geridoss írta:Azoknak a "kedves" hozzászólóknak üzenném, hogy mielőtt kritizálják a magyar (ex)válogatott játékosokat -gondolok ezzel, Priskinre, Sanyira- nézzenek már magukba egy kicsit! Miért nem vagytok akkor ti ott helyettük, ti biztos sokkal jobban csinálnátok mindent. Jaaaaaj hogy nem vagytok beválogatva??? Akkor kérem szépen, miről beszélünk?
Abból kell gazdagodni, ami van. És most ez van, MOST. Pár év, vagy már jövőre beér (remélem) Németh, és Szalai . Ha elérik a válogatott szintet, akkor hatalmas csatárkettősre van kilátás. Inkább ezzel foglalkozna a sok hozzánemértő szakember, minthogy agyba-főbe szidják azokat, akik próbálják visszahozni a focit az országba...
Szép gondolatok
Az első résszel kapcsolatban nekem az a véleményem,h nem konkrétan Torghellével van a problemom.Ő a SAJÁT SZINTJÉN hozza magát,ezt tudja,de naon.Gondolok erre a rakkolós, agresszív (helyenként túl agresszív is,lásd piros lapok

) brusztra.Én inkább azt sajnálom,h jelen pillanatban úgy gondolják "odafönn",h ő a legjobb erre a posztra.Nálam a válogatotthoz kevés Torghelle játéka.Persze ez szubjektív,eccerű magánvélemény.

Sokkal inkább megnézném már egy ideje az általad említett 2 fiatalkorú playát élesben.De legalább az egyiket,elsőként nálam Németh jönne.Ennyit le tudna szerintem tenni az asztalra,mint a mi Sanyink.Angliában játszik,tehát ő is rakkolós,valamint elég gólérzékeny
Tehát lényegében nem is a játékosokkal van a hiba,mert ők tényleg próbálják visszahozni a focit.De a vezetőik viszont inkább a saját zsebük tömésével és néha érthetetlen döntések meghozatalával vannak elfoglalva.
Szal Kisfalusi kaptyabe,és
HAJRÁ MAGYAROK!!!