a hétvégén az ASR-napoli mellett

, volt egy inter-parma is, ahol az ott mutatott hozzáállással és játékkal a Parma MINDEN TISZTELETEMET KIVÍVTA, így csupa nagybetűvel. ezek a gyerekek egy ruppó nélkül játszanak, nincs már klubjuk, nincs stadionjuk, nincs semmijük sem és mégis. le a kalappal az összes előtt!!
viszont az inter... én nem tudom, h hányan vigyáznak a játékosaikra, de ismerve az olasz ultrák vehemenciáját, nem lehet egyszerű dolog ezeket a gyökereket védeni... hihetetlen, hogy egy brigád, ahol nemrég még ilyenek nyomták, mint JAVIER ZANETTI, julio cruz, recoba, cordoba, cambiasso, dejan sztankovics, etoo vagy diego milito, hogy tényleg csak a közelmúltból emlegessek pár embert, most olyan fazonokkal áll ki, akik között a nagatomo vagy ki a ..sz a király, asszem ő a csk... tehát ebben a sorrendben: J. Zanettitől, egy jutó nagamotó örökölte meg a kapitányi karszalagot...

vagy egy frédi guarín, aki a parma ellen olyat alárúgott kétszer is az ellenfél játékosának (asszem maurinak), hogy az majdnem megállt a levegőben és alig esett le, vagy a neymart a válogatott meccsükön a "rossz" vb-emlékei miatt letaposó csílei medel, vagy a rettenetesen röhejes bohóc palacio, a világ legnagyobb árnyékolója podolski, aki még az arsenalban sem fért be, hogy ilyen ranocchiákat, felipéket, sakiriket, hernaneseket már ne is emlegessek...
tény, elég szr az olasz bajnokság, én az utóbbi pár hétben már ASR meccset sem nagyon tudtam nézni, mert fizikai fájdalmat okozott, a düh mellett persze, de egy ilyen, nemhogy fodballozni nem tudó, de ezt a tudásbeli hiányosságot undorító, szemét, aljas hozzáállással "pótolni" akaró brigádot, mint ez a mostani inter, na ilyet nem sűrűn láttam.
nem tudom, hogyan bírja ezt elhordozni Zanetti a díszpáholyban meccsről, meccsre, vagy akár a mancio a padon, aki azért már egy-két dolgot szintén letett az asztalra, amikor nézi a megdöbbentően fogalmatlan embereit a pályán...