Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez nálam is nagyobb kérdőjel, mint bármi más ebben a sorrendben...miro. írta:De ez hogy Grezmann bekerült a top 3-ba komolyan nem értem..
Az EL felhúzta,pedig pont hogy kiestek a BL-ből már ősszel. Vicc.
Na igen. Erre jár a plusz egy.LG írta:Bennem hasonló érzések vannak, mint Sevcsenkonál, rá lehet húzni a népi hős meséjét, egy olyan népét, amelyet a nyugati világ amúgy is kedvel. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de ha ő nem horvát, hanem szerb, akkor kizártnak tartom, hogy Aranylabdát kapjon, mint ahogy Sevcsenko sem kapott volna, ha nem ukrán, hanem orosz.
Nekem már a VB Aranylabdája is borzasztóan erőltetett volt, közel sem lógott ki annyira felfelé a horvát válogatottból, sőt, én Rakiticet elé helyeztem volna.
Felesleges is, hiszen ezt a díjat is csak emberek szavazzák meg, hiába újságírók, a véleményük ugyan olyan szubjektív csak nincsenek bratyiban a játékosokkal.Stalkyard írta:Tudom, hogy ez a trend, ettől függetlenül nem értek vele egyet.
Igen a VB az mindig is a jolly volt, főleg ha társult mellé a hype. Messi és CR előtt is, ez volt az egyik legfontosabb mérce, ezért lett Cannavaro is aranylabdás.Stalkyard írta: Én hajlamos vagyok azért megnézni, kinek mennyi egyéni érdeme volt benne, egy EGYÉNI díjnál. Modric oké, bár Rakitic nem sokkal hozott rosszabb szintet. Griezmann meg lőtte a tiziket. Vagy akkor a másik 10 játékos a világbajnok kezdőjéből merre van? Top 11-et kéne csinálni, és beletenni mindet, csak mert világbajnokok?![]()
De igaz, Világbajnokok, ez mindent üt manapság a totál klubfoci orientált futballvilágban.
Én hajlamos vagyok azért megnézni, kinek mennyi egyéni érdeme volt benne, egy EGYÉNI díjnál. Modric oké, bár Rakitic nem sokkal hozott rosszabb szintet. Griezmann meg lőtte a tiziket. Vagy akkor a másik 10 játékos a világbajnok kezdőjéből merre van? Top 11-et kéne csinálni, és beletenni mindet, csak mert világbajnokok?TripleH írta:Ha már a címeket soroltad előbbi 2-nél, említsd már meg, hogy világbajnok.Stalkyard írta: Lehet itt magyarázni, de ez totál komolytalan így. És a GRÍZMAN előrébb végzett, mint ők.
Azért remek humorforrás olyan véleményeket olvasni, hogy Messit az 5. helyre is "be kellett tuszkolni".![]()
Mindegy, elengedtem.
Ha már a címeket soroltad előbbi 2-nél, említsd már meg, hogy világbajnok.Stalkyard írta: Lehet itt magyarázni, de ez totál komolytalan így. És a GRÍZMAN előrébb végzett, mint ők.
Azért remek humorforrás olyan véleményeket olvasni, hogy Messit az 5. helyre is "be kellett tuszkolni".![]()
Mindegy, elengedtem.
Én az ég világon semmi összefüggést nem látok CR eligazolása és Modric Aranylabdája között, már bőven elkezdték a horvátot felsz.pni, mikor még szó sem volt a sajtóban a Juvéról, VB óta lehet tudni, h ő kapja. CR-nek meg volt egy bukott VB-je, Messivel karöltve.ferninho írta:Örülök Modricnak, embertelen, amit a Realban lehoz évek óta, megérdemelte, de amit máshol is írtam és nekem cseszi a szememet, hogy ha nem igazol el CR a Realból simán megkapta volna és Modricból csak VB gyözelemmel lehetett volna rendes rivális CRnek, de még azzal is lehet CR húzta volna be.
Messi és CRrel egy csapatban nem volt esélye senki másnak Aranylasztit nyerni csinálhatott bármit, mert annyira a két nagyágyú volt reflektorfényben. Neymar pl ezt unta meg, de ott azért voltak teljesítménnyel gondok.
CRhez feltudtak sokan nőni teljesítményben rengetegszer, de le se tojták őket, bármi volt CR volt a reflektorfényben, vagy a teljesítményével vagy mikor kellett bedobtak egy más csontot a népnek.
CR eligazolt, Modricra meg szépen felépítették ezt az Aranylabda imidzset, mert kellett valaki.
De ha CR marad a Realban, ebből tükör sima CR Aranylabda lett volna, mert a hype meg média meg minden CRt tolta volna és a horvátot le se tojták volna.
Modric se emelkedett ki annyira, hogy most egyértelműen neki járt volna.
Juventusba igazolással bukott egy Aranylabdát CR, ennyit számít, hogy valaki egy Juvéban vagy egy Barca & Real játszik.
Én ezt így látom, nem kell velem egyetérteni, de emiatt zavar kicsit a dolog, amellett, hogy nagyon örülök Lukának és hogy talán végre a helyén fogják kezelni az emberek, de konzekvensen gondolkozva, az elmúlt pár évet nézve ezt is CRnek kellett volna adniuk.
Most nem érte dolgozott a hypevonat, mint eddig, hanem Modricért, meg is lett az eredménye.
Meg logikus is volt őt választani, amolyan salamoni döntés volt ez.Varatrix írta:Én viszont szeretném kiemelni, hogy egy nagyon szimpatikus ember nyert! Mosolyt csalt az arcomra, hogy láttam a kezébe a bogyót. Szerény alázatos, dolgos, szürke eminenciás. Megérdemli! Gratula Luka!
Azé Rakitic akkor is az igazi...