Én szerintem meg kaphattak volna nyugodtan nagyobb büntetést is, nem szép dologFecooo írta:példát statuáltak az Osasunán, ezután kétszer is meggondolják, h dobálnak-e be labdákat...
egy kicsit túlzásnak érzem ezt... (600 euró elég lett volna...)

Én szerintem meg kaphattak volna nyugodtan nagyobb büntetést is, nem szép dologFecooo írta:példát statuáltak az Osasunán, ezután kétszer is meggondolják, h dobálnak-e be labdákat...
egy kicsit túlzásnak érzem ezt... (600 euró elég lett volna...)
Most nekem hirtelen a Portsmouth ugrik be róluk. Nekik is volt egy időszak, amikor, amikor befektető érkezett, és komoly igazolásokba kezdtek, de vhogy eredményt nem tudtak felmutatni. Az első szezonjukban ők is a kiesés ellen küzdöttek, de később sem jutottak nagyon feljebb. Egy FA kupa siker volt asszem a csúcs, de a bajnokságban elmaradt az áttörés. Aztán a pénz is elfogyott, utána meg ki is estek.detabarca írta:Milito tudott vmit....Malaga-Zaragoza 1:2
Úgy látszik őket az eurómilliók se akarják megmenteni a kieséstől, habár sok van még.
(Érdekességképp Mallorca-Sp.Gijon 0:4)
A Barca sincs a toppon. A kötelezőt hozzák, de azért az nem biztos, hogy elég lenne az üdvösséghez. Főleg a Capitano és Alves nélkül.samy85 írta:Tegnapi Madrid nagyon gyenge volt A mallorca viszont kulturáltan focizott le a kalappal elöttük!!
Most kellene játszani a klasszikust, mert most a Madrid Nincs topformában!!!
Így van!Lionel85 írta:]Minden idő kérdése ugyebár. És persze, ha van idő és nem mellesleg türelme a tulajnak, akkor még a Málagából, vagy a Racingból is lehetne nagycsapatot csinálni. Ma még ez megmosolyogandó mondat, de 5-10 év múlva ki tudja. Csak tényleg bírja ki addig akármelyik indiai, arab vagy bármilyen más tulaj.
Minden idő kérdése ugyebár. És persze, ha van idő és nem mellesleg türelme a tulajnak, akkor még a Málagából, vagy a Racingból is lehetne nagycsapatot csinálni. Ma még ez megmosolyogandó mondat, de 5-10 év múlva ki tudja. Csak tényleg bírja ki addig akármelyik indiai, arab vagy bármilyen más tulaj.LG írta:Abszolút egyet értek! Ezeknél a csapatoknál azért komoly alapok vannak, amire lehetne építkezni, és ezekből valóban kiépülhetne akár egy európai szinten is erős csapat.Barcaman14 írta:Azért előnyösebb lenne ha a Valencia,Sevilla,Atma,Villarreal négyes valamelyikébe így is pumpálnának több pénzt. Talán akkor nem lenne kétesélyes a bajnokság. Persze jó hír hogy erősődik a spanyol foci, de nem hinném hogy a Racinggal vagy a Malagaval fogunk versenyt futni!
Míg az említett csapatokra csak egy kisebb erősítés férne rá és egész szép dolgok kerekedhetnének ki belőle!
Míg egy Racingból vagy egy Malagaból ehhez az egész csapatot le kéne cserélni, bár nem hiszem, h ilyen ambícióik lennének a tulajdonosoknak, inkább erős spanyol középcsapatokká akarják őket tenni, amire lehet is esély. Nekem is tetszik, ahogy a Malaga igazolt télen.
Abszolút egyet értek! Ezeknél a csapatoknál azért komoly alapok vannak, amire lehetne építkezni, és ezekből valóban kiépülhetne akár egy európai szinten is erős csapat.Barcaman14 írta:Azért előnyösebb lenne ha a Valencia,Sevilla,Atma,Villarreal négyes valamelyikébe így is pumpálnának több pénzt. Talán akkor nem lenne kétesélyes a bajnokság. Persze jó hír hogy erősődik a spanyol foci, de nem hinném hogy a Racinggal vagy a Malagaval fogunk versenyt futni!
Míg az említett csapatokra csak egy kisebb erősítés férne rá és egész szép dolgok kerekedhetnének ki belőle!
Ez elég jó hír főleg ha túlnyomó részt ligán belül vásárolnak és adnak el így jól beleforgatva a ligába a pénzt. Egyébként nagyon jó lenne ha a Villarreal példáját követve okosan építkeznének. Pár év alatt mindkét csapat (Málaga) felérhetne a Valencia, Sevilla, Villarreal szintjére aztán akár túl is léphetnek rajtuk mivel van pénzük ellentétben az előbb felsorolt 3 klubbal. Bár ez még odébb van.Barcaman14 írta:Újabb spanyol klub kerül jó kezekbe:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... e-2060692/
Tocy írta:BarcaLM10 írta:Pár év múlva egy ilyen első 4-es:
Barca
Real
Malaga
Racing
![]()
![]()
Én örülök a pénzes zsákoknak, mert itt ésszel igazolnak, nem úgy mint az angolok. Ebből még nagyon szép jövő kikerekedhet.
Malaga
Racing
Villarreal
Valencia
Espanyol
Bilbao
Sevilla
Betis
Barcelona B
Barcelona U11
...
Real Madrid
Ez engem is zavar. Az általad felsorolt csapatok már letettek egyet s mást az asztalra és most is jó kerettel rendelkeznek. Kicsit kéne csak javítani a pénzügyeiken és 1-2 éven belül újra 4-5 csapat küzdhetne a bajnoki címért.Barcaman14 írta:Azért előnyösebb lenne ha a Valencia,Sevilla,Atma,Villarreal négyes valamelyikébe így is pumpálnának több pénzt. Talán akkor nem lenne kétesélyes a bajnokság. Persze jó hír hogy erősődik a spanyol foci, de nem hinném hogy a Racinggal vagy a Malagaval fogunk versenyt futni!
BarcaLM10 írta:Pár év múlva egy ilyen első 4-es:
Barca
Real
Malaga
Racing
![]()
![]()
Én örülök a pénzes zsákoknak, mert itt ésszel igazolnak, nem úgy mint az angolok. Ebből még nagyon szép jövő kikerekedhet.