Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom. Azért a spanyol bajnokság elég lagymatag, van a Barca, meg a Real, meg mondjuk 3-4 masszív középcsapat, akikkel kell komolyan számolni. Tőlük lefelé viszont elég kiszámíthatatlan, láthattuk már többször, h aki egyik évben meglepetés csapat volt, másik évben kiesett. Szóval egy 6-7. helyre akár be is férhetne a Levante, persze csak ha nem esnek vissza jelentősen. De úgy gondolom, h bőven lesznek körbeverések is, szóval ha nem lesz durva kipukkanás, csak mondjuk egy átlagos középcsapat szintére esnek vissza, akkor első 10-ben simán lehetnek.d írta:Én se hittem volna, hogy eddig kitart a lufi, de már most megvan a bentmaradáshoz előreláthatólag szükséges pontok fele is simán, úgyhogy kieséshez NAGYON durván vissza kellene esni, nem reális. De az EL hellyel is óvatosan tippelgetnék egyelőre.
Épp akartam írni h bundatrey88 írta:beszarock ezen a Levantén:P
kiesni nem fognak, EL-ért viszont nagy harcért lehetnek szerintem, Bl esélytelen lesz nekik, de egy 7.hely meglehet nekik ha nagy körbeverések lesznek. (már a középcsapatok között)Barcaman14 írta:Tényleg nem semmi! 9 meccs után nincs ember aki gondolta volna hogy ők vezetik majd a Ligát, ráadásul veretlenül! Nehéz elképzelni hogy innen annyira visszaesnek, hogy benne lehet a kiesés is, ugyanakkor azt is hogy az első 7-ben végeznek. Szerintem hamarosan kidurrannak, már az is csoda hogy ilyen kerettel ilyen szezonkezdetet produkáltak. Hétvégén Osasuna idegenben, szerintem meglesz az első vereségük!trey88 írta:beszarock ezen a Levantén:P
Pfff... Miért, mit kellett volna csinálniuk? Ki állni ellenünk B csapattal, és jól kikapni, aztán kipihenve legyőzni a Racingot(korántsem biztos, h így ment volna), ezáltal a 2 meccs alatt 2 helyett 3 pontot szerezni? Nem gondolhatod komolyan ezt a böszmeséget.herlius írta:Na a Sevilla szépen kiszopott a kiesőjelölt ellen. Most 2 pontjukba került, hogy szombaton 96 percig vért kellett izzadjanak az 1 pontért. Gratula nekik, jó üzletet csináltak.
Tényleg nem semmi! 9 meccs után nincs ember aki gondolta volna hogy ők vezetik majd a Ligát, ráadásul veretlenül! Nehéz elképzelni hogy innen annyira visszaesnek, hogy benne lehet a kiesés is, ugyanakkor azt is hogy az első 7-ben végeznek. Szerintem hamarosan kidurrannak, már az is csoda hogy ilyen kerettel ilyen szezonkezdetet produkáltak. Hétvégén Osasuna idegenben, szerintem meglesz az első vereségük!trey88 írta:beszarock ezen a Levantén:P
az viszont biztos, hogy ha néhány fordulón át tartják még ezt a formát, aztán már a bennmaradás (ami gondolom a cél volt szezon előtt..) már őrlángon meglesz.daffy írta:shutterisland írta:vélhetően az lesz a levantével is, mint a betissel, annyi különbséggel, hogy ha picit stabilabbak, és elég jól megnyomják ezt a jó sorozatot, lesz esélyük EL indulásra.![]()
kipukkadnak nagyon hamar
shutterisland írta:vélhetően az lesz a levantével is, mint a betissel, annyi különbséggel, hogy ha picit stabilabbak, és elég jól megnyomják ezt a jó sorozatot, lesz esélyük EL indulásra.
Tavaly sem voltak rosszak, a szezon második részében toltak egy nagy hajrát, tizenkét meccsből csak egyszer kaptak ki - a Bernabeuban 2-0-ra. Aztán amikor azt hitték, hogy megvan a bentmaradás, le is engedtek, de annyira sűrű volt a mezőny, hogy nem jártak messze a kieséstől. Bár a nyolcadik hely is csak négy pontra volt.daffy írta:tán nem esnek ki,de őszintén meglepne,ha az első 10ben végeznének
HA nyernek, akkor 2. helyen vannak, nem? Egyébként jó kis csapat. Tavaly sem voltak olyan rosszak, rutinos veteránok vannak ott főként. Csoda lenne, ha végig bírnák, de amit az idén elején nyújtanak az nagyon szép.noname írta:Idén a Levante hatalmas formában van. Bakker, az egyik legfőbb kiesőjelölt voltak, most meg 3.ok lesznek a bajnokságban.![]()
Nyilván lejjebb csúsznak majd később, de sokat jelenthetnek ezek a szezon eleji győzelmek a végelszámolásnál.