, most ugye a nagyok zsebelik be az egészet és a kicsik alig kapnak valamit, de ha mindenki ugyanannyit kapna, akkor sokkal feljebb tudnának zárkózni a tabella alján lévő csapatok is. És akkor nem is kéne hozzá semmilyen sejkBob_Marley írta:
Ez már egy barátságos terv. Nekem személy szerint jobban tetszene. Bár mintha hallottam róla, hogy ezen változtatni fognak, azaz a kicsik is kapnak majd többet. Kívánom, hogy így legyen.sjd írta:Legegyszerűbben pénzt áramoltatni a kiscsapatoknak a TV-díjak igazságos elosztásával lehetne, most ugye a nagyok zsebelik be az egészet és a kicsik alig kapnak valamit, de ha mindenki ugyanannyit kapna, akkor sokkal feljebb tudnának zárkózni a tabella alján lévő csapatok is. És akkor nem is kéne hozzá semmilyen sejkBob_Marley írta:
van annyi törvényes pénz az olajban, hogy nem kell mosni. hidd el. ezeknél a klubboknál meg már nem az a lényeg h nyereséges legyen.Victor_Valdes írta:Pénzmosásra tökéletes, még ha veszteséges is valamilyen szinten nekik az egész..sjd írta: Csak azt nem értem, hogy hogyan fog visszajönni nekik az az 500 millió,amit idáig beleöltek a ManCitybe, miközben az Arsenal +10milliós átigazolási mérleggel tud csak nyereséges lenni..
Pénzmosásra tökéletes, még ha veszteséges is valamilyen szinten nekik az egész..sjd írta: Csak azt nem értem, hogy hogyan fog visszajönni nekik az az 500 millió,amit idáig beleöltek a ManCitybe, miközben az Arsenal +10milliós átigazolási mérleggel tud csak nyereséges lenni..
A fizetési sapka egy nagyon jó módszer, de csak a tengerentúlon működik.Pont ezért tartanám hasznosnak egy fizetési,és egy igazolási sapkát.
mert ez nem normális dolog ami a piacon van!