La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
papek89
Jugador d'estrella

2012.05.13. 23:12:23

Na a Villarreal megmutatta, hogyan lehet 1 év alatt a (majdnem) csúcsról a süllyesztőbe zuhanni. Arra gondolok itt, hogy még Giuseppe Rossiért ajánlottunk 40 millió eurót, nem jött, erre 2 keresztszalagszakadás, plusz kiesés az első osztályból. Sajnálom őket mondjuk, mert szimpatikus csapat. Hát úgy néz ki a Malaga átvette a szerepét tőlük.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.13. 22:13:41

Erxy írta:A Málaga csak beért a negyedik helyre. Kíváncsian várom hogy kikkel fognak erősíteni a nyáron. Lesz Eb, egy-két fiatal játékos felbukkanhat ott és több élcsapatnál várható nagyobb menés.
Valószínű, hogy az EB-n berobbanó játékosok közül fognak majd igazolni. A németek jelenleg tele vannak jobbnál jobb fiatalokkal, sorolnám a neveket, de sztem sokan tudják. Ha jól erősítenek jövőre a 3. hely meg lehet nekik és a BL-ben is szépen menetelhetnek.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.13. 22:05:35

Erxy írta:De ki ám.. Durva.. Tavaly még a 4. helyen zártak. :shock:
Mivel a Villarreal B csapata a másodosztályban vitézkedik és bennmaradó helyen vannak mennek vissza a harmadosztályba. Mi lett volna ha feljutó helyen végeznek? :roll:

A Málaga csak beért a negyedik helyre. Kíváncsian várom hogy kikkel fognak erősíteni a nyáron. Lesz Eb, egy-két fiatal játékos felbukkanhat ott és több élcsapatnál várható nagyobb menés.
1. rész: Humor lett volna. Gondolom akkor jövőre a Villarreal B lett volna a Villarreal A. :lol:
Második rész: a Malaga anyagi lehetőségei miatt esélyes lehet arra, h a következő években stabilan a 3. számú spanyol csapattá nője ki magát, illetve, h a BL-ben is többet mutassanak, mint a Valencia, Sevilla, Villarreal az elmúlt évekbe.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.13. 22:04:27

uh :shock:

most látom h tam8do kilőtte az elsőolsztályból a villarrealt :roll:

tavaly depor, most ők...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2012.05.13. 22:01:34

De ki ám.. Durva.. Tavaly még a 4. helyen zártak. :shock:
Mivel a Villarreal B csapata a másodosztályban vitézkedik és bennmaradó helyen vannak mennek vissza a harmadosztályba. Mi lett volna ha feljutó helyen végeznek? :roll:

A Málaga csak beért a negyedik helyre. Kíváncsian várom hogy kikkel fognak erősíteni a nyáron. Lesz Eb, egy-két fiatal játékos felbukkanhat ott és több élcsapatnál várható nagyobb menés.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2012.05.13. 22:01:17

Micsoda végjáték itt is...

Zaragoza utolsó négy meccsén tizenkét pont, és bentmaradt. A Rayo a 90. percben szerzett Tamudo góllal bentmaradt. Szerencsétlen Villarreal meg kiesett, sok év kemény munkájának lőttek, nem mostanában fognak ismét a BL-ben játszani.

Malagá BL-selejtezős, jöhet a következő lépcsőfok. Pénz van, és már van mivel csábítani a nagyobb neveket.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.13. 21:59:24

Azt a ....
Kiesett a Villareal!!
Év elején BLben vtak, most meg kiestek... na hát erre kíváncsi leszek...
Rinku
Director del Fútbol

2012.05.13. 21:51:20

Getafe 0:2 Zaragoza - 3 madridi piros, az a nem semmi... :)

A Zaragoza teljesítménye előtt fejet kell hajtania mindenkinek! Hosszú időn át tök utolsóként ácsingóztak a tabella legvégén, de ami menetelést lenyomtak az utóbbi két hónapban, az eszméletlen... Csak most, a 38. fordulóban maradtak bent! Végig a kieséses zónában voltak! És csak most tudták visszalőni magukat az élvonalba! Szenzációs, hihetetlen akarat és lelkierő volt bennük, minden elismerést megérdemelnek! Ilyet én még nem láttam, egyszerűen bámulatos! 5*

Ha jól számoltam, kiesett a Villarreal! Ilyen szégyent... Hogy juthattak idáig...
Football, bloody hell. /SAF/
Capon
Llegenda del Barça

2012.05.09. 21:25:20

Game90 írta:
Zsolti95 írta:nem tudja valaki miért küldték el Valenciából Emeryt?Zsinórban 3x bronzérem az szép teljesítmény Atletco,Sevilla,Bilbao szintű csapatokat megelőzve.Inkabb szabad kezet kellett volna adni neki az átigazolási piacon lehet hozott volna 1-2 Falcao szintű játékost :roll:
Egy Valencia-fan írta az egyik fórumon:
"Lejárt a szerződése és a vezetőség nem hosszabbít vele. Hozta a kötelező harmadik helyet a csapattal, de a mutatott játékkal senki nem volt elégedett. A tekintélye sem volt már meg a játékosok előtt, a szurkolók is kikezdték. Ráadásul a BL-ben sem tudtunk vele semmit elérni azt itt töltött ideje alatt(itt egy 8 közé jutásra gondolok).
Állítólag már alá is írt a Szpartak Moszkvához."
Csak a személyes véleményem, de ÚÚÚtálom azokat az edzőket akik még egy bedobást is végig vezényelnek úgy ahogy ő is.
Egyszerűen elvonja a meccsről a figyelmemet és persze a kamera is örökké őt mutogatta, ez Mourinho óta nagyon nagy divat lett, 90 percből 15-öt az edzőt mutatják ](*,)
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.09. 21:17:44

Game90 írta:
Zsolti95 írta:nem tudja valaki miért küldték el Valenciából Emeryt?Zsinórban 3x bronzérem az szép teljesítmény Atletco,Sevilla,Bilbao szintű csapatokat megelőzve.Inkabb szabad kezet kellett volna adni neki az átigazolási piacon lehet hozott volna 1-2 Falcao szintű játékost :roll:
"Lejárt a szerződése és a vezetőség nem hosszabbít vele. Hozta a kötelező harmadik helyet a csapattal, de a mutatott játékkal senki nem volt elégedett. A tekintélye sem volt már meg a játékosok előtt, a szurkolók is kikezdték. Ráadásul a BL-ben sem tudtunk vele semmit elérni azt itt töltött ideje alatt(itt egy 8 közé jutásra gondolok).

Félig off: este AMadrid - Bilbao EL-döntő!

Szerk.: Bilbao-nak szurkolok én is.
Sztem hiba volt! Véleményem szerint kihozta a legtöbbet amit ebből a Valenciából lehetett. Talán most nem tűnek nekik a 3. helyek nagy eredménynek, de sztem egy olyan bajnokságban, mint a spanyol, melyben nagyon sűrű a középmezőny, sokat ér. Ha nem tudnak vmi igazán jó embert hozni a helyére, bajban lehetnek jövőre, hisz van pár csapat, akik most mögöttük végeztek, de jövőre simán beelőzhetik őket.
Pl. a Malaga. Mivel nekik nagyon jó anyagi lehetőségeik vannak, úgy gondol a közeljövőben ők léphetnek fel 3. számú spanyol csapattá.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.09. 17:35:53

Game90 írta:

Remélem a b.aszkok behúzzák, szimpatikus csapat. Egy kupa kijár nekik idén. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.05.09. 17:31:38

Szerk.: Bilbao-nak szurkolok én is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.05.09. 17:37:53-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.08. 13:52:40

Hát az anyagi helyzetükből kiindulva aligha hozott volna Falcaokat...
Amúgy engem is érdekel, miért ment el. Illetva ha elkülték, akkor miért..
ab1daL
Director del Fútbol

2012.05.08. 13:51:36

Igazad van abban, hogy hozza mindig a 3. helyeket, de ezen kivűl semmi. Se EL, se kupa.. Miközben a Bilbao már másodjára van az EL döntőjében rövid idő alatt, és most a Bilbao is ott van.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.05.08. 13:42:08

nem tudja valaki miért küldték el Valenciából Emeryt?Zsinórban 3x bronzérem az szép teljesítmény Atletco,Sevilla,Bilbao szintű csapatokat megelőzve.Inkabb szabad kezet kellett volna adni neki az átigazolási piacon lehet hozott volna 1-2 Falcao szintű játékost :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.06. 16:46:52

Barcaman1993 írta:Na már csak 1 forduló van a bajnokságban. Azt kell, hogy mondjam annak örülnék a legjobban, ha így maradna minden. A Real-Barca-Valencia 3-asról nem ejtenék szót, ők jó helyen vannak. Viszont nagyon örülök a Málaga 4. helyének és remélem meg is tartják. Pellegrini egy rendkívül jól játszó csapatot rakott össze, ha még jön 1-2 ember (márpedig ez valószínű), akkor jövőre a bajnoki 3. helyért nyugodtan elindulhatnak és a BL-ben is egy Napolihoz hasonló teljesítményt lehetne tőlük várni. Meglepően jó futballt játszanak.

Casillas-Ramos, Piqué, Javi Martinez, Alba-Xavi, Busquets, Iniesta-Davis Silva, Llorrente, Cazorla
Én meglepődtem rajta, h a Malaga ilyen jó lett. Tudom, h komoly erősitettek a nyáron, de akkor is azt hittem, egy szezon nem lesz elég nekik, h összeérjenek, hát tévedtem. Amúgy az Atletico-val milyen az egymás elleni mérlegük? Ez még akár számíthat is.

A másik dolog viszont, h sztem még mindig PUYOL a legjobb spanyol védő, ki ne hagynám a csapatból.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.06. 15:56:46

Na már csak 1 forduló van a bajnokságban. Azt kell, hogy mondjam annak örülnék a legjobban, ha így maradna minden. A Real-Barca-Valencia 3-asról nem ejtenék szót, ők jó helyen vannak. Viszont nagyon örülök a Málaga 4. helyének és remélem meg is tartják. Pellegrini egy rendkívül jól játszó csapatot rakott össze, ha még jön 1-2 ember (márpedig ez valószínű), akkor jövőre a bajnoki 3. helyért nyugodtan elindulhatnak és a BL-ben is egy Napolihoz hasonló teljesítményt lehetne tőlük várni. Meglepően jó futballt játszanak. Aztán az EL helyek. A Bilbao már egy jó ideje elérte, hogy induljon, de abszolute megérdemelten. Emellett tényleg nagyon szurkolok mind a Levantének és az Atleticonak is. Atletico, ha nem nyeri meg az EL (márpedig nekem inkább a Bilbao felé húz a szívem) jó lenne, ha ők képviselnék Spanyolországot az EL-ben, ők is nagyon jók 1-2 erősítés elférne, de kifejezetten szép focit játszanak. A Levantének meg respect az egész szezonért. A BL kezd kicsúszni a kezük közül, de amilyen szezont mentek... A legöregebb csapat és tavaly ők kapták a legkevesebb pénzt a közvetítési jogokból. Az elején még vezettek, majd sokáig a Valenciával küzdöttek a 3. helyért. Úgy érzem egy EL járna nekik, ezért a teljesítményért. A kiesők közé viszont sajnos idén sem került sem a Getafe, sem az Espanyol. Viszont, ha választanom kéne, hogy ki essen ki, akkor az a Zaragoza-Granada duóból kerüljön ki. A Rayo nagyon szimpatikus csapat, sok gólt lőnek és felvállalják mindenki ellen a bátor, támadó focit. Kár lenne értük. Úgy Érzem a Zaragoza megérdemelne egy bent maradást, amilyen tavaszt futnak, de ha ez meg is történik, akkor az a Granada pechjére történjen. Az a "kiváló szakember" a tulaja, aki jól lehúzott minket Alexis árával és az előző fordulóban biztosították, hogy a Real megdöntse a pontrekordunkat. Ennyi elég is ahhoz, hogy inkább őket lássam a 2. ligában, mint a Zaragozát. Nagyjából ennyi.

Minden év végén szokott lenni, hogy megválasztják a szezon álom 11-ét. Ha reálisak lennénk csak a 2 giga játékosai lennének, de mivel a szövetség is úgy csinálja, ezért én is egy olyan 11-et írok fel, akik saját magukhoz képest teljesítettek ember felett. Akkor íme az én csapatom:

Casillas-Javi Venta, Sergio Ramos, Ballesteros, Marcelo-Xavi, Busquets, Cazorla-Messi, Falcao, Ronaldo

Aztán egy újabb téma. Lassan kezdődik az EB, de a szívem továbbra is a spanyol válogatottért fog dobogni. Ennek megfelelően írnék egy álom11-et, ami sztem a legerősebb lenne:

Casillas-Ramos, Piqué, Javi Martinez, Alba-Xavi, Busquets, Iniesta-Davis Silva, Llorrente, Cazorla
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
barca99
Llegenda del Barça

2012.05.06. 13:05:35

25-én kupadöntő, 26-án Szerbia - Spanyolország felkészülési meccs? És az a durva, hogy még így is egy komoly kezdő futhat ki spanyol részről.

Alonso meg remélem hanyagolva lesz, ha már a saját szurkolói szerint is védekezében lassú és kevés, támadásban meg iszonyat pontatlan.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.06. 11:23:58

csabooo írta:valaki tudna adni egy linket hogy nézzem meg, vagy töltsem le a meccs első félidejét ? ncoreon, és sehol máshol nem találtam... :roll:
Biztos, hogy fel fogják tenni ncore-ra, minden meccs fent van. Én is arra várok.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.06. 11:23:21

csabooo írta:valaki tudna adni egy linket hogy nézzem meg, vagy töltsem le a meccs első félidejét ? ncoreon, és sehol máshol nem találtam... :roll:
http://www.fileswap.com/dl/9XJ7YhCYu5/B ... f.flv.html
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csabooo
Capitá del Barça

2012.05.06. 11:16:08

valaki tudna adni egy linket hogy nézzem meg, vagy töltsem le a meccs első félidejét ? ncoreon, és sehol máshol nem találtam... :roll:
Barça,Barça,Baaarça!!!
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.05. 12:12:59

Lionel Kicsi Messi írta:Ma a meccset mi közvetíti, mert látom, hogy minden meccs 21.00-kor kezdődik és remélem nem a Real meccset adják!
Port.hu szerint a Barcelona-Espanyolt adják.
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2012.05.05. 12:07:17

Ma a meccset mi közvetíti, mert látom, hogy minden meccs 21.00-kor kezdődik és remélem nem a Real meccset adják!
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.05. 11:49:44

Messidona10 írta:laliga@sport1tv.hu
Erre a címre lehet küldeni.
Ilyet még nem igazán csináltam. Outlook Expressen kell küldeni, vagy elég mondjuk freemailen keresztül küldeni? Esetleg vmi szöveget kell hozzáírni?
Kintaro
Barça B

2012.05.04. 20:26:14

Megmosolyogtató lesz látni, ahogy majd indul a puncsolás a Barca játékosok felé, hiszen jó lenne megvédeni az EB címet :-) Akik eddig köpködtek, meg áskálódtak (Real játékosok, szövetség) most majd pucsítanak :-)
Válasz küldése