Serie A / Coppa Italia

Foci a Barçán kívül
Boixos
Llegenda del Barça

2015.05.26. 17:05:56

Alfa írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ak-2415667 Ezzel nálam sokat zuhant a megítélése .....

és akkor még a daniele "integetését" nem is emlegették.
egy derby hangulatába sztem beleférnek az ilyen szituk, ugyanez megy a lazialék részéről, ha ők nyernek.
természetesen nem előírás, h ez szimpatikus legyen, de nem kell félteni egyik brigádot sem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Alfa
Entrenador del Barça

2015.05.26. 16:49:21

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ak-2415667 Ezzel nálam sokat zuhant a megítélése .....
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Boixos
Llegenda del Barça

2015.05.26. 16:12:38

visca el barca írta:igen, mondjuk a hangulat nagyon adta... ez az egy amihez még mindig ő értenek a legjobban és lényegében a topligák közül már csak egyedül itt van az a fajta szurkolás amiért én élek-halok.

pontosan ezért nem tudok (és nem is akarok) "lejönni" erről már több, mint harminc éve. nem érdekel, h máshol mekkora lóvékból, mekkora gyerekek játszadoznak, ezt a hangulatot semmivel sem lehet pótolni.
az ilyen oldszkúl pötsöknek, mint amilyen én is vagyok, nehéz elképzelni enélkül a fodballt.

jaj!!! mb1!!! nemrég véletlenül beleszaladtam egy debrecen-pápa? meccsbe, azt hittem zártkapus volt bakker, annyira nem voltak emberek...
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.26. 16:12:27

zola8787 írta:
visca el barca írta:igen, mondjuk a hangulat nagyon adta... ez az egy amihez még mindig ő értenek a legjobban és lényegében a topligák közül már csak egyedül itt van az a fajta szurkolás amiért én élek-halok.
Mert nem nézel magyar bajnokit. Hétvégén volt az Mtk-Hali meccs, hagyjad már magad ilyen Láció Rómákkal :D
mondom topligák :D az mb1 azok felett áll, azért nem is vettem ide :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.05.26. 16:09:34

Mert nem nézel magyar bajnokit. Hétvégén volt az Mtk-Hali meccs, hagyjad már magad ilyen Láció Rómákkal :D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.26. 15:53:44

igen, mondjuk a hangulat nagyon adta... ez az egy amihez még mindig ő értenek a legjobban és lényegében a topligák közül már csak egyedül itt van az a fajta szurkolás amiért én élek-halok.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2015.05.26. 15:49:21

visca el barca írta:tegnap leültem megnézni a lazio-roma meccset, két iszonyat kutyütő csapat, és ezek vannak 2-3. helyen. jó, az utolsó negyed óra erős volt, de addig semmi. két passzt nem tudnak megcsinálni... egy sevilla/valencia, rommá verné mindkét csapatot (iturbeból viszont jó kis játékos lehet :D )
persze, ha a nagymuteromnak meg áramszedői lennének, akkor ő lenne a villamos. :o
ne tessék már ilyen durván fogalmazni! (pláne egy parmaval a háttérben... :) )

a meccs egyébként tényleg elég szr volt (mondjuk nekem így is tetszett a bruszt része), csak azért nem aludtam el rajta, mert manu iturbe gólja után folyamatosan üvöltöttem a végéig.
amúgy az utóbbi időben az ASR visszavett ugye, viszont a lazio nagyon komoly meccseket játszott. minden velük kapcsolatos ellenérzésem mellett is azt kell mondanom, h amióta a nagyarcú gyökerek kikerültek a csapatból vagy a kezdőjükből, rendkívűl szimpatikusan játszottak, nem véletlen a 3. helyük.

az olasz bajnokságról úgy általában meg annyit, hogy a legjobban az "értelmetlen pusztulás" jelzővel lehetne jellemezni, és ez nemcsak most, hanem már évtizedek óta így igaz.
már kilencvenhétezerszer körbe lett járva a téma, h amíg ilyen juventuszok, vagy milánok, interek, a hátuk mögött levő emberekkel, lóvéval, befolyással vannak a serie a-ban, addig nem nagyon van miről beszélni, kizárólag a 2. helyektől lefelé szólhat a bugi. ez úgy néz ki, megéri még a brigádoknak, vannak még olyanok akik tolnak bele lóvékat, hogy a nemzetközi kupahelyek valamelyikét megcsipjék, mert ott azért lehet kaszálni. mostanság ennyire futja ebből, nem ők dominálnak. talán ezért is "meglepetés" vmilyen szinten a juve bl-döntős részvétele, nem beszélve arról, h az mekkora meglepetés lenne, ha ne adj Isten meg is nyernék azt. ezzel együtt a világ legjobb szurkolói itt vannak (bár egyre kevesebben), itt legalább nem az a színház-jelleg dominál, mint pl a barcánál vagy madridban, igaz, a szövetség és a politika minden követ igyekszik megmozgatni, h elvegyék a hangulatot és maradjon a hátratett kézzel üldögélős, ezerrel fényképezkedős történet.
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.26. 11:25:37

tegnap leültem megnézni a lazio-roma meccset, két iszonyat kutyütő csapat, és ezek vannak 2-3. helyen. jó, az utolsó negyed óra erős volt, de addig semmi. két passzt nem tudnak megcsinálni... egy sevilla/valencia, rommá verné mindkét csapatot (iturbeból viszont jó kis játékos lehet :D )
Kép
albicelesteX
A Vadász

2015.05.24. 23:38:32

Igen!Az én szemeben az az Inter egy semmi nem bajnok csapat, azért nem is bánom, hogy most ott vannak ahol, főleg, hogy kimondva kimondatlanul ők is érintettek voltak a calciopoliba - amire azóta azt mondják, hogy nem is volt :D -.Nem veszem el a Juventus érdemeit, de egy ilyen gyenge bajnokságban az Ő keretükkel nem nehéz győzni.És unalmas, hogy kb. már ki lehet jelenteni, hogy jövőre is úgyis ők nyerik, mert kb. gyengülni nem fognak semmit, a többi csapat meg úgysem erősít minőségileg annyit, hogy meggátolja ebben a zebrákat.A Rómánál is olvasom a híreket és sehol egy olyan sincs, hogy Garciát elzavarnák,pedig ha nem tették meg szezon közben akkor az lenne a minimum, hogy az idény végén kutya helyett elhajtsák.
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2015.05.24. 21:41:15

bali 15 írta: Sajnos nem tudom követni az olasz bajnokságot. Valaki leírná, hogy mi történt ott. Bajnok a Juve, ok. De valami elég nagy baj lehet. Mi van a Milannal? Tényleg üres mostanság a San Siro?
Kapcsold a digisport 1-re és láthatod , hogy azért vannak bőven üres székek.

Ha azt mondom neked , hogy ilyen játékosok alkotják a kezdőcsapatot , hogy : Poli vagy a Chelsea-tól kölcsönvett van Ginkel , akkor szerintem tudsz mindent.
Ezenkívül csak a kölcsönvett játékosok , ingyen szerzett játékosok , vagy "kis összegekért" jött játékosok alkotják a csapatot. Sérült is sok van a csapatban.
Sajnos a klub teljesen rossz irányba halad.
Galliani kukázza a játékosokat ingyen persze , mert pénzt nem hajlandó kiadni senkiért , aztán a színvonal 0.
bali 15
Director del Fútbol

2015.05.24. 20:34:21

A Juventusnak nem nagy dicsőség ebben a ligában királykodni.Nincs bajom alapvetően a Juvéval, de röhej ahogy a nyerik sorra a bajnokságokat.
Az Internek se volt nehéz miközben az összes riválisa a scudetto miatt kiszabott büntetéseket nyögte.

A Juventusnak talán az a legnagyobb érdeme, hogy bár nem egy szegény klub, de nem hiszem, hogy az anyagi főlény miatt lenne jobb mint a többi olasz csapat. Egyszerűen egy jó, fentartható klubmodell van ott, ami működik.
A gazdasági válság azt a pozitív hatást idézte elő, hogy a gazdagok a szegények szintjére süllyedtek. Ezen a Napoli profitált sokat talán.

Sajnos nem tudom követni az olasz bajnokságot. Valaki leírná, hogy mi történt ott. Bajnok a Juve, ok. De valami elég nagy baj lehet. Mi van a Milannal? Tényleg üres mostanság a San Siro?
albicelesteX
A Vadász

2015.05.24. 19:30:44

Európa egyik legnagyobb bohóc ligája lett ez a Serie A.Én személy szerint nagyon sajnálom, mert szeretem az Olasz focit, az országot is és a Róma pedig a másik kedvenc csapatom.De ami ott megy az röhej.Idén is nagy remények nagy ígéretek és lett belőle megint a nagy semmi.Amerikai befektetők meg tulajdonosok ilyen olyan igazolások azt még mindig a BL is necces...A scudetto meg annyira távoli, hogy kár is beszélni róla.A Juventusnak nem nagy dicsőség ebben a ligában királykodni.Nincs bajom alapvetően a Juvéval, de röhej ahogy a nyerik sorra a bajnokságokat.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.24. 19:01:15

most nézem h a 38 éves lüke tóni vezeti a góllövőlistát :lol: én azt hittem az a pali már rég visszavonult :lol: :oops:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.11. 20:36:12

zola8787 írta:
Ki kéne próbálni, hogy a csapatok ne kapjanak fizut, lehet jobban menne mindenkinek :D
Győrben ez sem megy. :lol: (groteszk inkább mint vicces a Parma és Győr is egyébként)
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.04.11. 20:15:37

visca el barca írta:kiütéses győzelem. :P újra :lol:
Ki kéne próbálni, hogy a csapatok ne kapjanak fizut, lehet jobban menne mindenkinek :D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.11. 19:47:38

kiütéses győzelem. :P újra :lol:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.08. 21:57:51

csababarca írta:Most épp ütik az Udineset, respect!
feltámadás :D megérdemelték már a srácok, már a zintert is meg lehetett volna ütni csak minden kimaradt.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.04.08. 19:59:17

Most épp ütik az Udineset, respect!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Boixos
Llegenda del Barça

2015.04.08. 19:28:47

a hétvégén az ASR-napoli mellett 8) , volt egy inter-parma is, ahol az ott mutatott hozzáállással és játékkal a Parma MINDEN TISZTELETEMET KIVÍVTA, így csupa nagybetűvel. ezek a gyerekek egy ruppó nélkül játszanak, nincs már klubjuk, nincs stadionjuk, nincs semmijük sem és mégis. le a kalappal az összes előtt!!
viszont az inter... én nem tudom, h hányan vigyáznak a játékosaikra, de ismerve az olasz ultrák vehemenciáját, nem lehet egyszerű dolog ezeket a gyökereket védeni... hihetetlen, hogy egy brigád, ahol nemrég még ilyenek nyomták, mint JAVIER ZANETTI, julio cruz, recoba, cordoba, cambiasso, dejan sztankovics, etoo vagy diego milito, hogy tényleg csak a közelmúltból emlegessek pár embert, most olyan fazonokkal áll ki, akik között a nagatomo vagy ki a ..sz a király, asszem ő a csk... tehát ebben a sorrendben: J. Zanettitől, egy jutó nagamotó örökölte meg a kapitányi karszalagot... :shock: :shock: :shock: :shock: vagy egy frédi guarín, aki a parma ellen olyat alárúgott kétszer is az ellenfél játékosának (asszem maurinak), hogy az majdnem megállt a levegőben és alig esett le, vagy a neymart a válogatott meccsükön a "rossz" vb-emlékei miatt letaposó csílei medel, vagy a rettenetesen röhejes bohóc palacio, a világ legnagyobb árnyékolója podolski, aki még az arsenalban sem fért be, hogy ilyen ranocchiákat, felipéket, sakiriket, hernaneseket már ne is emlegessek...
tény, elég szr az olasz bajnokság, én az utóbbi pár hétben már ASR meccset sem nagyon tudtam nézni, mert fizikai fájdalmat okozott, a düh mellett persze, de egy ilyen, nemhogy fodballozni nem tudó, de ezt a tudásbeli hiányosságot undorító, szemét, aljas hozzáállással "pótolni" akaró brigádot, mint ez a mostani inter, na ilyet nem sűrűn láttam.
nem tudom, hogyan bírja ezt elhordozni Zanetti a díszpáholyban meccsről, meccsre, vagy akár a mancio a padon, aki azért már egy-két dolgot szintén letett az asztalra, amikor nézi a megdöbbentően fogalmatlan embereit a pályán...
PUYOL-XAVI-INIESTA
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.03.25. 12:28:41

Luciano Moggit, a Serie A-ban szereplő Juventus korábbi ügyvezető igazgatóját, és a Calciopoli-botrány „főszereplőjét” az olasz legfelsőbb bíróság kedden hivatalosan is felmentette az ellene felhozott vádpontok alól.
+433milkás kártérítés akar

Ekkora egy utolsó féreg bandát, mint ezek az olaszok...... valamiért hihetetlenül felszabott.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.20. 09:20:25

[quote=Veb"]alsó hangon is 250 millio pénz. [/quote]

Én a vezetőség helyében eladnám Messit és megvenném a Parmát. Innen úgyis leváltják őket, legalább lesz egy új csapatuk, amit ráadásul fel tudnak vezetni (se) az első osztályba egy éven belül.

Egyébként Ha a legalájára sorolják őket, akkor is ki kell fizetni a tartozást, nem?
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.03.19. 17:20:10

Én csak ma tudtam meg, hogy a legutolsó tulaj (olasz), akit nemrégen őrizetbe vettek, egy albántól vette meg a csapatot.
Ez azért sok mindent elárul.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.19. 17:12:40

itt a vég :cry: :cry: :cry:

csődöt hirdettek, innen két lehetőség van

1. az olasz szövetség az év végéig működteti a klubot (más klubok által befizetett bírságokból, stb stb). ha valaki megveszi az egyesületet és a 220 millios tartozásból kb 70et kifizet nyárig, akkor indulhatnak a második osztályban.

2. a liga működteti a klubot, de a játékosok fizetés hiányában nem lépnek pályára. Azonnali kizárás, ötödosztály.

ekkora tartozást senki nem fog bevállalni. első körben le kellene tenni a 70 millát. utána a maradék 150-re kb 2-3 éves részletfizetést kérni. serie b-s klubot működtetni megint 40-50 milla egy évre. alsó hangon is 250 millio pénz.

mondanék egy cifrát, de inkább ezzel zárnék

Kép

FORZA PARMA
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.03.10. 14:08:33

Petr írta:Te is tudod, hogy nem szo szerint ertettem, nem kell a szarkazmus....
Péter, miért nem? :lol:
Te magad szolgáltattad hozzá a muníciót az írásoddal. Én szimplán belinkeltem a góljait, de semmi hozsannát nem írtam hozzá. Hagyják lőni? Mintha ezért szégyenkeznie kellene.

Mellesleg eddig nem írtam véleményt erről a gyerekről, de azokkal értek egyet, akik tárgyilagosan leírták, hogy nagy jövő előtt állhat, van hová még fejlődnie. Nyilván nagyobbrészt saját magán múlik, kisebb részt a szerencsén (sérülések).
Egy biztos, ez a gyerek kinőtte az olasz bajnokságot, az hogy mit tud valójában, akkor derül ki, ha egy top csapathoz igazolna vagy a PL-be vagy a La ligába.
A média és ügynöke által keltett felhajtás miatt ellenszenves sokaknak, mert sem a viselkedése, sem az ő saját megnyilvánulásai nem indokolhatják ezt.

Szerintem ő megtestesíti, a mai modern foci középpályását. Erős, kiváló fizikumú, jól lő, jól fejel. Sosem írtam, hogy itt szeretném látni, nem szoktam "Mangala, Danilo imákat" hetente írni ide, de az ő esetében nem keserednék el az tény, ha itt játszana.
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.10. 13:30:50

Alcantara írta:Valóban! Olyan mintha szándékos lenne. Néha nekem úgy tűnik, az aktuális ellenfél segíteni akar az árát felverni.
Amúgy egy nulla a gyerek.
Te is tudod, hogy nem szo szerint ertettem, nem kell a szarkazmus. Ilyen lutri csapatok ellen, akik keptelenek osszezarni nem nehez (nem azt mondom, hogy mindenki kepes ra) eltalalni rendesen a kaput. Egy jobb bajnoksagban, BL-ben, VB-n nincs ilyen lovesekre lehetoseg, mert ott a blokk. Ezt mind (nem) lathattuk az utobbi kettoben. Cafoljon ram, de szvsz nagyobb a fustje, mint a langja.
Ezenfelul a jobbak ellen (nem) lattuk, hogy milyen teljesitmenyre kepes mezonyben. Gondolok ismet a BL-re es a VB-re.
Válasz küldése