Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehetséges.Alcantara írta:Talán szándékosan későn adta a második sárgát?hank1ee írta:Szerintem csak bízott a Szarkákban és ezzel fogatta be Mourinho száját, most nem foghatja a vereséget a kevés hosszabbításra, bár szerintem így is megtalálja majd a sporit valamivel.(pl. 2. gól előtt szabálytalanság
)
Nem volt sok idő emberelőnyben játszani!
A 6 perces hosszabbítást sem értettem igazán, de hogy még azt is kicsit tovább vezesse...
Talán szándékosan későn adta a második sárgát?hank1ee írta:Szerintem csak bízott a Szarkákban és ezzel fogatta be Mourinho száját, most nem foghatja a vereséget a kevés hosszabbításra, bár szerintem így is megtalálja majd a sporit valamivel.(pl. 2. gól előtt szabálytalanság
)
Igen, de csak a második félidőt. ahogy hallottam semmiről nem maradtam le, viszont a második játékrész kifejezetten tetszett.hank1ee írta:Te is nézted?Alcantara írta:Nagyon úgy néz ki, ma bukik a Chelsea. 78. percben már 2:0 a Szarkáknak.
Legalább összerázza a tabella elejét egy kicsit.![]()
Te is nézted?Alcantara írta:Nagyon úgy néz ki, ma bukik a Chelsea. 78. percben már 2:0 a Szarkáknak.
Legalább összerázza a tabella elejét egy kicsit.
Ez már jóval több, mint gyanús. Nem lehet, hogy valaki(k) nagyon nem jól csinál(nak) valamit? Sok húzódás, izomsérülés, szerintem a felkészülés alatt valami rendre kimarad...PCsabi írta:Útwenger-ről:
2014-ben eddig 64 sérülésünk volt, ezeknek a 40%-a térd- vagy vmilyen izomsérülés, húzódás.
Jókat fifázhatnak esténkéntMQuC írta:Azért, mert Diaby tanárian játszik. És Wenger - érthetően - beleszeretett.Arra amúgy van értelmes magyarázat, hogy miért nem bontották még fel a szerződését?Én sem bontanék szerződést vele.
Nincs.hank1ee írta:Arra amúgy van értelmes magyarázat, hogy miért nem bontották még fel a szerződését?
50 oldal összejönnebence-barca írta:Orvosira mentem volna, akkor róla írnám a szakdogám, de lehet inkább doktorimat később.
Azért, mert Diaby tanárian játszik. És Wenger - érthetően - beleszeretett.Arra amúgy van értelmes magyarázat, hogy miért nem bontották még fel a szerződését?
Valaki egyszer azt írta róla, hogy még sakkmérkőzésre is hokifelszerelésben küldené.bence-barca írta:Orvosira mentem volna, akkor róla írnám a szakdogám, de lehet inkább doktorimat később.PCsabi írta: Ja, Diaby meg egy külön orvosi eset.
Orvosira mentem volna, akkor róla írnám a szakdogám, de lehet inkább doktorimat később.PCsabi írta: Ja, Diaby meg egy külön orvosi eset.
Breaking: Lehet, hogy Wilshere-t műteni kell.miihii írta:Am a világ vicce, ami az Ágyúsoknál történik. Hosszú, nagyon hosszú évek óta, egy ilyen szintű (najó, nem olyan magas az) csapatnál képtelenek kilábalni ebből a sérüléshullámból!? Nekem mondjuk bejön, de azért még szánom őket és sajnálom a szurkolóikat
Biztos ő is megsérültPCsabi írta:Gyakorlatilag semmithank1ee írta:Csabi!
Kicsit talán off, de mit tudsz az Arsenal orvosi stábjáról?![]()
Annyi van meg, hogy a német válogatottól jött egy erőnléti/fitness (?) edző, aki az egyik legjobb a világon.De hát ő sem tudott idáig segíteni.
Gyakorlatilag semmithank1ee írta:Csabi!
Kicsit talán off, de mit tudsz az Arsenal orvosi stábjáról?
Mcnair és Blackett.PCsabi írta:Manchester United: De Gea, Smalling, McNair, Blackett, Valencia, Carrick, Di Maria, Fellaini, Shaw, Rooney, Van Persie...