Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljes sorsolást is linkeld be légy szíves, nem találtam meg sehol egyelőre.ab1daL írta: Bajnokság első fordulójában mi a Sociedad-al játszunk otthon, míg a Madrid a Valenciával szintén otthon!
Az első Clásico a Camp Nou-ban lesz október 7-én, a visszavágó március 3. Bernabeu!!
Többi párosítás első fordulóból:
Athletic-Betis
Sevilla-Getafe
Levante-Atlético de Madrid
Zaragoza-Valladolid
Celta-Málaga
Mallorca-Espanyol
Rayo-Granada
Deportivo-Osasuna
Szerintem csak két lehetséges időpont, ha esetleg valaki bejut az EL döntőbe, vagy ilyesmi gondolom.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2147717
A spanyol Király-kupa döntőjének két időpontja: május 8. és 18.
Idén már a kupa döntő is 2 felvonásos lesz?
Azért messze nem. Ha megnézzük a Bilbao történetét, láthatjuk, h voltak ennél magasabban is, nem is kell olyan sokat visszamenni az időbe.Lionel85 írta:Az ciki. Szinte soha nem látott, történelmi magasságokba emelte a Bilbaót egy szezon alatt. Most meg ilyen dologért távozik. Nem volt bölcs döntés, de hát biztos Marcelo sem könnyű ember. Már az argentin válogatottnál is volt vele ilyesmi. Marha jó edző. De bizonyára nem lesz sokáig munka nélkül...
2003-2004-ben szerepeltek a BL-ben. A nyolcaddöntőben az Arsenal ellen esetek ki 5-2-vel, év végén meg utolsó előtti helyen végeztek a bajnokságban és így zúgtak ki a másodosztályba. A 2005-2006-os szezonra jöttek vissza. Régen pedig de jó kis csapat voltkanty írta:2007-ben estek ki. Két évvel azelőtt pedig még a BL-ben szerepeltek.S.Agüero írta: Celta Vigót már régóta vártam az első osztályba! Nem is tudom mikor voltak utoljára az élvonalban!?
Akkor azért, amúgy is 2005 óta követem kisebb-nagyobb figyelemmel a Barcát!kanty írta:2007-ben estek ki. Két évvel azelőtt pedig még a BL-ben szerepeltek.S.Agüero írta: Celta Vigót már régóta vártam az első osztályba! Nem is tudom mikor voltak utoljára az élvonalban!?
2007-ben estek ki. Két évvel azelőtt pedig még a BL-ben szerepeltek.S.Agüero írta: Celta Vigót már régóta vártam az első osztályba! Nem is tudom mikor voltak utoljára az élvonalban!?
Végre már!bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2140693
Jövőre újra van Depor, Celta Vigo és Valladolid!
"Alonso and Ramos must be fucking enjoying this"Gareth Tello írta:Euro 2012 Moments : Xavi and Busquets vs Italy
Nem akarom újra indítani a vitát amit Mourinho robbantott ki a nyilatkozatával, de azt hiszem az ilyen jelenetek sora miatt azonosítják sokan a Barcát stílusát a válogatottéval.Gareth Tello írta:Euro 2012 Moments : Xavi and Busquets vs Italy
Részemről rendben, már csak del Bosque jóváhagyását kell kérned...S.Agüero írta:Miért nem lehet egy ilyen kezdővel felállni?:
Casillas - Ramos ; Javi Martínez ; Piqué ; Alba - Busquets ; Xavi ; Iniesta ; Cesc ; Silva - Llorente
Sokkal jobb lenne...
Teljesen jogos. Én ilyesmi kezdőt írtam még az EB előtt. Ez az Arbeloa elképesztő, hogy milyen gyenge. Védőnek egy igazi favágó, támadásban meg egy botlábú. Sztem Ramos sokkal jobban tudná segíteni a támadásokat. Ráadásul, amit Ramos művelt középen, az elképesztően gyenge volt. A többi is szintén jogos. Egyértelműen hiányzott a befejező ember, aki Llorrentenek kéne lennie. Nem ennek a folyton betliző Negredonak, vagy a 2-3 éve a góllövőcipőjét elhagyó Torresnek. Talán Fabregasra se lenne szükség, inkább Pedrora, vagy Cazorlara, de Fabregas marha jó volt, úgyhogy őt még fent hagynám. A kp meg... Xabi Alonso, mintha a pályán sem lett volna. Ezektől a hullagyönge íveléseitől a hajamat tépném, ráadásul a támadásokat egyáltalán nem segítette, és a védekezése is bőven hagy kívánni valót maga után.S.Agüero írta:Miért nem lehet egy ilyen kezdővel felállni?:
Casillas - Ramos ; Javi Martínez ; Piqué ; Alba - Busquets ; Xavi ; Iniesta ; Cesc ; Silva - Llorente
Sokkal jobb lenne...
Sztem az elmúlt 3 évben sokan próbálták Torrest helyrerázni, láthatjuk mennyi sikerrel.Kash írta: És amint láthattuk, bejött Torres, rögtön 2 óriási helyzet, egy kicsit össze kell rázni fejben, és rendben is van.