Megvan,ha nehezen is,de megvan!
Szép volt fiúk!
Hajrá Magyarorszáááág!!

Azért szerintem annyira nem megérdemelt a vezetés, nem vagyunk jobbak,de örömteli,h így is vezetünk.Messa írta:Eddig bravó a fiúknak, megérdemelten vezetünk.
Én semmiképpen nem ülnék rá az eredményre, ennek az Albániának lehet még gólokat rúgni.
Ahogy Faragó is mondta, Juhász tényleg nagyon hiányzik.
Én Gerát behoznám a 2. félidőre. Lehet, hogy a Fulhamben nem sokat játszik újabban, de 100%, hogy így is a csapat hasznára válna.
Nálad is megakad,vagy mi??LPKeke írta:Másnál sincs adás?
Egyetértek, megint elég rosszul játszunkozsimiki írta:tévén nézem,de így is teljesen élvezhetetlen, csak a játék miatt.
tévén nézem,de így is teljesen élvezhetetlen, csak a játék miatt.bottlikakos írta:Neten nézem,de így teljessen élvezhetetlen ha állandóan megakad(a kép is)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Köszi, ez működik!!!krkic87 írta:Akinek kell még link a mai meccsről: http://lsport.we.bs/tv/57.html
Találtam egyet, köszi, de csoda lenne ha elindulna itt.bowlinggolyo írta:
Nézd meg a justin.tv oldalt h adja-e
Nézd meg a justin.tv oldalt h adja-eLPKeke írta:Hát, én beírtam és semmi ilyen oldalt nem talált. Meg azt sem értem minek kell a googleba beírni, miért nem egyből a címhez? Valaki esetleg tud ajánlani mást?henry1994 írta:
ird be a google ba adthnet.hu ezt idr be ez nagyon király
Hát, én beírtam és semmi ilyen oldalt nem talált. Meg azt sem értem minek kell a googleba beírni, miért nem egyből a címhez? Valaki esetleg tud ajánlani mást?henry1994 írta:
ird be a google ba adthnet.hu ezt idr be ez nagyon király