Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.26. 12:48:15

PCsabi írta:Olasz sajtóértesülések szerint a Mario Balotelli utódját kereső Milan felvette a kapcsolatot a Chelsea-vel Fernando Torres kölcsönvételének ügyében.[/i]
:mrgreen:
Ebben én egészen biztos voltam, hogy bepróbálkoznak. :lol:
Ott a bibi, hogy Torres heti fizetése 150.000 Font. Nem fogja az igényeit lejjebb adni, inkább padozik, a Milan meg a közelébe se tud ígérni ennek az összegnek.
A Chelsea tulajdonosát meg nem ejtették a fejére, sosem fogja kölcsönadni egy piacképes játékosát.
Ez nálunk volt szokás, hogy kölcsönadjuk és a fizetését is mi álljuk.

A Milan a piac bezártáig szerintem "végigtarhálja" az összes peremen levő csatárt, hátha talál egy olyat, aki ingyen jöhetne. Nagyjából ez jellemző rájuk.
P.G.D.
Barça B

2014.08.26. 10:11:20

Nézzük tegnap faterral a City-Liverpool meccset, erre megszólal apám, hogy nézd csak ott van a Répási. -Ki? -Hát az a kopasz.-Zabaleta?-Jól van, nem mindegy, hogy zab vagy répa, annyit tudtam, hogy valami takarmánynövény :D
Komolyra fordítva a szót, még a végén kiderül, hogy ez a Pellegrini jó taktikus. Elég jól megoldotta a Vörösök megfogását. Félek egyébként, hogy a Liverpool egy tavalyi Unitedes szezont fog hozni,tele vannak középszerű játékosokkal,(Rodgers nincs könnyű helyzetben) aztán ne legyen igazam. A city meg ugyan erős,de azért elgondolkodtam azon, hogy az egész keretből jó ha van 5 játékosuk aki beférne a Bayern,Barca,Real valamelyikébe. A többi meg egy Clichy,Dzeko,Kolarov,Fernando meg ilyen szintű játékosok, meglepődnék ha a 4ig eljutnának a Blben(max ha Simeone lenne az edzőjük :wink: ). Egyébként nem tudom mit gondoltok róla, de ez a Sterling kumma jó, az angol csapatból is kilógott felfelé a vbn, pedig nincs 20 éves :shock: . Esküszöm 1-2 év múlva megnézném nálunk.
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
PCsabi
aka Game90

2014.08.25. 22:03:54

Moreno elfelejtette, hogy a PL-ben van.
Alcantara írta:Elképzelem a Milan vezetőségét, mekkora örömtáncot jártak, hogy megszabadultak tőle. Gondolom gyorsan "vesznek" is egy ingyen csatárt az árából vagy kölcsönöznek.
Olasz sajtóértesülések szerint a Mario Balotelli utódját kereső Milan felvette a kapcsolatot a Chelsea-vel Fernando Torres kölcsönvételének ügyében.
:mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.25. 21:54:53

A City-Pool meccsen a két újonc rögtön "megvillant" a Poolnál. Lovren és Moreno szájtátva várta, hogy Jovetic lecsapjon a labdára és beverje.

Nem rossz eddig a meccs, Pellegrini kihúzta a Pool méregfogát, a gyors megindulásokra esély nincsen, olyan zártan védekeznek a City játékosai.

Tetszett, hogy Sallói a meccs előtt éppen Joveticet savazta! Szünetben meg csak hümmög a "szakértő". :^o
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.25. 20:57:01

Alcantara írta:Balo első nyilatkozata a 45-ös Pool mezzel:
"Elképesztően boldog vagyok már RÉGÓTA tervben volt, hogy ideigazolok!" :roll: #-o
több hónapja tárgyaltak, állitolag már tavasszal ment a bugi a szinfalak mögött, sztem erre gondolt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2014.08.25. 20:51:51

Szerintem már kiégett Eto'o. Egy-két meccset még el tud dönteni, de már kevés ő a PL-hez.
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2014.08.25. 20:46:24

Azért Balotelli 16 millió fontért (20 millió euróért) nem rossz. High risk, high reward.

Ross McCormack to Fulham - £11M
Shane Long to Southampton - £12M
Mario Balotelli to Liverpool - £16M

Mivel a Liverpool-nak most már a BL-ben is teljesítenie kell, ezért egyértelmű volt, hogy fel kell tölteni a keretüket. Kérdés, hogy az igazolt játékosok milyen minőséget tudnak hozni ill. csapatként tudják-e pótolni Suárez-t (nehogy abba a hibába essenek, mint a Tottenham). Lovren 25-ért teljesen vállalható, Markovic-ban a potenciált fizették meg, Origi nagyon helyesen ment kölcsönbe, Lambert 5-ért ajándék, Emre Can nálam lutri, Moreno bevállhat, Lallana-t remek játékosnak tartom, de a 30 millió nagyon sok érte, de hát angol, meg kellett fizetniük.

BREAKING: Samuel Eto'o has signed for Everton. [@DiMarzio]
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.25. 20:21:42

Balo első nyilatkozata a 45-ös Pool mezzel:
"Elképesztően boldog vagyok már RÉGÓTA tervben volt, hogy ideigazolok!" :roll: #-o
Varatrix
Director del Fútbol

2014.08.25. 19:06:32

visca el barca írta:hihetetlen ez a pool, 150 millát elköltöttek totál középszerű játékosokra: lovren, lallana, balo stb. ráadásul ezek közül egy csomo 20 év körüli (can, origi) akikből lehet semmi nem lesz...

Szerintem mondjuk Lovren kifejezetten jó igazolás volt, én őt nálunk is simán el tudtam volna képzelni. Érzésem szerint 2-3 éven belül a legjobb belső védők között fogják emlegetni a nevét.

Balo 22 milliáért szerintem megér egy próbát. A Menedzsere viszont jól mondta, ha most nem tud konstans teljesítményt nyújtani, és megmaradni a vörösöknél, akkor véget ér a pályafutása az élkluboknál.

Lallana és Lambert viszont tényleg lutri. Én sosem hittem abban egy jó idényt futott középcsapat játékosait így és ennyiért le kéne igazolni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.25. 18:39:05

hihetetlen ez a pool, 150 millát elköltöttek totál középszerű játékosokra: lovren, lallana, balo stb. ráadásul ezek közül egy csomo 20 év körüli (can, origi) akikből lehet semmi nem lesz...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.25. 18:06:01

Én az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy ezt a faragtalan, deviáns, csapatbomlasztót nem fogja leigazolni a Pool! Megtette! :twisted:

Egy rakás pénz volt az igazolásokra és hoznak olyan játékosokat, jóval áron felül, amivel csak többen vannak mennyiségben, erre még hab a tortán Balotelli.Ezek után még dobogó legalját sem várok a csapattól.

Elképzelem a Milan vezetőségét, mekkora örömtáncot jártak, hogy megszabadultak tőle.
Gondolom gyorsan "vesznek" is egy ingyen csatárt az árából vagy kölcsönöznek.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.08.25. 17:27:16

Balotelli személyiségfejlődése megakadt egy olyan infantilis szinten, ami körülbelül egy 5 éves gyerekre jellemző, ezért soha nem lesz belőle világklasszis futballista. A kiemelkedő adottságai miatt néha lesz egy szép gólja, emlékezetes megmozdulása, de hosszú távon alkalmatlan kibontakoztatni a tehetségét - szerintem pl. semmivel nem volt rosszabb játékos 18 évesen, amikor berobbant, mint most. Saját magán meg aztán végképp képtelen túllépni, nem is értem, hogy ahol csapatot akarnak építeni, ott hogy jön szóba a neve. Kb. két év múlva dobbant majd innen is, visszamegy olaszba, miután megint nem jutott egyről a kettőre.
Azért a Barca igazoláspolitikáját is lehet bőven piszkálni, de amit a 'Pool csinál a pénzével idén nyárin, az elképesztő...
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.08.25. 16:41:25

ZBarca írta:https://vine.co/v/MLT1uxMbuHx
:lol:

Balotelli pedig állítólag átment az orvosin, ígyhát játszhat a City ellen.
Nem hinném, hogy egyáltalán nevezik a keretbe. Még csak ma fogják bemutatni. A cikkben is gondolom úgy értették, hogy ott lesz, de csak a lelátón. Mondjuk, ha nem képes változtatni a hozzáállásán, akkor lehet jobban is járna a 'Pool, ha egész évben ott lenne...de csak a lelátón. :D

Abszolút rossz döntésnek tartom a leigazolását egyébként.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.25. 15:54:50

https://vine.co/v/MLT1uxMbuHx
:lol:

Balotelli pedig állítólag átment az orvosin, ígyhát játszhat a City ellen.
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2014.08.23. 23:32:40

Én megnéztem a Chelsea - Leicester és az Everton - Arsenal meccset is.
Igazából Fabregas játékára voltam kíváncsi , hát őszintén nem csodálkozom , hogy vissza akart térni Londonban. Ott van az ő igazi otthona. Össze sem lehet hasonlítani a Barca Fabregast a mostanival. 2 mérkőzés 3 gólpassz , rendre visszajár védekezni , és a támadásoknál is sokat segít , jó nézni a játékát.

Az Arsenalt meg nem értem , hogy miért nem vesz egy normális csatárt. Sokat dobott Giroud játéka , de sok helyzetet kihagy. Van Persie óta nincs egy normális csatár a csapatban.
Az meg , hogy Sanchezt berakni középcsatárnak , mondjuk sokat nem volt azon a poszton , sőt inkább a védőmunkája kiemelendő , de azért látszik rajta , hogy teljesen idegen közegbe mozog , hiába kapja meg a szabadságot , kell neki még 1 év mire belendül. Nálunk is csak a 3. évében nyújtott maradandót. Legalább az utolsó 10 percért megérte megnézni a meccset. :mrgreen:
Szerintem a nagycsapatok felkészülhetnek , mert az Everton otthonában 3 pontot nem fog elvinni semelyik nagyágyú sem.
PCsabi
aka Game90

2014.08.23. 22:03:57

Érdemes volt kilőnötök a meccset... :roll: :mrgreen:

Az 1 ponttal elégedett vagyok (meccs előtt aláírtam volna a döntetlent), viszont a mutatott játék katasztrófa.

- Ez a 4-6-0 alapból egy rossz felállás volt.
- Sánchez-nek momentuma nem volt középcsatárként, legemlékezetesebb megmozdulása az volt, amikor visszasprintelt és Debuchy helyén szerelte az egyik Everton playa-t.
- Wilshere és Ox futkorásztak össze-vissza, de szinte azt sem tudták, hogy hol vannak meg hogy mi a feladatuk.
- Sok értelme volt 50 millióért leigazolni Özil-t, ha ki van dobva a balszélre, ahol semmit sem tud hozzátenni a játékhoz.
- Wenger remélem látta, hogy egy CB és egy DM kelleni fog még.
- Tartjuk az 1 meccs/1 sérülés átlagot, Gibbs és Arteta után most Giroud sérült meg.

+ Chambers, ebből a gyerekből rohadt jó játékos lesz.
+ Giroud-val sokkal jobb lett a játék képe.

Remélem ha bejutunk a BL-be, akkor fogunk még igazolni, Manolas/Khedira pakk vagy William Carvalho.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.23. 20:02:24

Én a forduló nyitómeccsét, az Aston Villa - Newcastle-t néztem, hajtós, jó iramú kis meccs volt, szép megoldásokkal, két középcsapat szoros meccse, ezért lehet igazán szeretni a PL-t.

kicsit off: Egyébként kommentátornak ma már bárki elmehet, akinek egy kicsi köze is van a labdarúgáshoz? Az általam nézett meccs kommentátora pl. a Villa új vételéről, Carlos Sanchezről azt mondta a beállítása után, hogy tagja volt a mexikói válogatott vb-keretének, miközben a sokak által szimpatikussá lett, elég sokáig jutott Kolumbia alapembere volt... :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Sanama
Llegenda del Barça

2014.08.23. 19:34:22

hajnesz írta:Ma lett egy kis szabadidőm délután, megnéztem,hogy milyen meccseket kínálnak mára,és megakadt a szemem az Eve-Ars-n. Igazi felüdülésnek indult,egy jó kis hajtós meccs, egyenlő felek küzdelmét vártam,egy élménydús meccsen. Hát inkább kikapcsolva hagytam volna a tv-t. Amit ez az Arsenal lehoz itt ma,az kritikán aluli. Támadójáték -1. A "kreatív középpályásaik",akik miatt nem vették meg Cescet, még az Evertonba se férnének be,annyira kritikán aluliak. Özil hozza a Realos formáját,Sanchezra nem emlékszem,hogy volt-e értelmes passza. Úgy érzem,félidőben elkaszálom,és nézze,akinek muszáj.
NIncs is elől mozgás, 3-4 ember sétálgatott elől, ki is nyomtam a fenébe fél óra után.
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.08.23. 19:21:06

Ma lett egy kis szabadidőm délután, megnéztem,hogy milyen meccseket kínálnak mára,és megakadt a szemem az Eve-Ars-n. Igazi felüdülésnek indult,egy jó kis hajtós meccs, egyenlő felek küzdelmét vártam,egy élménydús meccsen. Hát inkább kikapcsolva hagytam volna a tv-t. Amit ez az Arsenal lehoz itt ma,az kritikán aluli. Támadójáték -1. A "kreatív középpályásaik",akik miatt nem vették meg Cescet, még az Evertonba se férnének be,annyira kritikán aluliak. Özil hozza a Realos formáját,Sanchezra nem emlékszem,hogy volt-e értelmes passza. Úgy érzem,félidőben elkaszálom,és nézze,akinek muszáj.
PCsabi
aka Game90

2014.08.23. 17:59:10

Chelsea - Leicester meccs második félideje nagyon jó volt. Diego Costa meg mindig jó helyen van.

Sánchez lesz a középcsatár.

Arsenal team to play Everton: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Monreal, Flamini, Ox, Wilshere, Ramsey, Ozil, Alexis.
Subs: Martinez, Bellerin, Koscielny, Rosicky, Giroud, Cazorla, Campbell.
PCsabi
aka Game90

2014.08.16. 21:33:29

roby122 írta:Alexis többször kért bocsánatot a társaktól , mint amennyiszer labdába rúgott , de azért látszott rajta , hogy igyekezett , meg akart. Ez a bal oldal nem nagyon fekszik neki.
Pont, hogy a bal oldalon játszott jobban.

Chambers! =D>

Ja, és ennyikeh:

Kép
roby122
Entrenador del Barça

2014.08.16. 20:19:06

Alexis többször kért bocsánatot a társaktól , mint amennyiszer labdába rúgott , de azért látszott rajta , hogy igyekezett , meg akart. Ez a bal oldal nem nagyon fekszik neki.
Látszik , hogy most kezdődött a bajnokság , a nagyok rendre buknak a kicsiknek szerencséjük van.
Hopppáááá Arsennal pont most 2-1 . Na , én kérek elnézést. :D
PCsabi
aka Game90

2014.08.16. 17:25:10

https://vine.co/v/M37F1mB5IzB" target="_blank
:mrgreen: :lol:

2-3 igazolás még nagyon kéne ebbe a ManUnited-be, főleg a védelmet kéne megerősíteni, mert amikor Phil Jones-on kívül nincs értelmes CB-d, ott már problémák vannak. Mondjuk hiába van rengeteg pénzük, ha a klasszisok nem akarnak a MU-ba igazolni...

Ja, és ennyit a barátságos meccsekről.

Arsenal: Szczesny, Debuchy, Koscielny, Chambers, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Alexis, Sanogo.
Subs: Martínez, Coquelin, Monreal, Rosicky, Chamberlain, Campbell, Giroud.

Kéne egy magabiztos győzelem.

@OptaJoe
4 - Arsenal have won none of their last four Premier League opening fixtures (D3 L1). Stutter.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.16. 17:17:47

Remélem ez itt nem off:

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... gy-2357301

FÚÚÚJJ!!! :mrgreen:
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2014.08.16. 16:31:43

S.Agüero írta:Pep Barcája is vereséggel kezdett, igaz, nem otthon, de azért ne ítéljünk előre.
Én nem is írom le őket. De látszik, hogy nagyon az elején vannak az építkezésnek, és bőven rájuk fér még pár játékos :D

Amúgy a Spurs meccsén kinyomták Naughtont (szerintem jogos), de Noble kihagyta a büntetőt :wink:
Kép
Válasz küldése