Stalkyard írta:És Courtois lett a legjobb kapus. Kész. Végem. Ennyi. Ezt nem lehet tovább komolyan venni.
Salah meg legalább annyira megérdemelné az egyéni díjakat a tavalyi évére, mint Modric. Csak egy órási hibája van, nem madrid játékos.
Az év edzője meg remélem Zizou lesz, arra a nulla semmilyen focira, amit szezon tétmeccseinek nagyrészében bemutattak. Kár, hogy taktikailag nem egyszer és nem is kétszer volt megverve. Dehát a Bayern és Karius hozzák nekik szerencsére az egyéni díjakat.
Alves meg szerintem a visszavonulása után is benne lesz az év csapatában.
De a lényeg, hogy komolyan vehetőek manapság ezek a díjátadók.
1., Kurtuát adom,Buffon kellett volna szvsz a ketrecbe.
2.,Salah így is egyel több díjat kapott mint kellett volna,ugyanis megkapta a legszebb gól címet. Egyértelmű Bale vagy Ronaldoé volt a legszebb,nálam az előbbi nyert mert döntőbe volt.
Abban igazad van,az a baja hogy nem Real Madrid játékos,mert akkor BL-t nyert volna.
3.,Didier Deschamp lett az év edzője. ( Írd oda magatokat is Karius meg a Bayern után. Megoldottátok ti is Rómában a szerencsénket. )
4.,Az év csapatát én se értem. Nálam Kanté-Rakitic csere,Hazard-Griezmann minimum.
Salah-Mané mehetett volna be szvsz Messi és Ronaldo helyett kis túlzással. Alves is vicc.
Mondanám hogy annyira lehet ezt a díjátadót komolyan venni mint a hszed,de azért hála Istennek még magasabb volt tegnap a szint a TV-ben..de csak kicsit.nyugi.