Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valószínű, hogy az EB-n berobbanó játékosok közül fognak majd igazolni. A németek jelenleg tele vannak jobbnál jobb fiatalokkal, sorolnám a neveket, de sztem sokan tudják. Ha jól erősítenek jövőre a 3. hely meg lehet nekik és a BL-ben is szépen menetelhetnek.Erxy írta:A Málaga csak beért a negyedik helyre. Kíváncsian várom hogy kikkel fognak erősíteni a nyáron. Lesz Eb, egy-két fiatal játékos felbukkanhat ott és több élcsapatnál várható nagyobb menés.
1. rész: Humor lett volna. Gondolom akkor jövőre a Villarreal B lett volna a Villarreal A.Erxy írta:De ki ám.. Durva.. Tavaly még a 4. helyen zártak.
Mivel a Villarreal B csapata a másodosztályban vitézkedik és bennmaradó helyen vannak mennek vissza a harmadosztályba. Mi lett volna ha feljutó helyen végeznek?
A Málaga csak beért a negyedik helyre. Kíváncsian várom hogy kikkel fognak erősíteni a nyáron. Lesz Eb, egy-két fiatal játékos felbukkanhat ott és több élcsapatnál várható nagyobb menés.
Csak a személyes véleményem, de ÚÚÚtálom azokat az edzőket akik még egy bedobást is végig vezényelnek úgy ahogy ő is.Game90 írta:Egy Valencia-fan írta az egyik fórumon:Zsolti95 írta:nem tudja valaki miért küldték el Valenciából Emeryt?Zsinórban 3x bronzérem az szép teljesítmény Atletco,Sevilla,Bilbao szintű csapatokat megelőzve.Inkabb szabad kezet kellett volna adni neki az átigazolási piacon lehet hozott volna 1-2 Falcao szintű játékost
"Lejárt a szerződése és a vezetőség nem hosszabbít vele. Hozta a kötelező harmadik helyet a csapattal, de a mutatott játékkal senki nem volt elégedett. A tekintélye sem volt már meg a játékosok előtt, a szurkolók is kikezdték. Ráadásul a BL-ben sem tudtunk vele semmit elérni azt itt töltött ideje alatt(itt egy 8 közé jutásra gondolok).
Állítólag már alá is írt a Szpartak Moszkvához."
Sztem hiba volt! Véleményem szerint kihozta a legtöbbet amit ebből a Valenciából lehetett. Talán most nem tűnek nekik a 3. helyek nagy eredménynek, de sztem egy olyan bajnokságban, mint a spanyol, melyben nagyon sűrű a középmezőny, sokat ér. Ha nem tudnak vmi igazán jó embert hozni a helyére, bajban lehetnek jövőre, hisz van pár csapat, akik most mögöttük végeztek, de jövőre simán beelőzhetik őket.Game90 írta:Egy Valencia-fan írta az egyik fórumon:Zsolti95 írta:nem tudja valaki miért küldték el Valenciából Emeryt?Zsinórban 3x bronzérem az szép teljesítmény Atletco,Sevilla,Bilbao szintű csapatokat megelőzve.Inkabb szabad kezet kellett volna adni neki az átigazolási piacon lehet hozott volna 1-2 Falcao szintű játékost
"Lejárt a szerződése és a vezetőség nem hosszabbít vele. Hozta a kötelező harmadik helyet a csapattal, de a mutatott játékkal senki nem volt elégedett. A tekintélye sem volt már meg a játékosok előtt, a szurkolók is kikezdték. Ráadásul a BL-ben sem tudtunk vele semmit elérni azt itt töltött ideje alatt(itt egy 8 közé jutásra gondolok).
Állítólag már alá is írt a Szpartak Moszkvához."
Félig off: este AMadrid - Bilbao EL-döntő!
Szerk.: Bilbao-nak szurkolok én is.
Remélem a b.aszkok behúzzák, szimpatikus csapat. Egy kupa kijár nekik idén.Game90 írta:
Félig off: este AMadrid - Bilbao EL-döntő!
Egy Valencia-fan írta az egyik fórumon:Zsolti95 írta:nem tudja valaki miért küldték el Valenciából Emeryt?Zsinórban 3x bronzérem az szép teljesítmény Atletco,Sevilla,Bilbao szintű csapatokat megelőzve.Inkabb szabad kezet kellett volna adni neki az átigazolási piacon lehet hozott volna 1-2 Falcao szintű játékost
Hát az anyagi helyzetükből kiindulva aligha hozott volna Falcaokat...Zsolti95 írta:nem tudja valaki miért küldték el Valenciából Emeryt?Zsinórban 3x bronzérem az szép teljesítmény Atletco,Sevilla,Bilbao szintű csapatokat megelőzve.Inkabb szabad kezet kellett volna adni neki az átigazolási piacon lehet hozott volna 1-2 Falcao szintű játékost
Igazad van abban, hogy hozza mindig a 3. helyeket, de ezen kivűl semmi. Se EL, se kupa.. Miközben a Bilbao már másodjára van az EL döntőjében rövid idő alatt, és most a Bilbao is ott van.Zsolti95 írta:nem tudja valaki miért küldték el Valenciából Emeryt?Zsinórban 3x bronzérem az szép teljesítmény Atletco,Sevilla,Bilbao szintű csapatokat megelőzve.Inkabb szabad kezet kellett volna adni neki az átigazolási piacon lehet hozott volna 1-2 Falcao szintű játékost
Én meglepődtem rajta, h a Malaga ilyen jó lett. Tudom, h komoly erősitettek a nyáron, de akkor is azt hittem, egy szezon nem lesz elég nekik, h összeérjenek, hát tévedtem. Amúgy az Atletico-val milyen az egymás elleni mérlegük? Ez még akár számíthat is.Barcaman1993 írta:Na már csak 1 forduló van a bajnokságban. Azt kell, hogy mondjam annak örülnék a legjobban, ha így maradna minden. A Real-Barca-Valencia 3-asról nem ejtenék szót, ők jó helyen vannak. Viszont nagyon örülök a Málaga 4. helyének és remélem meg is tartják. Pellegrini egy rendkívül jól játszó csapatot rakott össze, ha még jön 1-2 ember (márpedig ez valószínű), akkor jövőre a bajnoki 3. helyért nyugodtan elindulhatnak és a BL-ben is egy Napolihoz hasonló teljesítményt lehetne tőlük várni. Meglepően jó futballt játszanak.
Casillas-Ramos, Piqué, Javi Martinez, Alba-Xavi, Busquets, Iniesta-Davis Silva, Llorrente, Cazorla
Biztos, hogy fel fogják tenni ncore-ra, minden meccs fent van. Én is arra várok.csabooo írta:valaki tudna adni egy linket hogy nézzem meg, vagy töltsem le a meccs első félidejét ? ncoreon, és sehol máshol nem találtam...
http://www.fileswap.com/dl/9XJ7YhCYu5/B ... f.flv.htmlcsabooo írta:valaki tudna adni egy linket hogy nézzem meg, vagy töltsem le a meccs első félidejét ? ncoreon, és sehol máshol nem találtam...
Port.hu szerint a Barcelona-Espanyolt adják.Lionel Kicsi Messi írta:Ma a meccset mi közvetíti, mert látom, hogy minden meccs 21.00-kor kezdődik és remélem nem a Real meccset adják!
Ilyet még nem igazán csináltam. Outlook Expressen kell küldeni, vagy elég mondjuk freemailen keresztül küldeni? Esetleg vmi szöveget kell hozzáírni?Messidona10 írta:laliga@sport1tv.hu
Erre a címre lehet küldeni.