Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
kb annyi. de ez elég volt neki ahhoz, h fikázza a feribácsit.visca el barca írta:a nácimennyit volt ott? 2x2 év, kb.

visca el barca írta:szeretik egymást nohnekem még így is szimpatikusabbak mint mondjuk a ronaldo cicafiú a pózolgatásaival
![]()
mindig is sajnáltam amugy a laziot, hogy nekik nincs egy de rossi/totti kaliber, az lenne az igazi

Alfa írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ak-2415667 Ezzel nálam sokat zuhant a megítélése .....

visca el barca írta:igen, mondjuk a hangulat nagyon adta... ez az egy amihez még mindig ő értenek a legjobban és lényegében a topligák közül már csak egyedül itt van az a fajta szurkolás amiért én élek-halok.
mondom topligákzola8787 írta:Mert nem nézel magyar bajnokit. Hétvégén volt az Mtk-Hali meccs, hagyjad már magad ilyen Láció Rómákkalvisca el barca írta:igen, mondjuk a hangulat nagyon adta... ez az egy amihez még mindig ő értenek a legjobban és lényegében a topligák közül már csak egyedül itt van az a fajta szurkolás amiért én élek-halok.

Mert nem nézel magyar bajnokit. Hétvégén volt az Mtk-Hali meccs, hagyjad már magad ilyen Láció Rómákkalvisca el barca írta:igen, mondjuk a hangulat nagyon adta... ez az egy amihez még mindig ő értenek a legjobban és lényegében a topligák közül már csak egyedül itt van az a fajta szurkolás amiért én élek-halok.

persze, ha a nagymuteromnak meg áramszedői lennének, akkor ő lenne a villamos.visca el barca írta:tegnap leültem megnézni a lazio-roma meccset, két iszonyat kutyütő csapat, és ezek vannak 2-3. helyen. jó, az utolsó negyed óra erős volt, de addig semmi. két passzt nem tudnak megcsinálni... egy sevilla/valencia, rommá verné mindkét csapatot (iturbeból viszont jó kis játékos lehet)

Kapcsold a digisport 1-re és láthatod , hogy azért vannak bőven üres székek.bali 15 írta: Sajnos nem tudom követni az olasz bajnokságot. Valaki leírná, hogy mi történt ott. Bajnok a Juve, ok. De valami elég nagy baj lehet. Mi van a Milannal? Tényleg üres mostanság a San Siro?
Az Internek se volt nehéz miközben az összes riválisa a scudetto miatt kiszabott büntetéseket nyögte.A Juventusnak nem nagy dicsőség ebben a ligában királykodni.Nincs bajom alapvetően a Juvéval, de röhej ahogy a nyerik sorra a bajnokságokat.

Győrben ez sem megy.zola8787 írta:
Ki kéne próbálni, hogy a csapatok ne kapjanak fizut, lehet jobban menne mindenkinek

Ki kéne próbálni, hogy a csapatok ne kapjanak fizut, lehet jobban menne mindenkinekvisca el barca írta:kiütéses győzelem.újra

feltámadáscsababarca írta:Most épp ütik az Udineset, respect!