La Liga / Copa del Rey
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Újabb spanyol klub kerül jó kezekbe:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... e-2060692/
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... e-2060692/

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Vadócz gólt rúgott a Villarealnak, de hamar jött a válasz, 2-1 a sárgáknak. 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Husztit a Zaragoza vinné kölcsönbe
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/zar ... s-2059624/
Valamivel gyengébb csapat, mint a Zenit, oda talán beférne Szabika, ráadásul magyar csapattársa is lenne, valamelyest meggyorsítva a beilleszkedést. Bár Pintér is friss hús még, már fél éve ott van. Érdekes váltás lenne, az orosz télből a meleg Spanyolországba igazolni. Aztán ki tudja... Lehet, hogy erőre kap és maradni fog.
Egyelőre még csak pletyi.
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/zar ... s-2059624/
Valamivel gyengébb csapat, mint a Zenit, oda talán beférne Szabika, ráadásul magyar csapattársa is lenne, valamelyest meggyorsítva a beilleszkedést. Bár Pintér is friss hús még, már fél éve ott van. Érdekes váltás lenne, az orosz télből a meleg Spanyolországba igazolni. Aztán ki tudja... Lehet, hogy erőre kap és maradni fog.
Egyelőre még csak pletyi.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Eggyel kevesebb rivális Vadócznak!ab1daL írta:Juanfran (Osasuna)Atletico Madrid

Ázsia kupán van. Itt az esély hogy bejátssza magát a kezdőbe!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ab1daL
- Director del Fútbol
Juanfran (Osasuna)
Atletico Madrid

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Varatrix
- Director del Fútbol
Tény, hogy kicsit kisarkítottam, de a lényeg hogy a klasszikus régi négy "nagy" Angol csapat közül már csak az MU tartja a szintet.LG írta:Van benne vmi, de a Chelsea, Arsenal, Tottenham, Man. City csapatok sztem még igy is sokkal jobbak, mint akik a Barcát és a Realt követik. De abban egyet értek, h a nagy angol hegemónia egyértelműen megszűnt.
A City lassan törekszik felfelé, de én még az El győzelmükre sem tennék túl nagy összeget. A Chelsea és az Arsenal árnyékuk önmaguknak. A Pool meg teljesen kiégett. Európa három nagy csapata az MU, Barca és Real.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Van benne vmi, de a Chelsea, Arsenal, Tottenham, Man. City csapatok sztem még igy is sokkal jobbak, mint akik a Barcát és a Realt követik. De abban egyet értek, h a nagy angol hegemónia egyértelműen megszűnt.Varatrix írta:Évekig érveltek ezzel az Angol foci fanatikusok, hogy két csapatos a La Liga. Idén a Premier Ligue egy csapatos. Az egyetlen értékelhető Angol csapat a Manchaster United.bence-barca írta:És talán pont ezért nem értem, h lett első... egy két csapatos bajnokság
A többi nemzetközi kupa helyekért folyik inkább a harc, mint a bajnokságért...
(Magukhoz képest még a Tottenham)
Pl lefutottá is unalmassá vált mostanra.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ez is egy válasz: "Anglia teljesen közömbösen fogadta Messi sikerét, csak a The Sun említette meg, hogy az év csapatában nem hogy angol, még Premier League-játékos sincs."bence-barca írta:És talán pont ezért nem értem, h lett első... egy két csapatos bajnokságLionel85 írta:2010 legjobb bajnoksága a spanyol
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/ ... bajnoksag/
Nem csodálom, egy EB és egy vb-cím után nem is lehetett kétséges, hogy az országban a klubcsapatok is kiemelkedőt nyújtanak. Még úgy is, hogy a bajnoki címekre két csapatnak van minden évben a legnagyobb esélye, ami egy kicsit "unalmasabbá" teheti a bajnokságot.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Varatrix
- Director del Fútbol
Évekig érveltek ezzel az Angol foci fanatikusok, hogy két csapatos a La Liga. Idén a Premier Ligue egy csapatos. Az egyetlen értékelhető Angol csapat a Manchaster United.bence-barca írta:És talán pont ezért nem értem, h lett első... egy két csapatos bajnokság
(Magukhoz képest még a Tottenham

Pl lefutottá is unalmassá vált mostanra.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Llegenda del Barça
És talán pont ezért nem értem, h lett első... egy két csapatos bajnokságLionel85 írta:2010 legjobb bajnoksága a spanyol
Nem csodálom, egy EB és egy vb-cím után nem is lehetett kétséges, hogy az országban a klubcsapatok is kiemelkedőt nyújtanak. Még úgy is, hogy a bajnoki címekre két csapatnak van minden évben a legnagyobb esélye, ami egy kicsit "unalmasabbá" teheti a bajnokságot.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
2010 legjobb bajnoksága a spanyol

Hát ha Forlant behozza a mesterSzerintetek van esélye, hogy az Atletico visszajön a meccsbe, és kiegyenlít? Very Happy

- ab1daL
- Director del Fútbol
Vagy reméljük, csak arra tartalékolnak.espa11 írta:Csütörtökön mennek a Realhoz , ott is meglesz a négyes.Gyerekek ez az Atletico Madrid ..... gyenge . 1 félidő vége Hercules- Atletico 4-0. Szegény Aguero Mad

Csütörtökön mennek a Realhoz , ott is meglesz a négyes.Gyerekek ez az Atletico Madrid ..... gyenge . 1 félidő vége Hercules- Atletico 4-0. Szegény Aguero Mad
Gyerekek ez az Atletico Madrid ..... gyenge . 1 félidő vége Hercules- Atletico 4-0. Szegény Aguero 

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Felfaltál, megettél. Tök igazad van.bence-barca írta:Espanyol ellen 2-2t játszottunk, akkor lőtte Messi a kezezős gólját.
Vagy rossza emlékszem?

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Llegenda del Barça
Espanyol ellen 2-2t játszottunk, akkor lőtte Messi a kezezős gólját.fcbarca0827 írta:Jogos! Tényleg ott volt a meccs.
De, amivel "odaadtuk" a bajnoki címet a Madridnak az otthon az Espanyol elleni meccs volt. Az lett 1:1. Abban a fordulóban a Real is 1:1-et játszott és, ha nyertünk volna, akkor átvesszük a vezetést a tabellán. Emlékszem, mert a meccs utolsó 5 percét a fürdőszobába töltöttem, mert nem mertem nézni.![]()
92. percTamudo kiegyenlít.
97. percKijövök a fürdőből és megkérdezem apámat, mennyi lett a meccs.
98. percZokogok.
Persze lehet, hogy a Betissel is 1:1-et játszottunk.
Vagy rossza emlékszem?

- levproff
- Director del Fútbol
Pont írni akartam. Nekem ez az első ami beugrik amikor meghallom, hogy Betis. Milyen szomorú voltam akkor, te jó ég.bence-barca írta:
Az Betisben/Sevilla-ban volt, emlékszem rá és akk VV tényleg fogott egy tizit.
Szerintem akkor is az volt a legrosszab meccs ellenük, mikor 06/07 es szezonban itthon 1-1-t játszottunk velük és azza adtuk oda a bajnoki címet a Realnak...![]()

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- LM10
- Director del Fútbol
Zaragozában egyenlítettek...de borzalmas időszak volt azS.Agüero írta:Bezony.
Az Espanyol a legvégén egyenlített és egyidőben volt a Real meccs is és ha jól tudom ez volt az utolsó előtti meccs a bajnokságban és ők meg a Valencia ellen egyenlítettek a legvégén(Robinho?) így az a meccs is 1-1 lett.![]()
Utolsó fordulóban meg ott ugráltam a Mallorca gólnál, a végén meg elkeseredtem.![]()

-
- Entrenador del Barça
Ha mar ennyit beszeltek most,rola fel szeretnem eleveniteni,a "pillanatot",de sehol sem talalok videot rola...S.Agüero írta:Bezony.
Az Espanyol a legvégén egyenlített és egyidőben volt a Real meccs is és ha jól tudom ez volt az utolsó előtti meccs a bajnokságban és ők meg a Valencia ellen egyenlítettek a legvégén(Robinho?) így az a meccs is 1-1 lett.![]()
Utolsó fordulóban meg ott ugráltam a Mallorca gólnál, a végén meg elkeseredtem.![]()

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- MatyiG
- Adminisztrátor
Bezony.
Az Espanyol a legvégén egyenlített és egyidőben volt a Real meccs is és ha jól tudom ez volt az utolsó előtti meccs a bajnokságban és ők meg a Valencia ellen egyenlítettek a legvégén(Robinho?) így az a meccs is 1-1 lett.
Utolsó fordulóban meg ott ugráltam a Mallorca gólnál, a végén meg elkeseredtem.

Az Espanyol a legvégén egyenlített és egyidőben volt a Real meccs is és ha jól tudom ez volt az utolsó előtti meccs a bajnokságban és ők meg a Valencia ellen egyenlítettek a legvégén(Robinho?) így az a meccs is 1-1 lett.

Utolsó fordulóban meg ott ugráltam a Mallorca gólnál, a végén meg elkeseredtem.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.01.06. 22:19:53-kor.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Jogos! Tényleg ott volt a meccs.bence-barca írta:Az Betisben/Sevilla-ban volt, emlékszem rá és akk VV tényleg fogott egy tizit.
Szerintem akkor is az volt a legrosszab meccs ellenük, mikor 06/07 es szezonban itthon 1-1-t játszottunk velük és azza adtuk oda a bajnoki címet a Realnak...![]()
![]()

De, amivel "odaadtuk" a bajnoki címet a Madridnak az otthon az Espanyol elleni meccs volt. Az lett 1:1. Abban a fordulóban a Real is 1:1-et játszott és, ha nyertünk volna, akkor átvesszük a vezetést a tabellán. Emlékszem, mert a meccs utolsó 5 percét a fürdőszobába töltöttem, mert nem mertem nézni.

92. perc

97. perc

98. perc

Persze lehet, hogy a Betissel is 1:1-et játszottunk.
Van Nistelrooy egyenlített. Abban a percben húztam ki a fürdőbe.S.Agüero írta:Valencia ellen egyenlítettek a legvégén(Robinho?) így az a meccs is 1-1 lett.

Ja és sorry ezért a bitang nagy OFF-ért.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.01.06. 22:11:57-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
-
- Llegenda del Barça
Az Betisben/Sevilla-ban volt, emlékszem rá és akk VV tényleg fogott egy tizit.fcbarca0827 írta:Ennek örülök. Mindig jó meccseket játszottunk ellenük. Szeretem a Betist. A legemlékezetesebb meccs velük, amikor vezettünk otthon 2:0-ra és kikaptunk 2:3-ra...Hú, de jó volt.
![]()
Szerintem akkor is az volt a legrosszab meccs ellenük, mikor 06/07 es szezonban itthon 1-1-t játszottunk velük és azza adtuk oda a bajnoki címet a Realnak...