Nekem nicns bajom azzal, hogy megszenvedünk a pontokért, csak néhol a meccs színvonala a tavalyi madridéra hajaz. Abban meg biztos lehetsz, hogy a Hercules nem fogja meg a Madridot. Általában ilyenkor jön egy kézföltartott kiscsapat, aki csak ellenünk kapar.barcamania88 írta:jovoheten hercules-madrid...barca-sevilla....egyik se konnyu de ha valahol lehet elozni akkor ez a het lesz az....csak az eg szerelmere mar lassak 2 golnal tobbet is,s hozzunk legalabb kis padra egy eros csatart,ha villa rezeg akkor jojjon fel s vagja be!!!!!!!!!
La Liga / Copa del Rey
- Fernando
- Llegenda del Barça
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A Valenciától én sem vártam el előzetesen sokat, mivel eléggé meggyengült keretében. Ezt is használhatták ki az idény elején, amikor az esélytelenek nyugalmával léptek pályára minden meccsen. Most jött egy zakó, de nem hiszem, hogy nagyon lecsúsznának ezzel. Csak Emery-n múlik, mennyire tudja összekapni a Valenciát. Márpedig ismerve munkásságát, nem egy kutyaütő edző. Szerintem egy dobogó-közeli pozícióba be tudja őket hozni.
A Mallorcának pedig respect.
A Mallorcának pedig respect.

- barcamania88
- Barça B
- Kapcsolat:
jovoheten hercules-madrid...barca-sevilla....egyik se konnyu de ha valahol lehet elozni akkor ez a het lesz az....csak az eg szerelmere mar lassak 2 golnal tobbet is,s hozzunk legalabb kis padra egy eros csatart,ha villa rezeg akkor jojjon fel s vagja be!!!!!!!!!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Meglepett a Valencia tegnapi veresége. Nagyon remélem hogy nem eresztenek le. Ma amúgy a Villarreal-Atma derbit érdemes lesz nézni. Miután a Valencia botlott, különösen fontos lesz a meccs mindkét félnek. Én hazai győzelemre tippelek.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
nem kell félned, ez alap. a Valencia mindig a 10. forduloig birja kb. aztán meg mehet az EL helyekért.Félek megint két csapatos lesz a bajnokság, aminek nem igazán örülnék. Sokkal jobb lenne, ha évente nem csak kétszer lehetne úgy leülni a TV elé bajnoki meccset nézni, hogy ... (Na nem tudom megfogalmazni, hogy milyen érzés Classicora készülni, de úgyis tudjátok mire gondolok Very Happy)
bár igy utolag belegondolva az is meglep, hogy valaki azt gondolta hogy ők beleszolhatnak a bajnoki cimbe

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuni 2010.10.24. 00:28:35-kor.
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Valencia - Mallorca 1-2
Félek megint két csapatos lesz a bajnokság, aminek nem igazán örülnék. Sokkal jobb lenne, ha évente nem csak kétszer lehetne úgy leülni a TV elé bajnoki meccset nézni, hogy ... (Na nem tudom megfogalmazni, hogy milyen érzés Classicora készülni, de úgyis tudjátok mire gondolok
)
Félek megint két csapatos lesz a bajnokság, aminek nem igazán örülnék. Sokkal jobb lenne, ha évente nem csak kétszer lehetne úgy leülni a TV elé bajnoki meccset nézni, hogy ... (Na nem tudom megfogalmazni, hogy milyen érzés Classicora készülni, de úgyis tudjátok mire gondolok

Max annyiból hiányzik, h jó lenne féknek Madridba. Mert, h ő ezt a csapatot már csak hátráltatná, az biztos. A spanyol válogatottnak is jót tett, h nem volt ott az elmúlt években, és a Realnak is jót tett a távozása. Igazából már egy 4 évvel hamarább csomagolhatott volna.Fernando írta:Nekem hiányzik Raúl. Nektek nem?
- El fanático
- Entrenador del Barça
Csak az a hátranyalt hajú bíró - a neve most hirtelen nem ugrik be, csak az, hogy már fújt el nekünk is meccset - az rettentes volt! A következő, aki megy a Segunda B-be Pérez Burrul mellé, mert katasztófa, amit művelt!Lionel85 írta:Ezek a hétfő esti spanyol bajnokik elég élvezetesek.
A múltkor is egy jó meccs volt, már kik játszottak, nem emlékszem, de ez az Hércules - Villarreal se gyenge.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy kis segítség a tabellára és a következő fordulókra:
Ajánlom a soccerway.com oldalt, ahol az adott bajnokságra kattintva láthatod az aktuális eredményeket, előre-vissza lapozva láthatod az eredményeket, illetve a következő fordulók párosításait. Emellett a színes tabella alatt találhatod a góllövőlistát is.
Ajánlom a soccerway.com oldalt, ahol az adott bajnokságra kattintva láthatod az aktuális eredményeket, előre-vissza lapozva láthatod az eredményeket, illetve a következő fordulók párosításait. Emellett a színes tabella alatt találhatod a góllövőlistát is.

egy kérés, vagy javaslat a szerkesztők felé:
a TABELLÁK címszó alatt csak az eddigi eredmények találhatóak, jó lenne, ha láthatnánk egy másik táblázatban a hátralévő mérkőzések kiírását, dátumát is!
nem kellene mindég más oldalakon "kajtatni" ha az ember előre akar tekinteni néhány forduló erejéig.
Kösz, ha meghalgatásra talál.
a TABELLÁK címszó alatt csak az eddigi eredmények találhatóak, jó lenne, ha láthatnánk egy másik táblázatban a hátralévő mérkőzések kiírását, dátumát is!
nem kellene mindég más oldalakon "kajtatni" ha az ember előre akar tekinteni néhány forduló erejéig.
Kösz, ha meghalgatásra talál.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nekem ő nem.Lionel85 írta:Inkább Eto'o.
De Raúl komolyan hiányzik. A legszimpatikusabb sportellenfél volt mindigis. A játékát is szerettem. Rossz nézni amit a Schalkében csinál.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
2-3 lett végül, elképesztő sok és szép helyzetet kialakítottak és ki is hagytak Iniék, de a lényeg a győzelem.
Ha a skótok helyzetkihasználását átvenné a Barca,és a spanyol válogatott is, nem igen lenne a gólátlag 4-5 alatt
Ha a skótok helyzetkihasználását átvenné a Barca,és a spanyol válogatott is, nem igen lenne a gólátlag 4-5 alatt

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
a Vb-n Alonso rúgta Paraguay ellen mind2xlevproff írta:Azért mondom. A VB-n is pl. Ő rúgta, pedig nem volt semmi baja. Igaz ki is hagyta.![]()
Szerintem magára fog találni, profibb Ő annál.
Gyerünk Villa![]()
hopp, közbe beakadt a második, azért hajrá Villa!
- levproff
- Director del Fútbol
Azért mondom. A VB-n is pl. Ő rúgta, pedig nem volt semmi baja. Igaz ki is hagyta.
Gyerünk Villa
Közben Ini gól, 0-2.

Gyerünk Villa

Közben Ini gól, 0-2.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Szerintem ő. Vagy Alonso-val váltva. De ő is ott van a lehetséges rúgók közt általában.levproff írta:Mert alapból ki rúgja ott?
Szóval nem kegyelemből kapta. Azért remélem lassacskán helyre rázódik a srác. Második félidőben jó lenne még egy akciógól is tőle.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Webber tudja, ha jól láttam ő megkérdezte a futam után.Leomessi14 írta:lui1698 írta:Spanyolok kezdője a skótok ellen:
Casillas, Ramos, Piqué, Puyol, Capdevila, Alonso, Busquets, Iniesta, Silva, Cazorla, Villa
szerk.: van a spanyolokon gyász szalag. ha valaki tudja miért megoszthatná.
Alonson is volt hetvegen.Ha valaki tudja miert irja le pls

Szegény Villa, már kegyelemből neki adják a tizit a csapattársak, mint tavaly Ibrának
-
- Entrenador del Barça
lui1698 írta:Spanyolok kezdője a skótok ellen:
Casillas, Ramos, Piqué, Puyol, Capdevila, Alonso, Busquets, Iniesta, Silva, Cazorla, Villa
Alonson is volt hetvegen.Ha valaki tudja miert irja le pls

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Sziasztok!! Nem rég értem haza és most látom hogy egyik csatorna sem adja a spanyol meccset....
Ha valaki tudna egy linket adni ahol tudnám nézni azt nagyon megköszönném
[/b]

- lui1698
- Llegenda del Barça
Spanyolok kezdője a skótok ellen:

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem csak a litvánok ellen kötelező, hanem a skótok ellen is. Xavit nem lehet pótolni, de hozzá hasonlóan passzoló játékost nehéz is találni. Ahogy tudon, Fabregas sem lesz ott egyik meccsen sem, de még mindig nagy a merítési lehetősége a kapitánynak, hogy kiket hívjon be. A kezdőben eltudom képzelni Javí Martínezt például, vagy taktikát vált Del Bosque és átszervezi a középpályát. Sok megoldás van.