Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hogyhogy? vannak akik náluk jobban teljesitettek, és nem kerültek be a keretbe? szerintem azért Bosque nem olyan hülye, hogy csak szimplán nevekre menjen.Úgy látom Del Bosque inkább nevekre ment, mint teljesítményre. Majd meglátjuk, h igaza lesz-e, remélem nem.
Ezt látva fáj legjobban, hogy nem lehet ott Villa és Puyol, mert akkor elmondhatnánk, hogy felállt a Barca néhány kiegészítő emberrelab1daL írta: itt a spanyol válogatott kerete az EB-re
Úgy látom Del Bosque inkább nevekre ment, mint teljesítményre. Majd meglátjuk, h igaza lesz-e, remélem nem.ab1daL írta:Bocs a dupláért, de itt a spanyol válogatott kerete az EB-re, érdekes, hogy nincs benne Soldado.
Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Victor Valdés (Barcelona), Pepe Reina (Liverpool)
Védők: Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Juanfran (Atlético Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Raúl Albiol (Real Madrid), Javi Martínez (Athletic Bilbao), Jordi Alba (Valencia)
Középpályások: Sergio Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi Hernández (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona), Santi Cazorla (Málaga), Juan Mata (Chelsea), David Silva (Manchester City), Cesc Fabregas (Barcelona)
Támadó: Jesús Navas (Sevilla), Pedro Rodríguez (Barcelona), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Fernando Torres (Chelsea), Álvaro Negredo (Sevilla).
Nem elhalasztották, a meccs 80. perce táján 3-0s Vigo vezetésnél meghibásodott a világítás.Wolfy11 írta:Mi történt a Guadalajara-Celta Vigo meccsen? miért halasztották el?
Az a helyzet, hogy egy Granada hamarabb fog küzdeni a Real vagy a Barca ellen, mint a Sárgák. Eltekintve attól, hogy a tavaszi meccseken velünk és velük is ikszeltek, bazi nagy szerencse kellett hozzá nekik. Persze így meg a liga színvonala romlik. De bízom a Málagában, hogy ki tudnak majd teljesedni, és átveszik az "örök harmadik" szerepét! Szimpatikus csapat, a játékuk is szép, csak jól kell igazolniuk.Barcaman14 írta:Nagyon sajnálom a Villarrealt. Mindig is szimpatikus csapat voltak, meg voltam róla győződve hogy valahogy bent maradnak, de nem sikerült. Elég pechesen alakultak számukra az eredmények, hiszen a végén kaptak gólt , pedig egy döntetlennel már bent maradtak volna, mivel a Granada kikapott. Mindenesetre színesebb lett volna a Liga jövőre velük, mint a Granadával pl.
A Zaragoza előtt pedig tényleg le a kalappal, csoda hogy bent maradtak!
Kíváncsi vagyok a folytatásra, remélem nem süllyed tovább a sárga tengeralattjáró...A Deporhoz hasonlóan nekik is vissza kell jutniuk az élvonalba!
Persze, csak mond meg, hogy kell azt csinálni!blupatrik írta:tudnád linkelni a képet?szerintem nem sokan látták,vagy ha igen nem figyelték.Barcaman1993 írta:ÁÁÁÁÁ bent voltam a Fiesztában.Én vagyok a képen Nagy Lacival.
Hihetetlenül jó érzés.
tudnád linkelni a képet?szerintem nem sokan látták,vagy ha igen nem figyelték.Barcaman1993 írta:ÁÁÁÁÁ bent voltam a Fiesztában.Én vagyok a képen Nagy Lacival.
Hihetetlenül jó érzés.
Szezon elején még a BL-ben "vitézkedtek". Ki gondolta volna akkor.papek89 írta:Na a Villarreal megmutatta, hogyan lehet 1 év alatt a (majdnem) csúcsról a süllyesztőbe zuhanni. Arra gondolok itt, hogy még Giuseppe Rossiért ajánlottunk 40 millió eurót, nem jött, erre 2 keresztszalagszakadás, plusz kiesés az első osztályból. Sajnálom őket mondjuk, mert szimpatikus csapat. Hát úgy néz ki a Malaga átvette a szerepét tőlük.
Valószínű, hogy az EB-n berobbanó játékosok közül fognak majd igazolni. A németek jelenleg tele vannak jobbnál jobb fiatalokkal, sorolnám a neveket, de sztem sokan tudják. Ha jól erősítenek jövőre a 3. hely meg lehet nekik és a BL-ben is szépen menetelhetnek.Erxy írta:A Málaga csak beért a negyedik helyre. Kíváncsian várom hogy kikkel fognak erősíteni a nyáron. Lesz Eb, egy-két fiatal játékos felbukkanhat ott és több élcsapatnál várható nagyobb menés.
1. rész: Humor lett volna. Gondolom akkor jövőre a Villarreal B lett volna a Villarreal A.Erxy írta:De ki ám.. Durva.. Tavaly még a 4. helyen zártak.
Mivel a Villarreal B csapata a másodosztályban vitézkedik és bennmaradó helyen vannak mennek vissza a harmadosztályba. Mi lett volna ha feljutó helyen végeznek?
A Málaga csak beért a negyedik helyre. Kíváncsian várom hogy kikkel fognak erősíteni a nyáron. Lesz Eb, egy-két fiatal játékos felbukkanhat ott és több élcsapatnál várható nagyobb menés.
Csak a személyes véleményem, de ÚÚÚtálom azokat az edzőket akik még egy bedobást is végig vezényelnek úgy ahogy ő is.Game90 írta:Egy Valencia-fan írta az egyik fórumon:Zsolti95 írta:nem tudja valaki miért küldték el Valenciából Emeryt?Zsinórban 3x bronzérem az szép teljesítmény Atletco,Sevilla,Bilbao szintű csapatokat megelőzve.Inkabb szabad kezet kellett volna adni neki az átigazolási piacon lehet hozott volna 1-2 Falcao szintű játékost
"Lejárt a szerződése és a vezetőség nem hosszabbít vele. Hozta a kötelező harmadik helyet a csapattal, de a mutatott játékkal senki nem volt elégedett. A tekintélye sem volt már meg a játékosok előtt, a szurkolók is kikezdték. Ráadásul a BL-ben sem tudtunk vele semmit elérni azt itt töltött ideje alatt(itt egy 8 közé jutásra gondolok).
Állítólag már alá is írt a Szpartak Moszkvához."